جوک‌

طرز تهیه لازانیا ماهی؛ از غذاهای خوشمزه دریایی

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

لازانیا ماهی یک نوع لازانیای متفاوت برای علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است که برای درست کردن آن از ترکیب ماهی و سبزیجات مختلف استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه لازانیا ماهی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذای متفاوت آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این لازانیای خوشمزه ابتدا باید پیاز را همراه با سیر و ادویه‌ها تفت دهید. در ادامه تن ماهی، فلفل دلمه‌ای خرد شده، قارچ خرد شده و رب را اضافه کنید.

برای درست کردن سس کره، آرد و مقداری نمک و فلفل را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد. ورقه‌های لازانیا را در آب بجوشانید و بعد آبکش کنید.

یک لایه لازانیا در ظرف مورد نظر قرار دهید و بعد مقداری سس و در ادامه کمی از مایه لازانیا را اضافه کنید. این کار را به صورت لایه لایه تکرار کنید و بعد لازانیا را در فر بگذارید تا آماده شود.

رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای لازانیا ماهی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازلازانیا۵۰۰ گرمتن ماهی۱ قوطیسیر۲ حبهپیاز۱ عددقارچ۲۵۰ گرمپنیر پیتزابه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمآویشنبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمکره۲۵ گرمشیر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۱ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریفلفل دلمه‌ای۱ عدد

مرحله اول: تن ماهی را بجوشانید

برای شروع باید یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، تن ماهی را در آن بیندازید و برای ۲۰ دقیقه بجوشانید تا باکتری‌های موجود در کنسرو از بین بروند.

مرحله دوم: پیاز و سیر را سرخ کنید

پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود. بعد از این که پیازها طلایی شدند، می‌توانید سیر خرد شده را اضافه و برای چند دقیقه همراه با پیاز سرخ کنید.

مرحله سوم: تن ماهی را با پیاز داغ تفت دهید

در این مرحله باید تن ماهی را آبکش کنید تا روغن اضافه آن خارج شود.

سپس آن را در ماهیتابه بریزید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید تا بوی ماهی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا اصل ایتالیایی با سس بشامل

مرحله چهارم: قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید

قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.

حالا قارچ و فلفل دلمه خرد شده را در ماهیتابه بریزید و همراه با ماهی و پیاز داغ تفت دهید.

مرحله پنجم: رب و چاشنی‌ها را اضافه کنید

بعد از این که آب اضافه قارچ تبخیر شد، می‌توانید فلفل سیاه و ادویه‌ها را اضافه کنید.

چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد لازانیا است. رب را برای چند دقیقه با سایر مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

سپس شعله گاز را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد بروید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله ششم: سس بشامل را آماده کنید

کره را در یک ماهیتابه یا قابلمه کوچک و گود بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

زمانی که کره ذوب شد، می‌توانید آرد را به آرامی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با کره ترکیب شود.

چند دقیقه مواد را تفت دهید و بعد شیر را که از قبل در دمای محیط قرار داده‌اید، به آن اضافه کنید.

سس را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بعد مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

اجازه دهید سس بشامل به غلظت مناسب برسد و بعد شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله هفتم: ورقه‌های لازانیا را در آب بجوشانید

یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، لازانیا را در آب بریزید.

چند دقیقه صبر کنید تا لازانیا بجوشد و نرم شود و بعد آن را آبکش کنید.

اگر از لازانیای پیش پخت استفاده می‌کنید، تنها باید لازانیا را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد آبکش کنید و دیگر نیازی به جوشاندن ورقه‌های لازانیا نیست.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک تن ماهی

مرحله هشتم: لازانیا را آماده کنید

مقداری از سس بشامل را کف ظرف مورد نظرتان بریزید و بعد یک لایه ورقه لازانیا روی آن قرار دهید.

دوباره مقداری سس و بعد هم مقداری از مواد لازانیا را به آن اضافه کنید. و این کار را به صورت لایه لایه ادامه دهید. روی لایه آخر مقداری سس و پنیر بریزید.

مرحله نهم: لازانیا را بپزید

ظرف لازانیا را به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید و در انتهای پخت، برای ۱۰ دقیقه گریل یا شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح لازانیا طلایی شود.

لازانیای ماهی شما آماده است و می‌توانید آن را با سس مورد علاقه‌تان یا مقداری آب نارنج تازه میل کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه لازانیا ماهی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه لازانیا ماهی

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت لازانیا ماهی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

قبل از ترکیب کردن تن ماهی با مواد لازانیا، حتما روغن اضافه آن را به طور کامل بگیرید.اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این غذا اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.برای درست کردن این لازانیا در فر برقی و توستر باید دمای دستگاه را ۲۰ درجه کمتر در نظر بگیرید.اگر به سیر دسترسی ندارید، می‌توانید برای مزه دار کردن این لازانیا از مقداری پودر یا گرانول سیر استفاده کنید.برای درست کردن این لازانیا می‌توانید به جای تن ماهی از انواع دیگر ماهی بدون استخوان نیز استفاده کنید. در این روش باید گوشت ماهی را ریش ریش یا چرخ کنید و خوب با روغن تفت دهید تا سرخ شود.برای مزه دار کردن این لازانیا می‌توانید از ادویه مخصوص لازانیا نیز استفاده کنید.پیشنهاد می‌شود از مقداری سبزیجات معطر تازه مثل جعفری یا شوید خرد شده برای مزه دار کردن این غذا استفاده کنید.اضافه کردن فلفل دلمه‌ای به این لازانیا اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه لازانیا ماهی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!