جوک‌

طرز تهیه نان پنیری برزیلی؛ غذای رژیمی بدون گلوتن

مناسب برای

6 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

نان پنیری برزیلی یک انتخاب خوب برای کسانی است که در رژیم غذایی خود، از غذاهای بدون گلوتن استفاده می‌کنند. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه این نان خوشمزه برزیلی آشنا خواهیم شد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این غذا کره، شیر، نمک و آب را روی حرارت گرم کنید تا یکدست شوند. آرد تاپیوکا و سیر رنده شده را اضافه کنید. بعد از این که خمیر ۱۵ دقیقه استراحت کرد، پنیر پارمسان و تخم مرغ‌هایی که خوب هم زده‌اید را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.

خمیر را به صورت گرد، شکل دهید و بگذارید تا ۲۰ دقیقه در فر بپزد. رسپی این نان برزیلی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای نان پنیری برزیلی برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازروغن زیتون یا کره۱/۲ فنجانآب۱/۳ فنجانشیر یا شیر سویا۱/۳ فنجاننمک۱ قاشق چای‌خوریآرد تاپیوکا۲ فنجانسیر رنده شده۲ قاشق چای‌خوریپنیر پارمسان رنده شده تازه⅔ فنجانتخم مرغ۲ عدد

مرحله اول: مواد خیس را ترکیب کنید

در ابتدا فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن، شیر، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. زمانی که ترکیب به جوش آمد، آن را فورا از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: خمیر را آماده کنید

آرد تاپیوکا و سیر رنده شده را به این ترکیب اضافه کنید. خمیر را خوب هم بزنید و ورز دهید تا یکدست شود. اجازه دهید خمیر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان پنیری رومانیایی

مرحله سوم: تخم مرغ‌ها را هم بزنید

تخم مرغ‌ها را با همزن برقی خوب هم بزنید و سپس آن‌ها را به همراه پنیر پارمسان به خمیر اضافه کنید. بافت خمیر در این مرحله کمی شبیه پنیر کوزه‌ای می‌شود.

مرحله چهارم: نان‌ها را بپزید

از این خمیر به اندازه ۱/۳ فنجان بردارید و آن را به صورت گرد شکل دهید و در سینی فر قرار دهید. بگذارید نان‌ها ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر باقی بمانند و وقتی که روی نان‌ها کمی طلایی شد آن‌ها را از فر بیرون بیاورید. نان پنیری شما آماده است. 

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه نان پنیری برزیلی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان کروسان پنیری

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه نان پنیری برزیلی

برای پخت این نان می‌توانید از بعضی جایگزین‌ها هم استفاده کنید. در ادامه به این نکات و جایگزین‌ها اشاره خواهیم کرد.

بهتر است این نان به صورت گرم سرو شود.به جای پنیر پارمسان می‌توانید از پنیر موزارلا یا پنیر چدار هم استفاده کنید.برای ایجاد تنوع می‌توانید مقداری سبزی خشک هم به خمیر این نان اضافه کنید.لازم است برای این که نان خوب پف کند، حتما فر را پیش از شروع پخت گرم کنید. در صورت تمایل می‌توانید از شیر سویا به جای شیر معمولی در این رسپی استفاده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه نان پنیری برزیلی آشنا شدیم. این نان خصوصا برای کسانی که رژیم بدون گلوتن دارند، بسیار مفید است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. ماجراجویی‌های جدید، ضربان زندگی من هستند! نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز. با من در این سفرهای پرماجرا همراه شوید!

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!