جوک‌

طرز تهیه حلوای هویج+ نکات و فوت‌وفن ها

حلوای هویج یکی از خوشمزه‌ترین و خوشرنگ‌ترین انواع حلوا است که هم می‌توانید آن را در مراسم مذهبی و هم به عنوان یک میان وعده خوشمزه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه حلوای هویج و همه فوت‌وفن های درست کردن این حلوا آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این حلوا ابتدا باید هویج را بشویید و با آب بپزید. سپس هویج‌ها را در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید. آرد را الک کرده و با حرارت ملایم تفت دهید. در ادامه روغن را اضافه کنید. ترکیب آرد و روغن را خوب هم بزنید و سپس شکر، گلاب، پودر هل و پوره هویج را اضافه کنید. مواد حلوا را مدام هم بزنید و زمانی که به بافت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه حلوای هویج می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای حلوای هویج

آرد سفید۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارروغن مایع۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارشکر۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارگلاب۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارهویج۵ عدد متوسطپودر هل۱/۲ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه حلوای هویج

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطمناسب برای: یک دیس

مرحله اول: هویج‌ها را بپزید

برای شروع باید هویج‌ها را بشویید و سر و ته آن‌ها را جدا کنید. در ادامه با پوست گیر، پوست هویج‌ها را جدا کنید و آن‌ها را با ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا هویج‌ها به طور کامل بپزند و نرم شوند.

مرحله دوم: هویج‌ها را پوره کنید

بعد از این که همه هویج‌ها به خوبی نرم شدند، آن‌ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت حلوا با حلوای سوهان

مرحله سوم: آرد را تفت دهید

آرد را چند بار الک کنید و آن را در یک ماهیتابه نچسب بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. در این مرحله باید مدام آرد را هم بزنید و آن را تا جایی که رنگ آرد تغییر پیدا نکند، تفت دهید.

مرحله چهارم: مواد حلوا را ترکیب کنید

در این مرحله باید روغن مایع را به آرد اضافه کنید و ترکیب آرد و روغن را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. در ادامه شکر را در ماهیتابه بریزید و برای چند دقیقه مواد را هم بزنید. حالا می‌توانید گلاب، پودر هل و پوره هویج را اضافه کنید.

مرحله پنجم: حلوا را آماده کنید

بعد از ترکیب کردن همه مواد باید حلوا را به صورت مرتب هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند. هم زدن حلوا را تا زمانی که حلوا از دیواره‌های تابه جدا شود و در وسط جمع شود، ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای لبو

مرحله ششم: حلوا را تزیین کنید

بعد از این که حلوای شما آماده شد باید مقداری از حلوا را بردارید و بقیه آن را در دیس بریزید. حالا باقی مانده حلوا را در قیف بریزید و روی حلوا را با آن تزیین کنید. برای تزیین روی حلوای هویج می‌توانید از خلال پسته، خلال بادام و گل محمدی خشک نیز استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه حلوای هویج

در این بخش به چند نکته طلایی برای پخت حلوای هویج اشاره شده است. با ما همراه باشید.

برای درست کردن حلوای هویج با شیر می‌توانید هویج‌ها را به جای آب در شیر بپزید و بعد پوره کنید.به منظور پخت خوشمزه‌ترین حلوای هویج به هیچ عنوان آرد را به مدت طولانی تفت ندهید. این کار موجب تیره شدن رنگ حلوا می‌شود.برای جلوگیری از گلوله شدن آرد در حلوا حتما آن را ۲ بار الک کنید.برای این که حلوای شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید در کنار روغن از مقداری کره استفاده کنید.حلوای هویج بافت چسبناکی دارد و معمولا بعد از خنک شدن چسبندگی آن کمتر می‌شود.در برخی رسپی‌ها برای درست کردن حلوای هویج از تفاله هویج نیز استفاده می‌شود.برای درست کردن این حلوا هر چقدر مقدار هویج بیشتر باشد، مزه حلوا لذیذتر خواهد شد.بهتر است برای درست کردن این حلوا از هویج رنده شده استفاده نکنید. حتما هویج را بپزید و بعد پوره کنید.به منظور پخت این حلوا می‌توانید به جای پودر هل از مقداری عرق هل نیز استفاده کنید.در طرز تهیه حلوای هویج مجلسی می‌توانید از مقداری زعفران دم کرده غلیظ نیز استفاده کنید.بعد از آماده شدن حلوا می‌توانید آن را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پودر نارگیل یا گردو و پسته نیز در این حلوا استفاده کنید.در طرز تهیه حلوای هویج ارومیه از مقداری شیره انگور و گردوی خرد شده استفاده می‌شود.برای تزیین این حلوا می‌توانید آن را به شکل هویج فرم دهید و بعد برای قسمت ساقه آن از خلال پسته استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به بهترین طرز تهیه حلوای هویج خانگی اشاره شد. این حلوا طعم بسیار لذیذی دارد و به خاطر پوره هویج، بسیار مقوی است. اگر تجربه پخت این حلوا را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!