جوک‌

درویش عبدال مجید فیلمنامه فارسی را شاعرانه تر کرد

به گزارش هفدهمین آژانس خبری روابط عمومی جشنواره بصری فاجر ، بحرام کالنیا در مراسم افتتاحیه “خزانه داری” در موزه خوشنویسی تهران گفت: “درویش عبدال مجید این خط را کمی غیرقابل توصیف کرد و در جادوی ایران دعوت نشد.

افتتاح این نمایشگاه یکی از مهمترین رویدادهای جشنواره است ، زیرا تفاوت بین این جشنواره و جشنواره های قبلی تلاش های ما برای دستیابی به ریشه های فرهنگ و تفکر ملی ایران است.

خوشبختانه یکی از جاه طلبی های ما با کمک موزه خوشنویسی ساخته شد. ما خط را برای این بخش از جشنواره انتخاب کردیم زیرا خط و نقاشی ایرانی ریشه درونی ما و بخش مهمی از خاطرات محبوب ما در این دو سبک است.

خط ، نه فقط یک دستگاه ثبت نام

وی به رابطه بین خط و زبان اشاره کرد و گفت: “زبان بانک موجودات ما است ؛ یعنی همه ذخایر وجودی انسانی به زبان جمع می شوند ، هرچه که در زبان باشد وجود دارد. اگر زبان ثروتمند است ، پس ما یک دارایی عالی

دبیرکل هفدهمین جشنواره بصری فاجر ادامه داد: درویش عبدال مجید مردی بود که فقط بخش هایی از ایرانی قدیمی را احیا می کرد ، خط او شبیه جادوی ایران باستان است. این شرم آور است که آن را نبینید و از آن بازدید نکنید. بنابراین ، امروز این اتفاق در جشن ملی هنرهای تجسمی رخ داده است که ریشه و ارزشمند بوده است.

گرفتن ریشه

Amena Rezaei همچنین در مراسم افتتاحیه بخش “خزانه داری” از هفدهمین جشنواره بصری فاجر گفت: “دلیل انتخاب آثار دارویش عبدال مجید برای ارزیابی آثار جشنواره ، پرداختن به ریشه های هنرهای تجسمی این بود که رویکرد این رویکرد بود. جشنواره

مدیر موزه خوشنویسی افزود: برخی از آثار که امروز به نمایش گذاشته شده بودند در زمان های مختلف به دیوار موزه رفته بودند ، اما برخی از آثار تاکنون دیده نشده و در گنج موزه بوده و تا اولین بار به نمایش گذاشته شده اند. طبیعتاً به دلیل ویژگی های درویش عبدال مجید طالغانی ، که معلم کاملی است ، نمایشگاهی از آثار او ساخته می شود.

Rezaei ادامه داد: در این نمایشگاه ، دو اثر توسط درویش عبدال مجید و 2 اثر توسط سید علی اکبر گلستان ، که کار وی تحت تأثیر خط درویش است. گلشتان همچنین در دوران قاجر خط شکسته ای داشت و به نظر می رسد که این مجموعه در موزه یک مجموعه بسیار زیبا است و مطمئناً مورد توجه خوشنویسی خواهد بود ، در حالی که به ریشه های هنر ما در حال تماشای این آثار است.

5757

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!