بخش خصوصی پر از خواب زمستانی جعبه جادویی است!
سینمای خانگی یا VOD از دیرباز بین مردم راه پیدا کرده و با توجه به گستردگی محصولاتی که دارند به کمک خلاء و کمبودی که در حوزه تولید محتوا وجود دارد آمده اند. در واقع می توان گفت در بحبوحه خواب زمستانی تلویزیون که باعث شده این رسانه با کمبود تولیدات جدید و جذاب مواجه شود، شبکه تلویزیونی داخلی دست به کار شده و در فضاهای مختلف محتوا را برای همه سلیقه ها در نظر گرفته است. . چرا می گوییم هر سلیقه ای؟ زیرا چند روزی است که کودکان و بزرگسالان در این فضا مطالبی برای تماشا دارند. از سریال «لالایی» به کارگردانی و تهیه کنندگی برادران درویش علیپور با هدف دنیای کودک و نوجوان گرفته تا «گل یا پوچ» با اجرای مهران مدیری و «جوکر» احسان علیخانی که حرفی برای گفتن دارد. زمینه سرگرمی برای بزرگسالان
از سوی دیگر شاهد برنامه ای مانند «اسفنج» با بازی علی درسکار هستیم که به بررسی معنا و مفهوم زندگی می پردازد و مخاطب را کمی بیشتر درگیر خود می کند، برنامه ای که فصل دوم آن در راه است. علاوه بر این، این روزها برنامه «اکنون» را در برنامه خانه تماشا می کنیم که از زاویه ای متفاوت به تحلیل زندگی و لحظاتی که می گذرانیم، می نشینیم و با مهمانانی روبرو می شویم که هر کدام با سروش صحت از تجربه زیسته خود صحبت می کنند.
داستان های دیدنی
اما این تمام ماجرا نیست و در زمینه سریال سازی نیز موجی از آثار در راه است که هر کدام داستانی دیدنی دارند و اگرچه هنوز قضاوت و صحبت درباره آنها زود است اما با یک vision به طور کلی می توان گفت که با لیست متنوعی از سریال ها روبرو هستیم که می توانند از هر طیفی باشند و جلب توجه کنند.
«تاسیان» به کارگردانی تینا پاکروان یکی از این سریال هاست که به زودی از شبکه فیلمو پخش می شود. سریالی عاشقانه و ملودراماتیک با مضمونی تراژیک که مضمونی زنانه دارد و به نظر می رسد با طنز زنانه ای که از آثار قبلی این فیلمساز می شناسیم، مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند. پاکروان پیش از این با ساخت سریال خاتون ثابت کرده مدیوم سریال سازی را به خوبی می شناسد و نبض مخاطب را در دست دارد.
علاوه بر تینا پاکروان، دیگر کارگردانی که این روزها روی سریال کار می کند آیدا پهننده است. کارگردان خوش قلب که با ساخت قبلی خود یعنی «طول شب» بینندگان زیادی را جذب سریال باین کرد و حالا خبر می رسد در حال ساخت سریال «جادوی سفید» است. اثری متفاوت از کارگردانی که سابقه سینمایی اش نشان می دهد که هر اثری با آثار دیگرش متفاوت است و عموم مردم باید منتظر چیز جدیدی باشند.
حضور دو کارگردان زن برجسته در میان پروژه های سینمای خانگی از نکات قابل توجه است. این نشان می دهد که تریبون ها به نقش و جایگاه زنان در صنعت سینما و تلویزیون توجه دارند. پاکروان که با سریال خاتون به موفقیت های زیادی دست یافت، با سریال تاسیان به سمت داستانی زن محور رفته است. در ادامه آیدا پهننده که با آثار سینمایی اش شناخته می شود، با سریال «جادوی سفید» تجربه جدیدی را در عرصه سینمای خانگی آغاز کرده است.
در ادامه، طبق اخبار منتشر شده، نیما جاویدی که سریال «بازیگر» را به عنوان اولین تجربه خود در یک سریال ساخت، حالا در دومین تجربه خود، سریال تاریخی «شکار» را با حال و هوای دوران قاجار جلوی دوربین برد. . . جاویدی پیش از این در فیلم قرمزی تجربه فیلمسازی در محیط تاریخ معاصر و دوره پهلوی را داشته است و این نشان می دهد که علاقه او به محیط تاریخی باعث شده تا در فیلم جدیدش به دنبال تجربیات جدیدی در دل تاریخ باشد. سری. .
نوبت به جوان ترین ها رسید.
«محکوم» دیگر سریال در دست ساخت است که به کارگردانی علی مردانه راهی شبکه نمایش خانگی می شود. کارگردان جوانی که تجربه دستیاری در سریال محمدحسین مهدویان را نیز دارد. «محکوم» پس از «هایهیت گمشده» و «سقوط» ساخته سجاد پهلوان زاده، جدیدترین تجربه همکاری فیلمو با یک کارگردان جوان محسوب می شود. اتفاقی که به ما یادآوری می کند در کنار کار با کارگردانان باتجربه، باید به جوان ترها هم فضا بدهیم و این رسالتی است که گویا در این مسیر به آن توجه شده است.
و جدیدترین سریالی که این روزها سر و صدای زیادی به پا کرده است سریال «شب های عربی» مصطفی کیایی است. سریالی عالی با بازیگران مطرح و محصول مشترک ایران و ترکیه که اولین سریال بین المللی سینمای خانگی محسوب می شود. فیلمنامه «هزار و یک شب» برگرفته از داستان های کهن ایرانی برگرفته از داستان های باستانی معروف هزار و یک شب است و به عنوان بزرگترین پروژه مشترک ایران و ترکیه تولید شده در این بخش در دو کشور پخش می شود. خصوصی
اینها بخشی از تولیداتی است که در بخش خصوصی ساخته می شود که نشان از مهاجرت چهره های بسیاری به دنیای نمایش خانگی دارد و از یک سو باعث شکل گیری موجی جدید و هیجان انگیز شده است که مطمئناً جذب آن خواهد شد. بسیاری از مخاطبان با آن. روندی که باید در فضایی که گفته شد دیده شود تا کجا پیش می رود و برای رسانه ای که دیگر مثل سابق نیست چقدر مخاطب باقی می ماند؟!