جوک‌

جوایز ادبی انگیزه ای برای کنار گذاشتن داستانهای نیمه نهایی/ داستانهای جوانان می تواند وقایع ناخودآگاه را نشان دهد

در گفتگو با آژانس خبری ، راوی در مورد تأثیر جوایز ادبی بر نفس نویسندگان جوان برای نوشتن تاریخ توضیح داد: “من برای تجربه شخصی می گویم ، و از آنجا که در چندین جایزه بوده ام ، می دانم که این جوایز آنها هستند تشویق مردم به نوشتن داستان های زیادی.

احمدی اضافه کرد: از طرف دیگر ، جوایز ادبی برای بسیاری از افرادی که داستانهای ناتمام دارند و آنها را به گوشه ای انداختند و هیچ انگیزه ای برای تکمیل آن ندارند ، انگیزه ای برای بازگشت به آن داستان ایجاد می کنند و اگر در این روند باشد ، موفقیت در روند.

وی با اشاره به تأثیر جوایز ادبی در دو یا سه دهه گذشته ، او یادآوری کرد که بسیاری از نویسندگان جوان توانسته اند مجموعه داستانهای خود را در دو یا سه دهه گذشته منتشر کنند و تعداد نویسندگان در این زمینه ، فضا نامگذاری شده است. در محافل ادبی و بعداً نویسندگان مشهور کمتر شدند.

نویسنده ، که با رویداد هنری نخستین “Arghavan” جامعه ما همکاری کرده و ناامید نشده است.

احمدی همچنین با موضوع جایزه بنفش گفت: انتخاب موضوع در هر دوره بنفش یک کار جذاب است. اگرچه بسیاری از نویسندگان نمی توانند در مورد یک موضوع خاص بنویسند و تمایل به نوشتن در مورد موضوعات خودشان دارند ، اما من موافقم که هر جایزه مختصات و خصوصیات خاص خود را دارد و جایزه بنفش ویژگی های منحصر به فردی دارد و با وجود انتقاداتی که انجام می شود. کار شما به درستی و مشکلاتی که شما انتخاب می کنید به طور کلی با شرایط جامعه ارتباط نزدیکی دارد.

وی ادامه داد: طبق شهادت صدها داستان که در طول سالها خوانده ام ، می فهمم که انتخاب ، به هر حال ، انتخاب ، به هر حال ، بسیاری از وقایع ناخودآگاه جامعه را آشکار می کند. بسیاری از دردها ، مشکلات و کلماتی که به طور رسمی در رسانه ها اعلام نشده اند از طریق داستانهای کوچک از جمله روایت های غیر حرفه ای بیان می شوند و بخش هایی از جامعه ما را نشان می دهند. بخش هایی از کلاس های مختلف اجتماعی ، مردمان دور و نزدیک ، مردم و رنگ های رنگارنگ را ایجاد کنید.

احمدی با اشاره به انواع دید مردم در مورد برخورد با همان موضوع ، افزود: اگرچه موضوع بی خطر است ، اما داستان ها متفاوت هستند. هم برای تفاوت بین زاویه دید و هم لهجه ها و صداها رنگارنگ ، احساس می کنیم که چگونه می توان یک موضوع واحد را در جنبه های مختلف کاوش کرد و در مورد آن صحبت می کنیم و چگونه می توان تاریک ترین نکات را که بسیاری از جامعه شناسان هستند ، آشکار کند. کسانی که ادعا می کنند کند و گاو در جامعه هستند پنهان مانده اند و چگونه روایتگرایی و داستان پردازی می توانند در قلب این تاریکی روشن شوند.

وی مسئله “چمدان” را برای این دوره از جایزه توصیف کرد و افزود: “چمدان” یک کلمه است ، اما انواع موضوعات و موضوعات ، به ویژه مسئله مهاجرت را به یاد می آورد ، که در دو دهه گذشته بوده است. در ایران و حتی در سایر کشورها در خاورمیانه. این برای من بسیار جذاب است ، و خواندن داستانهایی که نوشته شده اند ، مشتاق است. افراد را برای حرکت و حرکت پیدا کنید ، مهاجرت دائمی یا موقت ، بار و پیوند برای مسافرت و موانع دارای تحرک و انرژی ویژه است. به همین دلیل من نسبت به داستانهایی که داریم خوشبین هستم و بسیار مضطرب هستم که آنها را بخوانم.

گفتنی است که جایزه ادبی “Arghavan” برای جوانان زیر 5 سال بدون داستان منتشر شده برگزار می شود. علاقه مندان به شرکت در این جایزه تا اواسط -آوریل این فرصت را دارند که داستانهای خود را در قالب های .doc قرار دهند. DOCX و .RTF برای سیستم وب سایت جایزه بنفش ثبت شده است.

۵۷۵۷

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!