اولویت انتخاب آثار در گرافیک Razavi بی رحمانه و متکبر بود
علی حاتی با اشاره به جشنواره گرافیکی رضوی در دوره نهم ، اظهار داشت: در این دوره از جشنواره ، رویکرد کلی تصمیم گیرندگان ، رهبران سیاسی و هیئت منصفه در انتخاب آثار این بود که به آن هنرهای تجسمی ویژه ای بدهند که در گالری برگزار نمی شود.
وی گفت: هدف این جشنواره تهیه هنری بود که برای عموم مردم باشد. هنری که با عموم مردم صحبت می کند و بر اساس انتخاب فرم و تکنیک ، مخاطبان عمومی و عموم مردم را دیده است.
یکی از اعضای شورای هنر و داوری نهمین جشنواره گرافیکی ملی ادامه داشت: در این دوره ، تأکید بر استفاده از ابزار هنری بود ، نه فقط یک اثر زیبا ، بنابراین استفاده از آثار هنری در این دوره اولویت بود.
به گفته او ؛ رویکرد دیگر این جشنواره این بود که به جای تمرکز بر شخصیت ، حافظه یا روایت داستان یا تمرکز روی پناهگاه مقدس آن ، در رابطه با امام رضا (ص). در جریان این پیامبر کمک بگیرید.
Hayati مجدداً تأکید کرد: در نتیجه ، تصمیم گرفته شد که مطابق با فضایی که در دو سال گذشته در منطقه اتفاق افتاد و ظلم آشکار جهان در برابر فلسطین ، ظلم و استکبار اهل البیت ، که به طور گسترده در سخنان آقای علی موسی آلرزا نیز مورد بحث قرار گرفت ، در مورد آن نکات نیز نگران بود.
اضافه شده با این حال ، مقاومت و بخش فلسطین به همراه نگاهی ویژه به امام رضا و سیرا رضوی ، ترجیح بالایی در تولید آثار داشتند.
یکی از اعضای شورای هنر و داوری نهمین جشنواره ملی گرافیک های رازاوی خاطرنشان کرد: در بحث و انتخاب آثار ، آثاری که بیشترین ویژگی ها را در این بعد داشتند ، مورد توجه بیشتری قرار گرفتند و به او امتیاز بیشتری دادند تا انتخاب شود.
۲۴۴