جوک‌

طرز تهیه بورانی مرغ؛ پیش غذای مخصوص با ماست

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

بورانی مرغ یک نوع غذای مخصوص با ماست و چاشنی‌های مختلف است که می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذای متفاوت استفاده کنید. برای آماده کردن این پیش غذا باید از مرغ ریش ریش شده با ماست شیرین و چکیده استفاده شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه بورانی مرغ به ۳ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذای خوش طعم آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این بورانی ابتدا باید مرغ را با پیاز و ادویه بپزید و بعد ریش ریش کنید. در ادامه مرغ ریش ریش شده را با سیر رنده شده، سبزیجات خشک، گردوی خرد شده و نمک به ماست اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید.

برای درست کردن بورانی مرغ زعفرانی می‌توانید از کمی زعفران استفاده کنید. می‌توانید این بورانی را بادمجان کبابی نیز درست کنید. رسپی این پیش غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بورانی مرغ برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازماست چکیده۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارسینه مرغ۱/۲ عددپیاز۱ عددسیر۲ حبهگردوبه مقدار لازمسبزی خشک۲ قاشق غذاخوریزعفران به مقدار لازمنمک، فلفل سیاه و برگ بوبه مقدار لازم

مرحله اول: مرغ را بپزید

برای شروع باید سینه مرغ را با یک عدد پیاز ۴ قاچ شده، برگ بو، ادویه و آب در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

اجازه دهید مرغ به طور کامل بپزد و نرم شود. برای پخت سریع‌تر مرغ می‌توانید از زودپز نیز کمک بگیرید.

مرحله دوم: مرغ را ریش ریش کنید

بعد از این که مرغ به خوبی پخت، آن را از قابلمه خارج کنید. اجازه دهید خنک شود و بعد آن را با دست یا به کمک چاقو ریش ریش کنید.

برای درست کردن این بورانی می‌توانید مرغ را به صورت مکعبی ریز نیز خرد کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: سینه مرغ را با ماست ترکیب کنید

در این مرحله باید سینه مرغ را در یک کاسه بریزید و بعد ماست چکیده را به آن اضافه کنید.

سپس ماست را هم بزنید تا مرغ و ماست به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: بورانی را آماده کنید

سیرها را بشویید و به صورت ریز رنده کنید و در بورانی بریزید. در ادامه سبزی خشک، ادویه و نمک را اضافه کنید.

مقداری گردو را با چاقو یا به کمک دست خرد کنید و در بورانی بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی لبو

مرحله پنجم: بورانی را در یخچال بگذارید

بعد از ترکیب کردن همه مواد بورانی باید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ماست کاملا مزه دار شود.

مرحله ششم: بورانی مرغ را سرو کنید

بعد از این که بورانی شما آماده شد، آن را از یخچال خارج کنید. مقداری زعفران روی بورانی بریزید و آن را با گردوی خرد شده و برگ نعنا تازه تزیین کنید.

بورانی شما آماده است و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا غذا میل کنید.

بورانی مرغ زعفرانی

برای درست کردن بورانی از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود، در ادامه به محبوب‌ترین روش‌های آماده کردن بورانی مرغ اشاره شده است.

بورانی مرغ زعفرانی

برای درست کردن بورانی مرغ زعفرانی باید بورانی را به روشی که گفته شد آماده کنید. در ادامه مقداری زعفران دم کرده در ماست بریزید و آن را خوب هم بزنید تا بورانی شما زرد رنگ شود.

سپس بورانی را در ظرف مورد نظر بریزید و با گردو و سبزی تزیین کنید. در این روش ظاهر بورانی ماست شما شبیه به خورش ماست اصفهانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی اسفناج

بورانی مرغ و بادمجان

برای درست کردن این بورانی باید از ترکیب سینه مرغ ریش ریش شده، بادمجان کبابی خرد شده و مقداری گردو، ماست، نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل پودر آویشن استفاده کنید.

برای درست کردن این بورانی باید آن را به روشی که گفته شد آماده کنید. سپس بادمجان را روی حرارت کبابی کنید و بعد از جدا کردن پوست به صورت ریز خرد کنید و در ماست بریزید. در این روش نیازی به اضافه کردن سبزی نیست و می‌توانید از کمی پودر آویشن استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بورانی مرغ

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بورانی مرغ

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت بورانی مرغ اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای مزه دار کردن بورانی مرغ می‌توانید از هر نوع سبزی معطری که دوست دارید استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن این بورانی به جای سبزی خشک، از سبزیجات تازه خرد شده مثل شوید، گشنیز، نعنا و جعفری استفاده کنید. در این روش باید سبزیجات را بشویید و خوب خشک کنید و بعد آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید و در ماست بریزید. سایر مراحل درست کردن این بورانی درست مثل روش قبل است.اضافه کردن زعفران به این بورانی اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را به صورت ساده سرو کنید.اگر به سیر دسترسی ندارید، می‌توانید برای مزه دار کردن این بورانی از پودر سیر استفاده کنید.برای آماده کردن این بورانی حتما از ماست چکیده و شیرین استفاده کنید.مقدار گردویی که برای درست کردن این بورانی استفاده می‌شود، سلیقه‌ای است و می‌توانید آن را بنا به سلیقه خودتان کم و زیاد کنید.می‌توانید این بورانی را در ظروف کوچک تک نفره آماده کنید یا در یک ظرف بزرگ بریزید و روی میز بگذارید.اگر به ماست چکیده دسترسی ندارید، می‌توانید ماست را در یک کیسه پارچه‌ای بریزید و برای چند ساعت روی سینک آویزان کنید تا آب اضافه ماست خارج شود.برخی افراد برای مزه دار کردن بورانی مرغ از مقداری سس مایونز نیز استفاده می‌کنند.برای تزیین این بورانی می‌توانید از مقداری کنجد، خلال پسته و خلال بادام نیز استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید زعفران را با بورانی ترکیب کنید تا رنگ بورانی شما زرد شود.برای مزه دار کردن این بورانی می‌توانید از مقداری موسیر خرد شده نیز استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه بورانی مرغ و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این بورانی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!