جوک‌

طرز تهیه کوفته با پوره نخود فرنگی+ نکات و فوت‌و‌فن ها

مناسب برای

4 تا 5 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

کوفته با پوره نخود فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که به خاطر طعم فوق العاده و ظاهر اشتها برانگیزی که دارد، گزینه‌ای مناسب برای دورهمی‌ها و مهمانی‌ها محسوب می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کوفته با پوره نخود فرنگی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این کوفته خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این کوفته ابتدا باید نخود فرنگی را بپزید و همراه با سیب زمینی پخته شده، نعنا، روغن زیتون، سیر و آب ‌لیمو و ادویه‌های مختلف در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.

در ادامه تکه‌های مرغ را همراه با پیاز، جعفری، سیر، آرد سوخاری، ادویه‌های دلخواه در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.

مواد کوفته را به صورت قلقلی آماده و در روغن سرخ کنید. پیاز را با بیکن خرد شده و ادویه سرخ کنید. کوفته‌ها را روی پوره نخود فرنگی بریزید و بعد ترکیب پیاز و بیکن را اضافه کنید.

می‌توانید این غذا را با گوشت چرخ کرده نیز آماده کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پوره نخود فرنگی برای 5 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسیب زمینی3 عددنخود فرنگی پخته شده1 لیوان دسته‌دار فرانسویسیر2 حبهروغن زیتون2 قاشق غذاخورینعنا تازه3 شاخهآب لیمو ترش تازه1 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

مواد لازم برای کوفته مرغ

مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ1 عددران مرغ بدون استخوان2 عددپیاز 1 عددسیر2 حبهآرد سوخاری2 قاشق غذاخوریجعفری خرد شده1/3 لیوان دسته‌دار فرانسویادویه کاری2 قاشق چای‌خوریپودر فلفل قرمز شیرین1 قاشق مرباخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مواد لازم برای روی کوفته

مواد لازممقدار مورد نیازبیکن7 تا 8 ورقپیاز1 عددروغن زیتون2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مرحله اول: سیب زمینی‌ها را بپزید

برای شروع باید سیب زمینی‌ها را بشویید و بعد همراه با آب و مقداری نمک در یک قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید سیب زمینی‌ها به طور کامل بپزند.

مرحله دوم: نخود فرنگی را بپزید

نخود فرنگی‌ها را بشویید و آن‌ها را نیز همراه با آب و مقداری نمک در یک قابلمه جداگانه بپزید تا کاملا نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (هلو کباب)

مرحله سوم: پوره نخود فرنگی را آماده کنید

بعد از این که سیب زمینی‌ها به خوبی پختند، پوست آن‌ها را جدا کنید.

سیب زمینی‌ها را خرد کنید و همراه با نخود فرنگی پخته شده، سیر، نعنا تازه، آب لیمو ترش، روغن زیتون و نمک و فلفل در غذاساز بریزید.

دستگاه را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس پوره نخود فرنگی را کنار بگذارید و به سراغ آماده کردن کوفته بروید.

مرحله چهارم: مواد کوفته مرغ را ترکیب کنید

در این مرحله باید سینه و ران مرغ بدون استخوان را خرد کنید و همراه با پیاز، سیر، آرد سوخاری، جعفری خرد شده، ادویه کاری، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل در غذاساز بریزید.

دستگاه را روشن کنید تا مواد به طور کامل ترکیب شوند و بافتی خمیری پیدا کنند.

مرحله پنجم: کوفته‌ها را سرخ کنید

در این مرحله باید به اندازه دلخواه از مواد کوفته بردارید و با دست به آن فرم دهید و آن را به صورت کوفته‌های کوچک درآورید.

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

سپس کوفته‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.

مرحله ششم: مواد رویه کوفته را آماده کنید

پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست به صورت خلالی خرد کنید.

پیازها را در تابه‌ای با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شوند. سپس بیکن‌ها را خرد و به پیاز داغ اضافه کنید.

مخلوط را تا زمانی که بیکن‌ها طلایی و ترد شوند، تفت دهید.

در انتها نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته نخودچی

مرحله هفتم: کوفته با پوره نخود فرنگی را سرو کنید

در این مرحله باید پوره نخود فرنگی را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را صاف کنید.

کوفته‌های سرخ شده را روی پوره بچینید و سپس مخلوط پیاز و بیکن را روی کوفته‌ها بریزید.

غذای شما آماده است و می‌توانید از طعم بی‌نظیر آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

می‌توانید این غذای خوشمزه را با نان و هر سسی که دوست دارید سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کوفته با پوره نخود فرنگی

کوفته گوشت با پوره نخود فرنگی

در این روش باید به جای مرغ از گوشت چرخ‌ کرده برای درست کردن کوفته‌ها استفاده کنید. گوشت را با پیاز رنده شده، سیر، ادویه‌ها و آرد سوخاری مخلوط و کوفته‌ها را سرخ کنید. سایر مراحل درست کردن این غذا مثل روش قبل است.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کوفته با پوره نخود فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کوفته با پوره نخود فرنگی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای مزه دار کردن پوره نخود فرنگی می‌توانید به جای نعنا از سبزیجاتی مانند جعفری و شوید تازه خرد شده استفاده کنید.اضافه کردن ادویه‌هایی مانند دارچین، هل و زنجبیل تازه به مخلوط کوفته، طعمی خاص و معطر به آن می‌دهد.استفاده از کمی آب لیمو به پوره نخود فرنگی طعم بی‌نظیری می‌بخشد.استفاده از بیکن و پیاز سرخ شده برای روی این غذا، طعم شگفت انگیزی به آن می‌بخشد.برای جلوگیری از خشک شدن کوفته‌ها بهتر است از گوشت با چربی مناسب استفاده کنید یا کمی روغن استفاده کنید.اضافه کردن مقداری خامه یا کره بافت بهتر و لطیف‌تری به پوره نخود فرنگی می‌بخشد.در صورت تمایل می‌توانید کوفته‌ها را پس از سرخ کردن، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا مغزپخت شوند.اگر به نخود فرنگی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از کنسرو نخود فرنگی برای درست کردن این غذا استفاده کنید.می‌توانید کوفته‌های این غذا را به هر شکل و اندازه‌ای که دوست دارید آماده کنید.اضافه کردن مقداری پودر پول بیبر و پودر پاپریکا طعم بی‌نظیری به این غذا می‌بخشد.قبل از سرخ کردن کوفته‌ها، بهتر است آن‌ها را برای چند دقیقه در غذاساز میکس کنید یا با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.می‌توانید این غذا را با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.اگر به سیر دسترسی ندارید، می‌توانید برای مزه دار کردن این غذا از مقداری پودر یا گرانول سیر استفاده کنید.برای انسجام بیشتر کوفته‌ها می‌توانید یک عدد تخم مرغ نیز به مواد اضافه کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کوفته با پوره نخود فرنگی و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!