آزیتا حاجیان، هدایت هاشمی، گیل آبادی، مهدی زاده و رایانی برای داوران جشنواره تئاتر فجر
به گزارش خبرنگار فارسیرو به نقل از روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، آزیتا حاجیان، شهرام گیل آبادی، مهرداد رایانی ویژه، رضا مهدی زاده و هدایت عامل هاشمی اعضای هیئت داوران مسابقه آثار نمایشی این دوره از جشنواره هستند. .
در رقابت اجراي چهل و سومين جشنواره بينالمللي تئاتر فجر، 37 اثر شامل 15 اثر از بخش نقد و بررسي تئاتر ايران، 14 اثر برگزيده از بخشهاي برگزيده جشنوارههاي استاني و 8 اثر از بخش ويژه به رقابت ميپردازند.
مجموعه تئاتر شهر (تالار اصلی، تالار سایه، تالار چهارسو و تالار قشقایی)، تماشاخانه ایرانشهر (تالار استاد ناظرزاده کرمانی و سالن ساریگانیان)، مرکز تئاتر مولوی (تالار اصلی)، تالار وحدت، تالار حافظ و تماشاخانه سنگلج در این مجموعه نمایش میدهند. بخش در این مراسم صحنه چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر برگزار می شود.
چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر از 3 تا 13 بهمن 1403 به دبیری خیرالله تقیانی پور برگزار می شود.
اطلاعیه برنامه سمینار علمی پژوهشی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر
سمینار علمی پژوهشی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با موضوع «جایگاه و جریان دراماتورژی در ایران پس از انقلاب اسلامی» اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، سمینار علمی پژوهشی این دوره از جشنواره در روزهای ششم و هفتم بهمن ماه 1403 با ارائه 5 مقاله و 2 نشست تخصصی برگزار می شود.
بر این اساس برنامه روز اول این سمینار برای روز شنبه 15 بهمن ماه از ساعت 14:00 به شرح زیر است.
– ارائه مقاله «بررسی رویکردهای مختلف در آثار نمایشنامه نویسان زن در ادبیات نمایشی بوشهر از سال 1357 تا 1403» نوشته جهانشیر یاراحمدی.
– ارائه مقاله «بررسی زبان زنانه در آثار نمایشنامه نویسان زن پس از انقلاب اسلامی بر اساس اندیشه های رابین لیکاف و سارا میلز» نوشته الهام ذوالفقاریان.
– ارائه مقاله «معنای مفهوم انقلاب در ادبیات نمایشی دهه 1360 ایران؛ مروری بر تاریخ مفهومی» نوشته عرفان ناظر.
– برگزاری نشست تخصصی با عنوان «جایگاه و ویژگی های نسل جدید نمایشنامه نویسان در ایران» با حضور رحمت امینی، شهرام احمدزاده و شکوفه آروین.
همچنین برنامه روز دوم این سمینار برای روز یکشنبه 18 بهمن ماه از ساعت 14:00 به شرح زیر است.
– ارائه مقاله «تاثیر شرایط سیاسی و اجتماعی بر ویژگی های فرم و محتوای ادبیات نمایشی ایران در دهه شصت» نوشته محمدحسین ناصربخت.
– ارائه مقاله «بررسی بازنمایی فرهنگی زنان در آثار اکبر رادی بر اساس نظریه الین شوالتر» نوشته سپیده ضیانی نژاد و بهروز محمودی بختیاری.
– برگزاری نشست تخصصی با عنوان فناوری های نوین و آینده پژوهی دراماتورژی در ایران با حضور رامتین شهبازی، سعیدرضا خوششان و آرام مظهری.
مدیریت بخش سمینار علمی پژوهشی در این دوره از جشنواره بر عهده سید جواد روشن است.
چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر از 3 تا 13 بهمن 1403 به دبیری خیرالله تقیانی پور برگزار می شود.
۲۴۴