جوک‌

طرز تهیه جوجه چینی پفکی با خمیر تمپورا؛ جذاب و لذیذ

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

45-55 دقیقه

زمان پخت

15-20 دقیقه

جوجه چینی پفکی یکی از غذاهای بسیار محبوب و جذابی است که با خمیر تمپورا درست می‌شود. تمپورا نوعی خمیر نرم و پفکی است که برای پوشاندن مواد غذایی قبل از سرخ کردن از آن استفاده می‌شود. جالب است بدانید که اصالت این خمیر ژاپنی است. جوجه چینی پفکی با خمیر تمپورا غذایی ترکیبی از دو سبک آشپزی متفاوت است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه جوجه چینی پفکی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای آماده سازی جوجه چینی پفکی، ابتدا فیله‌های مرغ را خرد کنید و در سس مخصوص مزه‌دار کنید. سپس خمیر تمپورا را آماده کنید و تکه‌های مرغ را داخل آن بغلتانید.

در نهایت، تکه‌های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. می‌توانید این غذا را با سس سیر یا سس فلفلی سرو کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای جوجه چینی پفکی برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازفیله مرغ۴۰۰ گرمسیر رنده شده۲ حبهآبلیمو۱ قاشق غذاخوریپودر زنجبیل۱/۲ قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مواد لازم برای خمیر تمپورا (بنیه)

مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۱ پیمانهنشاسته ذرت۱/۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددآب بسیار سرد (آب گازدار)۱ پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خورینمک۱/۲ قاشق چای‌خوریروغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

فیله‌های مرغ را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

سپس با کمک چاقو فیله‌ها را به اندازه‌های کوچک و یکدست برش دهید و در کاسه دربداری بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه دیگی

مرحله دوم: مرغ را طعم‌دار کنید

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن آن را پوره کنید و در کاسه کوچکی بریزید.

آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را به سیر اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

سس آماده شده را به مرغ‌های تکه شده اضافه کنید و به خوبی مرغ‌ها را ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های آن به سس آغشته شود.

درب کاسه را ببندید و اجازه دهید مرغ حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند تا طعم‌دار شود.

مرحله سوم: خمیر تمپورا را آماده کنید

در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، نشاسته ذرت، بیکینگ‌پودر و نمک را بریزید و با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه کمی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، سپس همراه با آب بسیار سرد (آب گازدار) به مواد خشک اضافه کنید.

مواد را به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: تکه‌های مرغ را سرخ کنید

یک قابلمه کوچک یا تابه گود را انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن داخل آن بریزید. روغن باید به حدی باشد که تکه‌های مرغ در آن غوطه‌ور شوند.

اجازه دهید روغن روی حرارت متوسط به خوبی داغ شود.

تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را ابتدا در خمیر تمپورا بغلتانید و سپس به آرامی داخل روغن داغ بیندازید.

هر بار تعداد کمی از تکه‌های مرغ را سرخ کنید تا خمیر تمپورا به خوبی پف کند و دمای روغن پایین نیاید.

پس از طلایی و ترد شدن، تکه‌های مرغ را از روغن خارج کند و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک جوجه زنجبیلی

مرحله پنجم: جوجه چینی پفکی را سرو کنید

جوجه چینی آماده شده را در ظرف سرو قرار دهید و به دلخواه با سبزیجات تازه تزیین و با سس دلخواه نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه جوجه چینی پفکی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه جوجه چینی پفکی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم جوجه چینی پفکی خانگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

از نشاسته ذرت در خمیر استفاده کنید. این کار باعث می‌شود بافت خمیر تردتر و سبک‌تر شود.آب خمیر تمپورا باید خیلی سرد باشد. آب یخ یا آب گازدار باعث می‌شود که خمیر هنگام سرخ شدن پف بیشتری داشته باشد.برای عطر و طعم بهتر، می‌توانید مقداری زعفران یا پودر سیر به خمیر اضافه کنید.بعد از سرخ کردن، جوجه چینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید. این کار کمک می‌کند تا روغن اضافی آن گرفته شود و بافت ترد خود را حفظ کند.اگر خمیر خیلی غلیظ شد، مقدار کمی آب یخ اضافه کنید و اگر خمیر خیلی رقیق شد، مقدار کمی آرد یا نشاسته ذرت به آن اضافه کنید.روغن باید به اندازه کافی داغ باشد. دمای پایین روغن باعث جذب زیاد روغن توسط مرغ می‌شود و دمای بالا باعث سوختن سطح خارجی آن می‌شود.تکه‌های مرغ را زیاد در روغن هم نزنید. این کار باعث از بین رفتن خمیر پفکی روی آن می‌شود.در پایان می‌توانید کمی کنجد روی جوجه چینی‌ها بپاشید تا طعم و ظاهر بهتری پیدا کنند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این غذای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه جوجه چینی پفکی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!