جوک‌

طرز تهیه کوردن بلو خانگی با مرغ؛ انتخابی خاص برای مهمانی

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

60-70 دقیقه

زمان پخت

25-35 دقیقه

کوردن بلو با مرغ یکی از غذاهای بی‌نظیر و محبوبی است که تلفیقی از هنرهای آشپزی فرانسوی و سوئیسی را به نمایش می‌گذارد اگر به تجربه طعم‌های جدید علاقه‌مندید یا به دنبال یک گزینه ساده و در عین حال جذاب برای مهمانی‌هایتان هستید، این غذا انتخابی عالی برای شما است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوردن بلو خانگی با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای آماده سازی این غذا ابتدا فیله‌های مرغ بدون استخوان را با گوشت‌کوب کمی پهن کنید. سپس در یک ظرف با پیاز خرد شده، زردچوبه، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه مرینیت کنید؛ مرغ‌ها را در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند.

پس از آن روی هر فیله، یک ورقه پنیر گودا و یک ورقه ژامبون قرار دهید. سپس فیله‌ها را با دقت رول کنید و با خلال دندان به هم متصل کنید. رول‌های آماده شده را ابتدا در تخم‌مرغ سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

در نهایت، رول‌ها را در سینی فر بگذارید و در فر بپزید. پس از پخت رول‌ها را با سس کچاپ یا سس قارچ نوش جان کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوردن بلو با مرغ برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازفیله مرغ بدون استخوان۲ عددپودر سوخاری۱/۲ پیمانهپنیر چداربه مقدار لازمپنیر گودا۶ ورقهپنیر پیتزابه مقدار لازمزعفران دم کرده۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه، نمک و زردچوبهبه مقدار لازمپیاز۱ عددژامبون۴ ورقهتخم مرغ۱ عدد

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

فیله‌های مرغ را بشویید و با کمک چاقو تیزی از قسمت وسط آن‌ها به صورت افقی برش بزنید.

با کمک گوشتکوب یا بیفتک‌کوب فیله‌ها را نازک و پهن کنید. توجه داشته باشید که تمام قسمت‌های مرغ را به یک قطر و اندازه نازک کنید.

فیله‌های مرغ را در ظرف مناسبی بگذارید.

مرحله دوم: مرغ را طعم‌دار کنید

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن را خلالی خرد کنید و روی مرغ‌ها بریزید.

مقداری زردچوبه، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه به مرغ‌ها اضافه کنید و کمی با دست آن‌ها را ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های مرغ با ادویه‌ها طعم‌دار شود.

درب ظرف را ببندید و مرغ‌ها را ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید تا به خوبی طعم‌دار شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی

مرحله سوم: پنیر و ژامبون را اضافه کنید

پس از گذشت زمان مرینیت، مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید. پیازهای خلالی را از گوشت مرغ جدا کنید و فیله‌های ورقه شده را روی میزکار قرار دهید.

روی هر فیله یک ورقه پنیر گودا و یک ورقه ژامبون بگذارید.

در این مرحله می‌توانید به دلخواه لایه‌ای پنیر پیتزا نیز بین برش‌های مرغ قرار دهید تا طعم و بافتی متفاوت ایجاد شود.

سپس به دقت فیله‌ها را رول کنید. برای جلوگیری از باز شدن رول‌ها و ثابت نگه داشتن آن‌ها، از خلال دندان استفاده کنید.

مرحله چهارم: رول‌ها را سوخاری کنید

پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید.

در ظرف دیگری تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا تخم‌مرغ از حالت لختگی خارج شوند.

رول‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ بزنید، سپس در پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای آن‌ها با پودر سوخاری پوشانده شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله پنجم: فر و سینی فر را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید. منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.

مرحله ششم: کوردن بلو را بپزید

کوردن بلوها را روی سینی فر در کنار هم بچینید.

سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و با دمای ۱۷۰-۱۷۵ درجه به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه بپزید.

برای طلایی شدن لایه رویه کوردن بلو می‌توانید چنددقیقه‌ای گریل را روشن کنید یا به دلخواه مقداری پنیر پیتزا روی کوردن بلوها بریزید.

سپس گریل فر را روشن کنید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

پس از پایان پخت، رول‌های کوردن بلو را از فر خارج کنید و خلال دندان‌ها را با دقت از آن‌ها جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

مرحله هفتم: کوردن بلو را تزیین و سرو کنید

کوردن بلوها را در ظرف سرو بگذارید و به دلخواه روی آن سس کچاپ یا سس قارچ بریزید و در کنار سالاد مورد علاقه‌تان سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوردن بلو با مرغ

طرز تهیه کوردن بلو بدون فر

در صورتی که در خانه به فر دسترسی ندارید، می‌توانید طبق روش بالا کوردن بلو را آماده کنید. سپس درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از داغ شدن روغن به آرامی کوردن بلوها را در روغن داغ قرار دهید تا از هر دو طرف طلایی و ترد شوند.

در این روش توجه کنید تا مرغ به طور یکنواخت سرخ شود و داخل آن خوب بپزد. پس از سرخ شدن کوردن بلوها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوردن بلو با مرغ

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و کیفیت کوردن بلو خانگی با مرغ اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

هنگام رول کردن مرغ، دقت کنید تا رول‌ها به صورت منظم و بدون شکاف باشند؛ این نکته در ارائه نهایی غذا بسیار مهم است.حتماً از خلال دندان برای ثابت نگه داشتن رول‌ها استفاده کنید تا هنگام پخت آن‌ها باز نشوند.دقت کنید که پودر سوخاری به طور یکنواخت روی سطح رول‌ها پخش شود تا لایه‌ای ترد و جذاب شکل بگیرد.قبل از مرینیت کردن، فیله‌های مرغ را به دقت با گوشت‌کوب نازک و هموار کنید؛ این کار باعث می‌شود طعم ادویه‌ها به خوبی به داخل مرغ نفوذ کند.ژامبون علاوه بر افزودن طعم دلپذیر، ظاهر زیبا و جذابی به کوردن بلو می‌دهد؛ استفاده از ژامبون با کیفیت نیز توصیه می‌شود.اجازه دهید مرغ‌ها حداقل یک ساعت در یخچال استراحت کنند تا به خوبی طعم‌دار شوند.ترکیب پنیر گودا، پنیر چدار و پنیر پیتزا می‌تواند به ایجاد لایه‌ها و بافت متفاوت کمک کند؛ در صورت تمایل می‌توانید به این ترکیب انواع پنیر دیگر نیز اضافه کنید.در صورت استفاده از ماهیتابه، روغن را به اندازه کافی گرم کنید تا رول‌ها سریع سرخ شده و ترد شوند، اما از سوختن آن‌ها جلوگیری شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این غذای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کوردن بلو خانگی با مرغ از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!