ارائه کتاب مهندسان برجسته در زندگی با عباس آخوندی و علی اکبر صالبی
در این مراسم ، پس از بزرگداشت روز ملی مهندسان ، پانل ارائه کتاب با صحبت از نصروله محمد حسین فاله آغاز شد. فله در این مراسم گفت: “آکادمی علوم هر سال مهندسان برجسته کشور را بر اساس مدل های طراحی شده ارائه می دهد.” ما همچنین سعی می کنیم با ثبت خاطرات و رویدادهایی که یک مهندس برجسته ایجاد می کنند ، این فعالیت آکادمی علوم را ادامه دهیم.
فله با اشاره به اینكه زندگی نامه مهندسان برجسته به نوعی برای نسل های آینده و جوانان است ، گفت: “تاکنون ، دو جلد از كتاب بیوگرافی و تلاش مهندسان برجسته منتشر شده است.”
آکادمی علوم می تواند به این فعالیت احترام بگذارد و ادامه دهد تا راه را برای انتقال تجربه و دانش هموار کند.
وزیر پیشین جاده ها و توسعه شهری عباس آخندی در این جلسه با بیان اینکه به نظر مهندسی من ؛ این یک نوع مهارت است ، توضیح می دهد: مهندسی برای کشورهایی از جمله ایران قدرت ایجاد می کند. نکته مهم این است که مهندسی تجمع تجربه است و توسعه زندگینامه مهندسان برجسته به تجمع تجربه کمک می کند. مهندسان بزرگی معرفی شده اند و ما می توانیم از تجربیات آنها نهایت استفاده را ببریم. مهندسان برجسته در زمینه های تخصصی خود منبع اثرات بسیار خوبی هستند و این فعالیت ها می توانند نور آینده باشند.
وی با اشاره به اینكه ، به نظر من ، مهندسی برابر با قدرت است ، وی گفت: “در اینجا من قصد دارم این آهنگ را به من بدهم و تمام دوستان عزیزم كه باید به جنبه های اخلاقی قدرت متعهد باشند.” مهندسی در ایران ، ضمن توسعه توسعه ، می تواند در چندین جنبه مانند آلودگی محیط زیست مخرب باشد. من فکر می کنم ما در زمانی هستیم که باید روی جنبه های اخلاقی کار ، بر مهندسی تمرکز کنیم.
به گفته آخوندی ، ایده جدید مارتان ، که ترکیبی از فناوری و مهندسی انسانی است ، می تواند دنیای بسیار خوبی را برای ما به ارمغان بیاورد و می تواند به یک ساختمان جهانی وحشتناک منجر شود. آنچه از ساخت دنیای وحشتناک جلوگیری می کند ، جنبه های اخلاقی مهندسی است.
موفقیت در جلوگیری از رفتارهای منفعل
امیر حسن مهرزاد ، نویسنده کتاب ، کتاب مهندسان برجسته در این کمپین ، گفت: “موضوعی که در ابتدای این کتاب برای ما بسیار مهم بود ، چگونگی کشف چگونگی رفتار مهندسین برجسته در کشور به طور جدی بود.
و آنها در مواجهه با بحران ها به بدهی تبدیل نشدند. در طول زندگی حرفه ای مهندسان برجسته ، متوجه شدیم که آنها وقتی در بحران هستند ، به طور منفعلانه رفتار نمی کنند و به نوعی از بحران فراتر می روند.
مهرزاد گفت که وقتی می دانیم که در مسیر درست قرار داریم ، نباید از بحران بترسیم و افزود که رفتارهای منفعل امروزه بیشتر از هر زمان دیگری احتمال دارد و این رفتارها می تواند خطرات را در آینده توسعه ایجاد کند توسعه در توسعه در کشور. بنابراین ، استراتژی اصلی من در این کتاب چگونگی جلوگیری از رفتارهای منفعل و شجاعت برای مقابله با بحران بود. با این استراتژی ، کتاب موجود را منتشر کرده ایم.
۲۴۴