جوک‌

گاوهای ترون بیدار شدند؟

فرارو – داده‌های جدید از پلتفرم تحلیل آن‌چین کریپتو کوانت نشان می‌دهند که شاخص فشار خرید/ فروش دلتا (Buy/Sell Pressure Delta) برای ارز دیجیتال ترون مجدداً وارد منطقه فشار خرید شده است.

به گزارش فرارو؛ این شاخص، که فشار خالص خرید و فروش را در بازه ۹۰ روزه اندازه‌گیری می‌کند، نشان می‌دهد که بار دیگر تقاضا برای رمزارز TRX از عرضه پیشی گرفته است. این وضعیت معمولاً به‌عنوان سیگنالی صعودی تلقی می‌شود و در گذشته اغلب پیش‌زمینه‌ای برای افزایش قیمت بوده است. در این مطلب بررسی می‌کنیم آیا سایر عوامل تکنیکال و بنیادین نیز از صعود ترون حمایت می‌کنند یا خیر.

تحلیل بنیادی ترون در خرداد ۱۴۰۴ 

از نظر بنیادین شبکه ترون (TRON) یکی از بلاک‌چین‌های اصلی در زمینه تسویه تراکنش‌های استیبل‌کوین، به‌ویژه تتر USDT محسوب می‌شود.

ترون در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۵ رکورد جدیدی در حجم تراکنش‌های این دسته از دارایی‌ها ثبت کرده است.

از سوی دیگر، رشد مداوم تعداد آدرس‌های فعال که اکنون به بیش از ۱۳۲ میلیون آدرس رسیده، گویای افزایش کاربردپذیری و پذیرش شبکه در میان کاربران است.

همچنین، حضور بازیگران بزرگی نظیر گوگل کلود به‌عنوان نماینده ویژه در اکوسیستم ترون، اعتبار و اعتماد به این شبکه را در میان نهادهای سازمانی و توسعه‌دهندگان افزایش داده است. این عوامل در کنار تمرکز ترون بر حوزه‌های پرکاربردی مانند پرداخت‌های آنی، انتقال ارزش و اقتصاد دیجیتال، موجب شده این شبکه جایگاه مستحکمی در میان بلاک‌چین‌های لایه اول پیدا کند و زیرساختی بنیادین برای رشد بلندمدت توکن TRX فراهم آورد.

تحلیل تکنیکال و مقاومت‌های کلیدی ترون در خرداد ۱۴۰۴ 

بر اساس نمودار ترون در تریدینگ ویو، در حال حاضر، ارز دیجیتال ترون با نماد TRX در محدوده قیمتی بین ۰.۲۶ تا ۰.۲۸ دلار در حال تثبیت است.در تایم فریم ۴ ساعته، میانگین متحرک نمایی ۳۴ روزه (EMA) در سطح ۰.۲۶ دلار به‌عنوان حمایت پویا عمل می‌کند و میانگین‌های متحرک ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ روزه نیز روند صعودی دارند و زیر قیمت فعلی قرار دارند. برای تأیید شکست صعودی، قیمت باید با حجم بالاتر از مقاومت ۰.۲۸ دلار عبور کند که می‌تواند مسیر را برای رسیدن به ۰.۳۰ دلار و حتی رسیدن به اوج‌های زمستان گذشته در حدود ۰.۳۶ دلار هموار کند.

رقابت ترون و اتریوم در انتقال تتر پس از اجرای پکترا

شبکه ترون سهم عمده‌ای از انتقالات تتر را در اختیار دارد. تا سه‌ماهه اول ۲۰۲۵، بیش از ۵۰٪ از کل عرضه تتر روی شبکه ترون فعال بوده است. با این حال، با آپدیت جدید پکترا که کارمزد انتقال تتر بر بستر شبکه اتریوم را تا ۰.۰۳۴۷ دلار ، معادل تقریباً ۲٬۸۷۸ تومان کاهش داده، بیشتر معامله گران به استفاده از این شبکه برای انتقال تترهای خود ترغیب شده‌اند.

اجرای به‌روزرسانی پکترا در شبکه اتریوم که ترکیبی از دو ارتقاء بزرگ پراگ و الکترا است، با هدف افزایش کارایی، بهبود تجربه کاربری و کاهش هزینه‌های گس طراحی شده است. این ارتقاء می‌تواند انتقال توکن‌ها، از جمله تتر (USDT) را سریع‌تر و ارزان‌تر کند؛ مسئله‌ای که مدت‌ها مزیت رقابتی ترون نسبت به اتریوم محسوب می‌شد. اما با این وجود، همچنان سرعت انتقال ترون بالاتر از اتریوم است که باعث حفظ مزیت رقابتی این شبکه می‌شود.

مقایسه رشد یک‌ماهه بیت کوین و ترون

بسیاری از معامله‌گران از خود می پرسند که با توجه به رشدهای اخیر سرمایه‌گذاری در بیت کوین بهتر است یا ترون؟

در بازه ۳۰ روز گذشته، بیت‌کوین و ترون هر دو عملکرد مثبتی را تجربه کرده‌اند، اما بیت‌کوین با افزایش حدود ۱۴.۹۸ درصدی و رسیدن به قیمت ۱۰۷٬۷۶۳ دلار، رشد بهتری نسبت به ترون با رشد ۹.۹۴ درصدی و قیمت ۰.۲۷۲ دلار داشته است.

بیت‌کوین در تاریخ ۱ خرداد به بالاترین سطح ماهانه خود یعنی ۱۱۱٬۹۷۰ دلار رسید که تحت تاثیر ورود بیش از ۶.۵ میلیارد دلار سرمایه به ETFهای بیت‌کوین در ماه گذشته بوده است. در سوی دیگر، ترون نیز در همین تاریخ به سقف ماهانه ۰.۲۸۱ دلار دست یافت.

اگرچه بیت‌کوین در این چرخه بازار پیشتاز بوده و به اوج‌های جدیدی رسیده است، بسیاری از آلت‌کوین‌ها از جمله ترون هنوز عقب‌مانده‌اند. با این حال، با توجه به بازگشت فشار خرید و ساختار تکنیکال صعودی، ترون می‌تواند شایستگی بررسی در کنار بیت کوین را داشته باشد.

نتیجه‌گیری

بازگشت شاخص فشار خرید/ فروش دلتا به منطقه فشار خرید برای ارز دیجیتال ترون، همراه با ساختار تکنیکال مثبت و حمایت‌های قوی، نشان‌دهنده پتانسیل رشد بیشتر این ارز دیجیتال است. با این حال، برای تأیید ادامه روند صعودی، عبور قاطع از مقاومت ۰.۲۸ دلار با حجم معاملات بالا ضروری است. سرمایه‌گذاران باید با دقت تحولات بازار را زیر نظر داشته باشند و از ابزارهای تحلیل تکنیکال برای تصمیم‌گیری‌های خود استفاده کنند.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!