جوک‌

ادبیات معاصر در آموزش

صمد طاهری می گوید: تا زمانی که ادبیات معاصر وارد آموزش نشود ، همه جوایز و جشنواره ها بی فایده خواهند بود.

راوی ، که در کتاب “Fairzad Green” توسط جایزه ادبی جلال الحمد شناخته شد و سالها پیش در بخش Tales Awards مورد تقدیر قرار گرفت ، در مصاحبه ای با Isna در مورد جایزه Jalal به عنوان “گرانترین در من خواهد بود یک جایزه ادبی باشید. ” و چه تأثیری بر زندگی حرفه ای یک نویسنده و سرنوشت کتاب تأثیر می گذارد ، گفت: “این جوایز برای نویسندگان جوان مفید است و آنها را تشویق می کند ؛ بنابراین ، رویکرد جشنواره ها باید در نویسندگان جوان باشد. نویسندگانی که کار او را انجام داده اند از آنجا که من نیازی به تشویق و غیره ندارم و جایزه نمی تواند بر زندگی حرفه ای آنها تأثیر بگذارد.

وی گفت: “البته تأثیر مردم خواننده کتاب است ، در غیر این صورت افراد عادی هیچ ارتباطی با این چیزها ندارند و در زندگی و معیشت آنها هستند.” تأثیر جوایز ، معرفی کتاب بین کتاب خوان است که دوباره دیده می شود ، خوانده و منتشر می شود. بنابراین ، جایزه مؤثر است.

طاهری همچنان به توضیح تأثیر روندهای سیاسی در جوایز ادبی ادامه داد: طبیعتاً ، هر گرایش سیاسی که از دیدگاه خودشان کتاب می شود ، بلکه به میزان ادبیات و میزان سیاست های مراقبت روزانه نیز بستگی دارد.

وی تأکید کرد: مهمترین چیز این است که ادبیات معاصر باید به آموزش و دانشگاه برود. کودکی که در دوران تحصیلات خود چیزی در مورد ادبیات معاصر در کشور خود نمی داند طبیعی است که وقتی بزرگ شد ، علاقه ای به خواندن کتاب نخواهد داشت مگر اینکه آنها در خانواده کسانی باشند که تحصیل می کنند یا معلمانی که در کتاب هستند.

نویسنده “زخم شیر” ، “بدون ورق درخت” و “شب هانت” گفت: از طرف دیگر ، خود وزارت راهنما باید به جوایز خصوصی کمک کند تا آنها بتوانند فعال باشند و نه فقط یک دید. باید دیدگاه های جمع وجود داشته باشد که از منظر افراد مختلف و دیدگاه های مختلف کتاب انتخاب شده است. اگر دو جایزه با ظاهر متفاوت وجود داشته باشد ، کتاب های بیشتری دیده می شود و کتاب های بیشتری به کتاب خوان ارائه می شود. اگر جوایز خصوصی بسته شود و فقط یک جایزه ، جالب نیست و یک دیدگاه محدود و بسته برای معرفی کتاب باقی می ماند.

راوی همچنین در مورد سریال “Ann Fairzad Green Push” توضیح داد: این داستانها به مدت دو سال نوشته شده اند و هرکدام موضوع متفاوتی دارند. اما به طور کلی ، داستان ها با مشکلات اجتماعی و احساسات انسانی سروکار دارند. به عنوان مثال ، داستانی در مورد مادرانی وجود دارد که فرزندان خود را گم کرده اند یا فرزند خود را در داستان دیگری در روز اول جنگ از دست داده اند ، اما آنها پسرش را به آلمان فرستاده اند و او زندگی موفقی در آلمان دارد. صاحب زن و کودک. تاریخ “زندگی شخصی آقای Hojjatzadeh” یک شخصیت واقعی در شیراز است. اما داستان آن تخیل است و واقعی نیست. Manouchehr Atashi ، شاعر سید احمد هوججاتزاده ، هر تابستان توسط شیراز مورد بازدید قرار گرفت و مردم شیراز از وی بازدید می کردند. این جنبه تاریخ واقعی و بقیه تخیل است. داستان “کلاه برفی” داستان چندین سرباز در جبهه غربی و مرز و یک سرباز جدید است که به آنها می پیوندد.

سپس او در مورد داستان “آن Fairzad Green Push” گفت ، که از این کتاب نیز گرفته شده است: “این داستان مربوط به قحطی و خشکسالی پس از سپتامبر است که کل کشور را در بر می گیرد.” در جنوب ، اشغال این کشور از قحطی نیروهای متفقین تغذیه کرده است و افراد گرسنه با پای پیاده به دریا می روند تا چیزی را در شرکت نفتی که تأسیس شده است پیدا کنند. پدر من همچنین یکی از افرادی بود که در سنین پایین ، حدود 5 سالگی ، بر روی روستای باریز در منطقه لارستان د فارس به سمت جنوب درگذشت تا به بوشر برسد و سپس به آبادان سفر کند. یک شرکت نفتی

راوی ادامه داد: “پدر من یک مرد باس بود ، که گاه پراکنده بود ، چیزهایی از آن مهاجرت اجباری به جنوب. شاید پنج درصد از داستان داستان اوست ، من بقیه را با تصور خودم درست کردم. البته ، من در مورد آن صحبت کرده بودم چیزهای دیگر در زمان “سال سیاه” ، و مواردی را در انتشارات خوانده بود و در شرکت نفت استخدام می شود.

صمد طاهری خاطرنشان کرد: دو حرکت فردی در پایان کتاب مربوط به سال 2 است. وی در آن زمان در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران تحصیل می کرد. اما به دلیل فشار مالی و زندگی ، مجبور شدم نیمی از تحصیلات را ترک کنم و آن را ببخشم. در آن زمان ، او هفت هجده نمایشنامه رمزگذاری شده را برای سالها نوشته بود که سالها در کمد بودند و خورده بودند ، او دیگر نمایشنامه نویس نبود و برای داستان ها و رمان ها مضطرب بود. اما من تصمیم گرفتم که وظیفه این آثار را تعیین کنم ، همه را خواندم و دیدم که ارزش انتشار دارد و بقیه دو برابر نشده اند ، بنابراین من هر دو را در پایان کتاب گنجانده ام.

۲۴۴۲۴۵

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!