طرز تهیه محلبی توت فرنگی؛ خوشمزه و مجلسی
مناسب برای
3-4 نفر
زمان آمادهسازی
4-5 ساعت
زمان پخت
12-15 دقیقه
محلبی، دسر سنتی و پرطرفدار خاورمیانهای است که بافتی لطیف و طعمی شیرین دارد. این دسر محبوب به روشهای مختلف و در طعمهای متنوعی آماده میشود. محلبی توت فرنگی یکی از خوشمزهترین طعمهای میوهای و بهاری این دسر است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه محلبی توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر، ابتدا باید نشاسته، شیر و شکر را روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. سپس توت فرنگی و خامه را میکس کنید و به مواد داغ بیفزایید.
بعد از اینکه همه مواد یکدست و کمی خنک شد، دسر را در ظرف سرو بریزید و در یخچال بگذارید سپس دسر را با توت فرنگی تازه یا پودر پسته تزیین کنید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای محلبی توت فرنگی برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشیر۲ پیمانهشکر۶ قاشق غذاخورینشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریتوت فرنگی تازه۱ پیمانهخامه صبحانه۱۰۰ گرماسانس وانیل۱ قاشق چایخوریپودر پسته و توت فرنگی اسلایس شدهبرای تزیین
مرحله اول: شیر، شکر و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید
شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه مناسبی بریزید و مواد خشک را با هم ترکیب کنید.
شیر را کم کم به محتوای درون قابلمه اضافه و مدام هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. ترکیب باید کاملاً یکدست و صاف شود.
قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید. ۸-۱۰ دقیقهای طول میکشد تا مواد درون قابلمه کم کم غلیظ شود و بافتی شبیه به فرنی پیدا کند.
در این مرحله باید حوصله داشته باشید و مراقب باشید مواد ته نگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی پسته
مرحله دوم: پوره توت فرنگی را آماده کنید
توت فرنگیها را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
با کمک چاقو کلاهک سبز توت فرنگیها را جدا سازید و توت فرنگیها را به ۲-۴ قسمت برش بزنید.
توت فرنگیهای خرد شده را در مخلوط کن یا خردکن بریزید و خامه را به آن اضافه کنید.
چند پالس بزنید تا محتوای درون آن کاملاً پوره و یکدست شود و پوره صورتی رنگ و خامهای به دست آید.
مرحله سوم: همه مواد را با هم ترکیب کنید
وقتی مایه شیر و نشاسته به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. وانیل و پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید.
همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست و خوشرنگ حاصل شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: دسر را در ظرف سرو بریزید
پس از این که محلبی کمی خنک شد آن را در ظرف سرو بریزید.
به دلخواه چند اسلایس توت فرنگی در ته لیوانهای شیشهای یا ظرفهای دسر قرار دهید.
سپس مایه محلبی را داخل ظرفها بریزید و سطح آن را با پشت قاشق مرطوب صاف کنید.
مرحله پنجم: دسر را در یخچال بگذارید
دسرهای آماده شده را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد و طعمها با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دنت توت فرنگی
مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید
پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را از یخچال خارج کنید و روی دسر را با پودر پسته و توت فرنگی اسلایس شده تزیین و سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه محلبی توت فرنگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت محلبی توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
اگر رژیم هستید، میتوانید از شیر کمچرب و شیرینکننده بدون قند استفاده کنید.از توت فرنگی تازه و رسیده استفاده کنید تا طعم و عطر بهتری به دسر بدهید.اگر توت فرنگی ترش بود، کمی بیشتر شکر اضافه کنید.افزودن کمی رنده پوست لیمو در ترکیب میتواند طعمی خاص و تازه ایجاد کند.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه محلبی توت فرنگی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.