جوک‌

طرز تهیه ماست کیوی+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

5-8 دقیقه

زمان پخت

2-3 ساعت استراحت در یخچال

دسر ماست و کیوی یکی از دسرهای بسیار جذاب و متفاوتی است که به راحتی و با مواد اولیه ساده و در دسترسی قابل آماده سازی است. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید یا برای آماده سازی یک دسر جذاب و زیبا زمان کافی را ندارید دسر ماست و کیوی انتخابی بسیار مناسب برای شما است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دسر ماست کیوی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی دسر ماست کیوی، ابتدا کیوی‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس ماست را با عسل یا شکر ترکیب کنید و به صورت لایه‌ای با کیوی و بیسکویت در لیوان یا کاسه‌های شیشه‌ای سرو کنید.

قبل از سرو دسر را برای ترکیب بهتر طعم‌ها در یخچال قرار دهید. سپس با تزیینات دلخواه سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ماست کیوی برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازماست۲ پیمانهکیوی۴ عددبیسکویت خرد شده۱/۲ پیمانهعسل یا شکر۲ قاشق غذاخوری (به دلخواه)گردو خرد شده یا دانه‌های چیابرای تزیین (اختیاری)

مرحله اول: کیوی‌ها را آماده کنید

کیوی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس با کمک چاقو آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم: ماست و شیرین‌کننده را با هم ترکیب کنید

ماست را در یک کاسه بزرگ بریزید و عسل یا شکر را به آن اضافه کنید. با قاشق مواد را به آرامی هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

در این مرحله میزان عسل یا شکر را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.

مرحله سوم: بیسکویت‌ها را آماده کنید

بیسکوییت‌ها را با دست یا چاقو خرد کنید. با توجه به ذائقه و سلیقه غذایی‌تان از هر نوع بیسکویتی در آماده‌سازی این دسر می‌توانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ کیوی

مرحله چهارم: دسر را در لیوان‌های سرو بریزید

اگر تمایل دارید که دسرها را به صورت تک نفره سرو کنید می‌توانید از لیوان‌های شیشه‌ای یا کاسه‌های شفاف استفاده کنید.

ابتدا یک لایه بیسکویت خرد شده در کف لیوان بریزید. سپس مقداری از ترکیب ماست شیرین شده را روی بیسکوییت‌ها بریزید.

لایه بعدی روی ماست را کیوی خرد شده بریزید و این کار را ادامه دهید تا لیوان پر شود.

سپس به دلخواه روی دسر را با کمی گردو خرد شده یا دانه چیا تزیین کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله پنجم: دسر را در یخچال بگذارید

دسر آماده‌ شده را برای ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و طعم‌ها بهتر با هم ترکیب شوند.

این مرحله برای ایجاد طعم مطلوب و بافت بهتر دسر بسیار مهم است.

پس از گذشت زمان اعلام شده دسر ماست و کیوی را از یخچال خارج و خنک سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ماست کیوی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پارفیت انار و کیوی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ماست کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم ماست کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

از کیوی‌های نرم و رسیده استفاده کنید تا طعم شیرینی طبیعی بیشتری به دسر بدهد.می‌توانید به جای کیوی یا همراه با آن، از میوه‌های دیگری مانند موز، توت‌فرنگی یا آناناس استفاده کنید.چند قطره اسانس وانیل یا آب پرتقال به ماست اضافه کنید تا طعم خاص‌تری داشته باشد.بهتر است دسر را قبل از سرو حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.اگر کیوی کمی ترش است، حتماً مقدار عسل بیشتری اضافه کنید.مقدار عسل یا شکر را بر اساس ذائقه تنظیم کنید. برای یک گزینه سالم‌تر، از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.ماست چکیده یا یونانی انتخاب بهتری است؛ زیرا بافتی غلیظ‌تر دارد.از دانه‌های انار، خلال پسته یا برگ‌های نعناع برای تزیین دسر استفاده کنید.دسر را بلافاصله پس از خارج کردن از یخچال سرو کنید تا طعم تازه آن حفظ شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه ماست کیوی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!