جوک‌

فرمول برد در بازی سنگ، کاغذ، قیچی!

چگونه می‌توان در بازی «سنگ، کاغذ، قیچی» برنده شد؟ شاید فکر کنید که برد در این بازی به شانس بستگی دارد. اما یک طراح بازی نیویورکی به نام نیک متزلر می‌گوید که این‌طور نیست.

متزلر در یک ویدیوی تیک‌تاکی، نشان داده که چگونه با استفاده از یک تکنیک روان‌شناسی ساده می‌توانید دوستانتان را در این بازی شکست دهید.

یک نکته روان‌شناختی کوچک برای پیروزی در سنگ، کاغذ، قیچی وجود دارد. وقتی مردم می‌گویند «سنگ، کاغذ، قیچی»، یکی از این سه مورد را انتخاب می‌کنند. اما چطور می‌توانید حدس بزنید که کدام را انتخاب خواهند کرد؟ جواب به این سوال می‌تواند شما را شگفت‌زده کند.

با توجه به اینکه تنها سه گزینه برای انتخاب وجود دارد، ممکن است تصور کنید هر کدام ۳۳ درصد احتمال دارد که انتخاب شوند. اما متزلر توضیح داده که این‌ احتمال درست نیست.

وقتی انسان‌ها چیزی را بلند می‌گویند، بیشتر تمایل دارند که به اولین یا آخرین چیزی که شنیده‌اند، عمل کنند. بنابراین، وقتی می‌گویند «سنگ، کاغذ، قیچی»، احتمال بیشتری دارد که قیچی یا سنگ را انتخاب کنند.

با در نظر گرفتن این موضوع، بهترین حرکت اول برای برد در این بازی، سنگ است.

با انجام این کار، یا مساوی، یا برنده می‌شوید. بیشتر افراد با کاغذ شروع نمی‌کنند و این هم خوب است، چون تجربه به آن‌ها نشان داده که اگر با کاغذ شروع کنند، اغلب می‌بازند. چون بیشتر افراد سنگ یا قیچی را انتخاب می‌کنند. از آنجایی که قیچی حدود نیمی از مواقع انتخاب می‌شود، با انتخاب کاغذ می‌بازید. بنابراین، شروع با کاغذ ایده خوبی نیست.

اما اگر بازی مساوی شود، دورهای بعدی کمی پیچیده‌تر می‌شوند. چون حرکت بعدی حریف بر اساس بازی‌های قبلی شما خواهد بود.

من معمولاً سنگ را انتخاب می‌کنم و اگر برنده شوم، آن را تغییر می‌دهم. اگر مساوی شویم، همان را تکرار می‌کنم.

چندین کاربر تیک‌تاک در بخش نظرات ویدیوی متزلر درباره این استراتژی بحث کرده‌اند و گفته‌اند که آیا در بازی‌های بعدی‌شان از آن استفاده خواهند کرد یا نه.

الان این رو برای همه کسانی که با آن‌ها سنگ، کاغذ، قیچی بازی می‌کنم، می‌فرستم و با کاغذ شروع می‌کنم!

نمی‌دانم کی در زندگی واقعی می‌توانم از این استفاده کنم. اما هر بار کاغذ را انتخاب خواهم کرد.

اگر می‌خواهید برنده شوید، همیشه یک گزینه را انتخاب کنید.

راهنمایی‌های متزلر درست پس از مطالعه‌ای منتشر شده که نشان داد پرتاب سکه برخلاف تصور عمومی ۵۰/۵۰ نیست. دانشمندان دانشگاه آمستردام پس از پرتاب سکه بیش از ۳۵۰ هزار بار کشف کرده‌اند که طرفی که در ابتدا رو به بالا بوده، در ۵۰.۸ درصد مواقع به همان وضعیت برمی‌گردد. پس دفعه بعد که سکه می‌اندازید، ممکن است بخواهید نگاهی به طرف بالای سکه هم داشته باشید!

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!