جوک‌

بستنی یخی توت سیاه؛ خوشمزه روزهای گرم

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

4-6 ساعت

بستنی یکی از تنقلات سالم و پرطرفدار به خصوص در فصل‌های گرم است. شما به راحتی با مواد اولیه ساده و در دسترسی می‌توانید انواع بستنی‌های میوه‌ای یخی را در خانه آماده و نوش جان کنید. در میان همه طعم‌ها بستنی یخی توت سیاه یکی از بستنی‌های خوش رنگ و خوشمزه بهاری است که طرفداران خاص خود را دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بستنی یخی توت سیاه به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی بستنی یخی توت سیاه، ابتدا باید توت‌ها را به خوبی بشویید. توت‌های شسته شده را در کاسه بزرگی بریزید. لابه‌لای آن‌ها شکر بریزید تا آبدارتر و شیرین‌تر شوند.

سپس ترکیب فوق را به همراه وانیل و شیر در مخلوط کن یا میکسر بریزید و به خوبی پوره کنید. مایه بستنی یخی را در قالب‌های بستنی بریزید و قالب‌ها را در فریزر بگذارید.

بعد از چند ساعت، بستنی‌های یخی آماده‌اند. رسپی این بستنی میوه‌ای جذاب را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی یخی توت سیاه برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازتوت سیاه تازه۲ پیمانهشکر۳ تا ۴ قاشق غذاخوری (اختیاری)شیر سرد۱ پیمانهعصاره وانیل۱ قاشق چای‌خوریآب لیموی تازه۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

مرحله اول: توت سیاه را آماده کنید

توت‌های سیاه را در کاسه بزرگی بریزید و با آب سرد به آرامی بشویید تا خاک و ناخالصی‌های آن‌ها کاملاً پاک شود.

سپس توت‌های شسته شده را در آبکش بریزید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود.

پس از شستن، توت‌ها را در یک کاسه بریزید و شکر را لابه‌لای آن پخش کنید.

بهتر است توت‌ها را با شکر حدود ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا آب طبیعی میوه خارج شود و مزه‌ها به خورد هم برود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی چوبی پنیری با توت سفید یا سیاه

مرحله دوم: توت، شیر و وانیل را با هم ترکیب کنید

ترکیب توت سیاه و شکر را به همراه شیر سرد، وانیل و در صورت تمایل کمی آب‌لیمو داخل مخلوط‌کن یا میکسر بریزید.

محتوای درون دستگاه را میکس کنید تا مخلوطی یکدست و بنفش‌رنگ حاصل شود. می‌توانید شیر را با آب، سودا یا آب میوه‌های طبیعی جایگزین کنید.

در این مرحله، اگر دوست دارید بافت بستنی لطیف‌تر و یک دست‌تر شود، می‌توانید مایه بستنی را از صافی رد کنید تا دانه‌های میوه و ناخالصی‌های بستنی گرفته شوند، اما اگر بافت طبیعی میوه‌ها را دوست دارید، نیازی به صاف کردن نیست.

مرحله سوم: بستنی را در قالب بریزید

مایه‌ی بستنی یخی را داخل قالب‌های مخصوص یا لیوان‌های یک‌بار مصرف بریزید. سپس چوب بستنی را در وسط هر قالب قرار دهید.

اگر مایه خیلی رقیق است و چوب سرپا نمی‌ماند، اول بستنی‌ها را نیم‌ساعت در فریزر بگذارید تا نیمه منجمد شوند. سپس چوب‌ها را در مرکز لیوان‌ها فرو کنید.

مرحله چهارم: بستنی را در فریزر بگذارید

قالب‌ها را به مدت ۴ تا ۶ ساعت یا تا زمانی که کاملاً سفت شوند، در فریزر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ژله‌ای توت فرنگی

مرحله پنجم: بستنی‌ها را سرو کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و به دلخواه با سس شکلات تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بستنی یخی توت سیاه

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بستنی یخی توت سیاه

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی یخی توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

تازه بودن توت سیاه تأثیر زیادی در عطر و طعم بستنی دارد.برای رنگارنگ شدن بستنی، مایه توت سیاه را به صورت لایه‌ای با مایه دیگر مانند انبه یا موز در قالب بریزید و به صورت چند رنگ منجمد کنید.اگر شیر پرچرب استفاده کنید، بافت بستنی نرم‌تر و کرمی‌تر می‌شود.می‌توانید به‌ جای شکر، از عسل یا شیره انگور استفاده کنید تا سالم‌تر شود.اضافه کردن یک پنس (نوک قاشق) نمک دریایی به ترکیب باعث تقویت طعم میوه‌ها و متعادل شدن شیرینی بستنی می‌شود.اضافه کردن کمی خامه یا ماست یونانی طعم بستنی را غنی‌تر می‌کند.می‌توانید چند عدد توت سیاه کامل یا تکه‌های موز، انبه یا کیوی را داخل قالب بریزید تا ظاهر بستنی شکیل‌تر و طعم آن متنوع‌تر شود.استفاده از چند برگ نعناع تازه هنگام میکس، عطر دلچسبی به بستنی شما می‌دهد.افزودن چند قطره گلاب یا عرق بهارنارنج می‌تواند عطر دلنشینی به بستنی بدهد و آن را خاص‌تر کند.استفاده از قالب‌های سیلیکونی باعث راحت‌تر جدا شدن بستنی‌ها می‌شود.می‌توانید هنگام سرو، از تاپینگ‌هایی مثل پودر پسته، پودر نارگیل یا شکلات رنده‌ شده استفاده کنید تا هم ظاهر بستنی شیک شود، هم طعم‌ها متنوع‌تر باشند.برای ترکیب طعمی جذاب، کمی تمشک یا شاه‌توت هم به مایه اضافه کنید.اگر قصد دارید بافتی کشدار تر (مثل بستنی‌های سنتی ایرانی) داشته باشید، مقدار کمی پودر ژلاتین یا ثعلب به ترکیب اضافه کنید.استفاده از شیر بادام یا شیر نارگیل برای نسخه بدون لبنیات پیشنهاد می‌شود.در صورت تمایل، کمی پودر هل یا دارچین اضافه کنید.حتماً اجازه دهید بستنی قبل از مصرف ۲-۳ دقیقه بیرون بماند تا راحت‌تر از قالب جدا شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این بستنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان از طعم طبیعی آن لذت ببرید.

اگر شما در طرز تهیه بستنی یخی توت سیاه از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!