جوک‌

طرز تهیه کوکو تره برای شام+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

مناسب برای

5-6 نفر

زمان آماده‌سازی

5-8 دقیقه

زمان پخت

15-20 دقیقه

کوکو یکی از غذاهای بسیار ساده و آسانی است که در زمان کوتاهی آماده می‌شود. تنوع بسیار زیادی در مواد اولیه این غذا وجود دارد. کوکو تره یکی از انواع کوکوها با طعم و مزه منحصربه‌فرد است. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این کوکو غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکو تره را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای پخت کوکو تره، ابتدا تخم‌ مرغ‌ها را با ادویه‌ها خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. سپس سبزی خرد شده و زرشک شسته و خشک‌ شده را به آن بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید.

آرد و بیکینگ‌ پودر را الک کنید و تدریج به مایه اضافه کنید تا خمیری غلیظ حاصل شود. تابه‌ای را با روغن چرب کنید، مایه کوکو را داخل آن بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

پس از طلایی شدن دو طرف کوکو، آن را با نان یا برنج و مخلفات دلخواه میل کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکو تره برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ۶ عددتره۵۰۰ گرمنعناع۱۰۰ گرمزرشک۲ قاشق غذاخوریآرد گندم۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر½ قاشق چای‌خورینمک و دانه فلفل سیاهبه مقدار لازمروغن مایعبه مقدار لازم

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله اول: تخم‌مرغ و ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بزرگی بشکنید. زردچوبه، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و با ویسک به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و به خوبی با ادویه‌ها ترکیب شود.

مرحله دوم: سبزی‌ خرد شده و زرشک را اضافه کنید

سبزی‌های پاک و خرد شده را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سبزی‌ها به طور یکنواخت در خمیر پخش شوند.

زرشک‌ها را با مقداری آب بشویید و خشک کنید.

زرشک‌های خشک شده را به ترکیب مایه کوکو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا زرشک‌ها به خوبی در خمیر پخش شوند.

مرحله سوم: آرد گندم و بیکینگ پودر را اضافه کنید

آرد گندم الک شده و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و به تدریج به مخلوط اضافه کنید.

با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست و غلیظی حاصل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

مرحله چهارم: تابه را آماده کنید

یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و با مقداری روغن مایع چرب کنید.

از روغن کافی استفاده کنید تا کوکو به راحتی از تابه جدا شود و به رنگ طلایی زیبایی درآید.

مخلوط خمیر کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید تا کوکو به ضخامت یکسان پهن شود.

درب تابه را بگذارید تا کوکو روی حرارت ملایم به خوبی سرخ شود.

پس از حدود ۱۰ دقیقه، وقتی که یک طرف کوکو طلایی شده و تغییر رنگ داد با کمک کفگیر یا لیسک کوکو را برش زنید و به آرامی برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی و برشته شود.

مرحله پنجم: کوکو را سرو کنید

پس از سرخ شدن کامل کوکو، آن را از تابه خارج کنید و در ظرف سرو بگذارید. به دلخواه در کنار آن زیتون، خیارشور یا گوجه قرار دهید.

کوکو تره را می‌توانید با نان تازه یا برنج سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکو تره

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو برگ کرفس

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکو تره

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کوکو تره اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای بهترین طعم و عطر، از سبزی‌های تازه و با کیفیت استفاده کنید.حرارت را در سطح متوسط نگه دارید تا کوکو به طور یکنواخت سرخ شود و نسوزد.برای جلوگیری از چسبیدن کوکو به تابه، از تابه‌های نچسب استفاده کنید یا تابه را به خوبی با روغن چرب کنید.پس از آماده‌سازی خمیر، آن را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.برای طعم و ظاهر بهتر، می‌توانید کمی نعناع تازه خرد شده روی کوکو بپاشید.کوکو را به صورت یکنواخت پهن کنید تا تمامی قسمت‌های آن به طور مساوی پخته شوند.کمی آبلیمو روی سبزی‌ها اضافه کنید تا طعم تازه‌تری به کوکو بدهد.اگر قالب‌های مخصوص کوکو دارید، از آن‌ها استفاده کنید تا شکل کوکو بهتر حفظ شود.می‌توانید کمی دارچین یا زعفران به خمیر اضافه کنید تا طعم‌های متنوعی به کوکو بدهید.تخم‌مرغ‌های بزرگ باعث می‌شوند خمیر کوکو نرم‌تر و خوش‌طعم‌تر شود.هنگام سرخ کردن، می‌توانید درب تابه را بگذارید تا بخار به حفظ رطوبت داخل کوکو کمک کند.کره نرم شده باعث می‌شود خمیر کوکو نرم‌تر و لطیف‌تر شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کوکوی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کوکو تره از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!