موهیتو ملون را با این روش ساده و خانگی درست کنید
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
موهیتو ملون یک نوشیدنی خنک و معطر است که برای درست کردن آن از ملون شیرین همراه با مقداری نعناع و لیمو ترش تازه استفاده میشود. این نوشیدنی طعم خاص و بینظیری دارد و برای پذیرایی از مهمانها در روزهای گرم تابستان گزینه مناسبی است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه موهیتو ملون به 6 روش و همه فوتوفن های درست کردن این موهیتو آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این نوشیدنی ابتدا باید ملون را خرد کنید و بعد آن را همراه با چند برگ نعنا تازه، شکر و آب لیمو ترش در مخلوط کن بریزید و مواد را به خوبی ترکیب کنید.
حدود 1/2 لیوان را با این ترکیب پر کنید و در باقی مانده آن مقداری آب گاز دار بریزید تا نوشیدنی شما آماده شود.
میتوانید این نوشیدنی را با هندوانه، عسل، زنجبیل، خیار و آب نارگیل نیز آماده کنید.
رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای موهیتو ملون برای 2 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازملون خرد شده2 لیوان فرانسوی دستهداربرگ نعنا تازه10 عددلیمو ترش تازه1 عددشکر2 قاشق غذاخوریآب گازدار یا سودا1 لیوان فرانسوی دستهداریخبه مقدار لازم
مرحله اول: ملون را آماده کنید
برای شروع باید ملون را بشویید و خوب خشک کنید.
در ادامه پوست و تخمههای ملون را به طور کامل جدا کنید و آن را به صورت ریز خرد کنید.
مرحله دوم: ملونها را منجمد کنید
ملونهای خرد شده را در یک ظرف در بسته بریزید و ظرف را برای یک ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شوند.
این کار بافت بهتر و طعم جذابتری به نوشیدنی شما میبخشد.
در این مرحله بهتر است ملون ها را با کمی فاصله در ظرف بچینید تا بعد از منجمد شدن به هم نچسبند.
مرحله سوم: مواد موهیتو را ترکیب کنید
ملونهای نیمه منجمد را از فریزر خارج کنید و همراه با برگهای تازه نعناع، آب لیموترش و شکر را در مخلوط کن بریزید.
دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی ملون
مرحله چهارم: آب گازدار را اضافه کنید
در این مرحله باید نیمی از لیوان مورد نظرتان را با مخلوطی که آماده کردهاید پر کنید. در ادامه میتوانید در باقی مانده لیوان مقداری آب گازدار بریزید.
مرحله چهارم: موهیتو ملون را سرو کنید
چند قالب یخ به نوشیدنی اضافه کنید و روی آن را با چند تکه ملون کوچک و برگهای نعنا تازه تزیین کنید.
نوشیدنی تابستانی شما آماده است و میتوانید از طعم آن لذت ببرید.
به خاطر داشته باشید که این نوشیدنی باید بلافاصله بعد از آماده شدن سرو شود.
طرز تهیه موهیتو ملون به روشهای دیگر
در این بخش میتوانید با روشهای مختلف درست کردن موهیتو ملون آشنا شوید.
موهیتو ملون با هندوانه: ترکیب ملون و هندوانه طعمی شیرین و آبدار به نوشیدنی میبخشد. در این روش باید به جای 2 لیوان ملون، از یک لیوان ملون و یک لیوان هندوانه خرد شده استفاده کنید.موهیتو ملون با عسل: در این روش باید به جای شکر از 2 قاشق غذاخوری عسل طبیعی استفاده کنید.موهیتو ملون با زنجبیل: افزودن یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده به این نوشیدنی طعم فوقالعادهای میبخشد.موهیتو ملون با خیار: اضافه کردن چند برش خیار تازه به این نوشیدنی، طراوت و خنکی بینظیری میبخشد.موهیتو ملون با آب نارگیل: برای درست کردن این نوشیدنی میتوانید به جای آب گازدار از مقداری آب نارگیل طبیعی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آگوا فرسکای هندوانه
نکات مهم برای خوشمزهتر شدن موهیتو ملون
در این بخش به چند نکته مهم برای خوشمزهتر شدن موهیتو ملون اشاره شده است.
برای درست کردن این نوشیدنی باید ملونی را انتخاب کنید که کاملا رسیده و شیرین باشد تا طعم نوشیدنی بهتر شود.برای طعم دار کردن این موهیتو باید از برگهای نعنا تازه استفاده کنید.در طرز تهیه موهیتو ملون به هیچ عنوان از آبلیمو صنعتی استفاده نکنید.استفاده از یخ خرد شده به جای قالبهای بزرگ یخ، باعث میشود نوشیدنی سریعتر خنک شود و بافتی یخی و غلیظ پیدا کند.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه موهیتو ملون
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن موهیتو ملون اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این نوشیدنی میتوانید به جای شکر، از شربت ساده (ترکیب آب و شکر جوشانده شده) استفاده کنید تا شکر بهتر در نوشیدنی حل شود.بهتر است موهیتو ملون را بلافاصله پس از آماده کردن و تا زمانی که هنوز سرد است، سرو کنید.برای سرو کردن این نوشیدنی بهتر است از لیوانهای بلند و شفاف استفاده کنید تا لایههای نوشیدنی و تزئینات آن به خوبی دیده شوند.میزان شکر یا عسلی که به این نوشیدنی اضافه میکنید، اختیاری است و میتوانید آن را بر اساس ذائقه خودتان تنظیم کنید.اگر طعم ملونی که برای درست کردن این موهیتو استفاده میکنید، بسیار شیرین است، بهتر است شکر را به طور کامل حذف کنید.قبل از اضافه کردن نعنا و شکر به مخلوط کن بهتر است برگهای نعناع را خرد و با شکر مخلوط کنید تا عطر نعنا بیشتر آزاد شود.در صورتی که دوست دارید موهیتو شما رقیق تر شود، میتوانید از آب گازدار بیشتری استفاده کنید.می توانید یخ را همراه با سایر مواد به موهیتو اضافه کنید و با دستگاه خرد کنید تا نوشیدنی شما خنک تر و غلیظ تر شود.اضافه کردن آب گازدار به این نوشیدنی اختیاری است و می توانید به جای آن از مقداری آب یخ یا حتی نوشابه اسپرایت استفاده کنید.برای درست کردن موهیتو ملون فوری میتوانید ملونها را بدون منجمد کردن همراه با سایر مواد و چند قالب یخ میکس کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه موهیتو ملون و همه فوتوفن های درست کردن این نوشیدنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این نوشیدنی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…