افزایش چشمگیر مستمری مددجویان با تصویب مجلس
سایت سرگرمی روز :
نمایندگان در نشست علنی نوبت اول امروز (پنجشنبه، ۲۲ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی موارد ارجاعی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور با جزء (۱) بند (پ) تبصره (۱۲) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در جزء (۱) بند (پ) تبصره (۱۲) ماده واحده این لایحه آمده است: مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به میزان چهل درصد (۴۰٪) افزایش مییابد که این بند در اولویت پرداخت تا پنجم هر ماه قرار گیرد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار میلیارد و ۶۶۴ میلیون ریال کمک برای نیازمندان استان جمع آوری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد رشد داشته است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی عبدالرحیم لطفی روز چهارشنبه اظهار کرد: این کمکهای دریافتی در قالب طرحهای صدقات، اکرام ایتام و محسنین، زکوات، کمکهای مبتنی بر نیاز و کمک به امر قرض الحسنه بوده است.
وی افزود: همچنین از ابتدای امسال از کل میزان کمکها بیش از هزار میلیارد و ۴۰۵ میلیون ریال توسط امداد و هزار میلیارد و ۲۶۳ میلیون ریال توسط ۱۴۷ مرکز نیکوکاری استان بصورت نقدی وغیرنقدی جمع آوری شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: مبالغ جمع آوری شده در سرفصلهای مسکن، بهداشت و درمان، جهیزیه، معیشت، امور فرهنگی و اشتغال مددجویان تحت حمایت این نهاد هزینه شده است.
وی به روشهای نوین پرداخت صدقه اشاره کرد و گفت: هم استانیهای داخل و خارج از استان میتوانند با شماره گیری #۰۵۶*۸۸۷۷* در مرکز استان و در سایر ادارات با کد همان شهر، مبلغ صدقه خود را پرداخت تا در اولین فرصت به دست نیازمندان واقعی برسد.
لطفی افزود: پرداخت صدقه از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۵۸۸۹۰ و واریز به شماره حساب شبا ir ۱۵۰۱۷۰۰۰۰۰۰۰۱۱۱۶۷۶۵۱۸۰۰۵ بانک ملی و یا از طریق پرداخت سامانه نیکوکاری الکترونیک(سنا) خراسانجنوبی و همچنین سامانه سما به آدرس ttps://sama.emdad.ir/Sama/NewEshterak/۳۹ از دیگر روشهای نوین پرداخت الکترونیکی است.
وی یادآور شد: مردم نیکوکار خراسان جنوبی سال گذشته در مدت مشابه نیز بیش از ۲ هزار میلیارد ریال کمک نقدی و غیر نقدی به نیازمندان اهدا کردند.
بیش از ۹۶ هزار نفر جمعیت تحت پوشش کمیته امداد استان است که ۸۲ هزار و ۵۶۷ نفر از آنها معیشت بگیر هستند.
جواد حسینی در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی، با بیان اینکه هم اکنون تعداد هشت میلیون نفر تحت پوشش این سازمان هستند، این رقم را برابر با ۱۰ درصد جمعیت کشور اعلام کرد .
وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی ۱۶۰ ماموریت دارد، تعداد خانوارهای تحت پوشش بهزیستی را ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اعلام کرد.
حسینی با تاکید بر لزوم تقویت شورای مشارکتهای مردمی و فعالسازی ستادهای استانی مربوط به بهزیستی، از بحران سالمندی به عنوان چالش پیشروی کشور یاد و گفت: ۱۰ شهر از جمله تبریز به عنوان شهر دوستدار سالمند در نظر گرفته شده اند.
وی برنامهریزی برای کاهش بیکاری در بین مددجویان را از دیگر رویکردهای مهم سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: در نظر داریم با پرداخت وامهای خوداشتغالی به تعاونیها و اشتغال مددجویان، تبریز را به شهری پاک از بیکاری مددجویان بهزیستی تبدیل کنیم.
حسینی قول راهاندازی تعداد ۲ مرکز اورژانس اجتماعی و پنج مرکز مثبت زندگی و نیز آغاز پرداخت مستمری به پنج هزار نفر از متقاضیان پشت نوبت در آذربایجان شرقی را داد.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با قدردانی از خدمات سازمان بهزیستی به اقشار آسیبپذیر و نیازمند، گفت: خدمات حمایتی این سازمان باید در جهت توانمندسازی و شکوفایی افراد باشد، نه وابستگی بیشتر آنها.
بهرام سرمست با اشاره به اینکه یکی از معیارهای سنجش شاخصهای دموکراتیک در کشورها، توجه به اقلیتها و اقشار آسیبپذیر است، افزود: بر این اساس دکتر پزشکیان شعار دولت خود را دولت بیصدایان قرار داده و توجه ویژهای به حقوق نیازمندان و اقلیتها دارد.
وی با اشاره به پیشینه تاریخی نهادهای حمایتی و موسسه های خیریه مردمنهاد در تبریز، بر نقش این نهادها به عنوان مکمل فعالیتهای بهزیستی تاکید کرد و خواستار تقویت این تشکلها در برنامهریزیهای بهزیستی شد.