جوک‌

اثری ضعیف و فاقد بنیه برای تبیین ماهیت فاسد «پهلوی» که فرصتی برای تجربه آموزی با بودجه «حوزه هنری» شد – اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» عنوان یکی دیگر از آثار ضعیف و حوصله‌سربر در این دوره از «جشنواره فیلم فجر» است.

حسین پورقادری/ فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» عنوان یکی دیگر از آثار ضعیف و حوصله‌سربر در این دوره از «جشنواره فیلم فجر» است. اثری که اگر چه خواسته در فرم «کمدی فانتزی» خود را جای دهد و بر بستر تاریخ معاصر روایتی تخیلی را نقل و از این مسیر به ترسیم سوء استفاده صهیونیست‌ها از وابستگان سببی و نسبی خاندان پهلوی بپردازد و در قالب‌های نمادین و با تمرکز بر انتقال موجودی به نام گوزن زرد ایرانی به اسراییل، از ماهیت میراث به یغما رفته ایرانی‌ها در دوران پهلوی و توسط یهودیان تصویرسازی کند و …؛ اما متاسفانه در این مسیر به شدت ناکام بوده و به هجویه‌ای مبدل شده که اساسا فاقد بنیه و شعور لازم برای تبیین ماهیت فاسد و پلید «سلطنت پهلوی» است و حتی در باره ظهور و بروز «انقلاب اسلامی» نیز دچار تخیل می‌شود! اثری که نه تنها به واسطه «فرم هنری» تقلیدی خود مخاطب سینمایی را سرخورده می‌سازد، بلکه در کارگردانی دچار ضعیف است و حتی در دکوپاژهای معمولی صحنه‌ها هم ناموفق است و اساسا نمی‌تواند مختصات ابتدایی یک اثر معمولی سینمایی را دارا شود. اثری کش آمده که با مقدمه‌ای طولانی و کاراکترهای الکن و بالاخص بازی ضعیف و نچسب «مجید صالحی» در نقش «عبدالرضا پهلوی» و شوخی‌های درنیامده، یک اثر سفارشی ناموفق را به نمایش می‌گذارد. اثری که نخستین تولید بلند سینمایی کارگردانی دهه هفتادی است که حالا با سرمایه «حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی» و به واسطه «سازمان سینمایی سوره» تجربه آموزی نموده و «تاکسیدرمی» را با بودجه‌ای غیرشفاف تولید کرده است.


اثری ضعیف و فاقد بنیه برای تبیین ماهیت فاسد «پهلوی» که فرصتی برای تجربه آموزی با بودجه «حوزه هنری» شد


شایان ذکر است که فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» به کارگردانی «محمد پایدار» و تهیه‌کنندگی «محمدجواد موحد» چهارمین اثری بود که در روز پنجشنبه ۱۸ بهمن، به عنوان هفتمین روز از برگزاری «چهل و سومین جشنواره ملی فیلم فجر» به نمایش گذاشته شد. اثری به نویسندگی مشترک «محسن ملکی» و «محمد پایدار» که در «بخش مسابقه سینمای ایران» حضور یافته و مجید صالحی، هادی کاظمی، آناهیتا درگاهی، حسن معجونی، بیژن بنفشه‌خواه، فرزین محدث، هدیه حسینی‌نژاد، علیرضا مسعودی، جواد خواجوی و آتوسا کلانتری ترکیب اصلی بازیگران آن را تشکیل می‌دهند.

همچنین سایر عوامل فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» عبارتند از: مجری طرح: محمد گودرزی، مدیر فیلمبرداری: داوود محمدی، تدوین: علی گورانی، طراح صحنه: امیرحسین‌حداد، مدیر صدابرداری: سعید بجنوردی، طراح گریم: محسن دارسنج، مدیر تولید: محمداسماعیل کلبی‌آبادی، انتخاب بازیگر: محمدرضا اصلی، دستیار یک کارگردان: علی شجاع، مدیر برنامه‌ریزی: نیما خورشیدی، موسیقی: امید روشن‌بین، طراح لباس: نیاز حمیدی، طراح و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، اصلاح رنگ و نور: فرهاد قدسی و سبا کریمیان، جلوه‌های ویژه کامپیوتری: محمد عبدی، جلوه‌های ویژه میدانی: حمید رسولیان، بدلکاران: عباس اصانلو و مهدی جوزی، عکاس: محمدمهدی دلخواسته، مستند پشت صحنه: کوروش خمسه‌نژاد، مشاور رسانه‌ای: زهرا دمزآبادی و روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی.


نخستین گام برای بازگشت «جشنواره فیلم فجر» به جایگاه اصلی!


منبع خبر

برچسب ها :

مطالب مشابه را ببینید!