طرز تهیه دمنوش هل + بهترین زمان مصرف
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
هل یکی از اجزای جدا نشدنی از شربتها و دمنوشهای ایرانی است. همه ما به خوردن چای سیاه و شربت زعفران با طعم هل عادت داریم. به همین دلیل از در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دمنوش هل و بهترین زمان مصرف آن آشنا خواهیم شد.
نگاهی سریع به طرز تهیه دمنوش هل
دو لیوان آب جوش را با دانههای هل که از غلاف بیرون آوردهاید، ترکیب کنید و در قوری بریزید. اجازه دهید دمنوش هل تا ۱۰ دقیقه بماند و دم بکشد. سپس آن را به همراه شیرین کنندههای طبیعی مانند عسل سرو کنید.
مواد لازم برای دمنوش هل برای ۲ نفر
مواد لازم مقدار مورد نیازهل۴ عددآب۲ لیوانعسل (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول: هل را از غلاف خارج کنید
در مرحله اول لازم است دانههای هل را از غلاف خارج کنید. برای این کار میتوانید بگذارید دانهها ۵ دقیقه در آب خیس بخورند و سپس به راحتی غلاف هل را باز کنید و دانهها را بیرون بیاورید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش به لیمو
مرحله دوم: هل را دم کنید
اجازه دهید آب کتری بجوشد، سپس ۲ لیوان آب جوش را به همراه دانههای هل در قوری بریزید. اجازه دهید قوری تا ۱۰ دقیقه روی کتری بماند تا دمنوش هل خوب دم بکشد.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید
بعد از ۱۰ دقیقه میتوانید دمنوش هل را سرو کنید. برای شیرین کردن این دمنوش میتوانید در صورت تمایل از عسل استفاده کنید. عسل بهترین شیرینکننده برای دمنوشهای گیاهی است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش نعناع
بهترین زمان مصرف دمنوش هل
دمنوش هل باعث کاهش اشتها و احساس گرسنگی است. به همین دلیل اگر قصد لاغری و کاهش مصرف غذا را دارید، آن را یک ساعت قبل از غذا سرو کنید. در غیر این صورت بهتر است آن را یک ساعت بعد از غذا مصرف کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه دمنوش هل و بهترین زمان مصرف آن آشنا شدیم. این دمنوش، عطر و طعم بینظیری دارد و بهترین انتخاب برای عصرهای زمستانی و بهاری است.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.