طرز تهیه کیک شنی شیرعسلی+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
60-70 دقیقه
زمان پخت
40-45 دقیقه
کیک شنی شیرعسلی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین کیکهایی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این کیک جذاب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک شنی شیرعسلی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این کیک جذاب، ابتدا مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر را ترکیب و الک کنید. سپس تخممرغها را با شکر، وانیل و پودر هل مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد پفکی شوند.
سپس روغن را اضافه و پس از آن شیر داغ را به ترکیب بیفزایید. مواد خشک را کمکم اضافه و مایه کیک را آماده کنید. سپس قالب را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید.
بعد از پخت، شیر عسلی و پودر نارگیل را روی کیک بریزید و سپس کیک را سرو کنید. رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک شنی شیرعسلی برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازآرد۲ پیمانهشیر داغ۱ پیمانهشکر۱ پیمانهروغن مایع۳/۴ پیمانهتخم مرغ۴ عددبیکینگ پودر۲ قاشق چایخوریوانیل۱/۲ قاشق چایخوریپودر هل۱ قاشق چایخوریشیرعسلی۱/۲ پیمانهپودر نارگیل۱/۲ پیمانه
مرحله اول: فر و قالب کیک را آماده کنید
فر برقی یا گازیتان را روشن کنید تا فر پیش از شروع فرایند پخت به خوبی گرم شود.
کف و دیوارههای قالب را با کمک براش و کمی روغن چرب کنید تا پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شیر داغ خانگی
مرحله دوم: تخممرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید
در یک کاسه بزرگ، تخممرغهای هم دمای محیط را بشکنید.
شکر، وانیل و پودر هل را به آنها اضافه کنید و با همزن برقی ۷-۸ دقیقه مواد را با هم ترکیب کنید تا حجم آنها افزایش یابد و به بافتی پفکی و سبک برسید.
مرحله سوم: روغن مایع و شیر را اضافه کنید
روغن مایع را اضافه کنید و به مدت کوتاهی، در حد ترکیب شدن مواد را هم بزنید.
سپس شیر داغ را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کنید. به سرعت مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: مواد خشک را آماده کنید
آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید تا مواد کاملاً بدون گلوله شوند. این کار به پفکی شدن کیک کمک میکند.
سپس ترکیب آرد و بیکینگ پودر را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را از یک سمت به آرامی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم: کیک را بپزید
مایه کیک را درون قالب بریزید. قالب را ۲-۳ بار به سطح میز کارتان بکوبید تا سطح مواد صاف شود.
سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید تا کیک به طور کامل پخته و سطح آن طلایی شود.
برای اطمینان از پخت کامل کیک، با یک خلالدندان تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی
مرحله ششم: شیر عسلی و پودر نارگیل را اضافه کنید
پودر نارگیل را در تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید.
اجازه دهید پودر نارگیل کمی تغییر رنگ دهد و رنگش تیرهتر شود. این کار به پودر نارگیل طعمی دلچسب و عطر خاص میدهد.
پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
سپس شیر عسلی را به صورت یکنواخت روی سطح کیک بمالید و در نهایت پودر نارگیل بو داده را روی آن بپاشید.
کمی زمان دهید تا شیر عسلی به بافت میانی کیک نفوذ کند.
مرحله هفتم: کیک را سرو کنید
کیک شنی جذابتان را به دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. در کنار فنجانی چای یا قهوه کیک را سرو و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک شنی شیرعسلی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک شنی شیرعسلی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای داشتن کیک پفکیتر، تخممرغها را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا بهتر با مواد دیگر مخلوط شوند.روغن مایع باید به خوبی با سایر مواد مخلوط شود تا کیک نرم و مرطوب شود.برای طعم بهتر میتوانید شیر عسلی را کمی گرم کنید تا به راحتی روی کیک پخش شود.پودر نارگیل را به دقت تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و عطر دلپذیری بگیرد.مواد تخممرغ و شکر باید خوب هم زده شوند تا حجم بگیرند و کیک پفکی شود.میتوانید از مغز گردو یا بادام برای تزیین و طعم دادن به کیک استفاده کنید.آرد را حتماً سه مرتبه الک کنید تا کیک نرم و پفکی شود.شیر باید داغ باشد، اما نه جوشان. دمای شیر تأثیر زیادی در بافت کیک دارد.پودر هل میتواند طعمی خاص و دلپذیر به کیک شما بدهد، اما در صورت نداشتن آن میتوانید آن را حذف کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کیک شنی شیرعسلی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.