طرز تهیه پرتقال گلاسه مخصوص؛ به روش کافیشاپی
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
4-6 دقیقه
پرتقال گلاسه یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار و محبوب میوهای است که در کافهها سرو میشود. این نوشیدنی جذاب بافتی خامهای و طعمی خاص دارد. پس اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید از میل کردن این نوشیدنی غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پرتقال گلاسه کافیشاپی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی پرتقال گلاسه کافیشاپی ابتدا پرتقالها را آب بگیرید. لیوانهای بلندی برای سرو انتخاب کنید و دیوارههای داخلی آنها را با کمی عسل تزیین کنید. سپس چند اسکوپ بستنی در لیوانها بریزید و آب پرتقال طبیعی را به آنها اضافه کنید.
در نهایت، نوشیدنی را با یک اسلایس پرتقال، خلال پسته و برگ نعناع تازه تزیین و آماده سرو کنید. رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای پرتقال گلاسه برای ۲ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازپرتقال تازه۴ عددعسل۲ قاشق غذاخوریبستنی وانیلی۴ اسکوپخلال پسته۱/۲ پیمانهبرگ نعنا تازهچند برگ (برای تزیین)پودر دارچین (اختیاری)به مقدار دلخواه
مرحله اول: آب پرتقالها را بگیرید
پرتقالها را بشویید و با کمک آب مرکبات گیری آب آنها را بگیرید.
توجه داشته باشید زمانی که آب پرتقال در تماس با هوا قرار میگیرد، ویتامین C در آن اکسید میشود و طعم تلخی به نوشیدنی میدهد. پس آب پرتقال را چند دقیقه قبل از سرو نوشیدنی آماده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه پرتقالی
مرحله دوم: در لیوان سرو عسل بریزید
لیوانهای بلندی را برای سرو این نوشیدنی انتخاب کنید.
به دلخواه با مقداری عسل دیوارهای داخلی آنها را تزیین کنید. این کار به افزودن طعم شیرین به نوشیدنی و زیبایی ظاهری آن کمک میکند.
مرحله سوم: بستنی را اضافه کنید
ابتدا چند اسکوپ بستنی وانیلی را در هر لیوان بریزید. بستنی وانیلی طعمی ملایم و خوشایند به نوشیدنی میدهد و با آب پرتقال ترکیب میشود تا طعمی بینظیر ایجاد کند.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: آب پرتقال را اضافه کنید
آب پرتقال طبیعی را به آرامی روی بستنیها بریزید تا ترکیب مناسبی بین بستنی و آب پرتقال ایجاد شود.
میتوانید میزان آب پرتقال را بسته به ذائقه خود و حجم لیوان تنظیم کنید تا نوشیدنی شیرینتر یا ترشتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی انار و پرتقال
مرحله پنجم: نوشیدنی را تزیین و سرو کنید
پرتقال گلاسه را بهتر است به صورت سرد و با چند تکه یخ سرو کنید.
به دلخواه با خامه فرم گرفته، چند اسلایس پرتقال، خلال پسته و برگ نعناع تازه نوشیدنی را تزیین کنید.
همچنین میتوانید برای پیچیدهتر شدن طعم نوشیدنی کمی پودر دارچین روی آن بریزید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پرتقال گلاسه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن پرتقال گلاسه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بسته به ذائقه خود میتوانید میزان آب پرتقال را افزایش یا کاهش دهید تا نوشیدنی شیرینتر شود.میتوانید تعداد اسکوپهای بستنی را بسته به سلیقه خود تنظیم کنید تا نوشیدنی غلیظتر یا سبکتر باشد.آب پرتقال طبیعی نسبت به آب پرتقالهای کارخانهای طعمی بهتر و سالمتر به نوشیدنی میدهد.به جای عسل میتوانید از شیره انگور برای تزیین و شیرین کردن نوشیدنی استفاده کنید تا طعمی متفاوت به آن بدهید.نوشیدنی را بلافاصله پس از تزیین سرو کنید تا بهترین طعم و ظاهر را داشته باشد.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این نوشیدنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه پرتقال گلاسه از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.