به این کار چه قیمتی دادید؟
اکبر عبدی ، هنرمندی که با نقش پایدار در “آدام رفیع” ، “بازیگر” و “مادر” در حافظه فرهنگی ما قرار دارد ، این بار لباس زنانه می پوشیم و در نقشی ظاهر می شویم که بیشتر از محتوای آن بود ، معنای تلخی.
در اینجا ، ما از یک هنرمند بزرگ تا شومان با عبدی روبرو هستیم ، که به نظر می رسد وی را به پذیرش هر حرکتی ، هر نقش و هر برنامه ای سوق داده است. این لباس زن ، قبلاً بخشی از داستان پردازی و تحلیل شخصیت در فیلم های آن ، مانند “باری” ، اکنون روایت عمیقی ندارد و برای لحظات سطحی مخاطب طراحی شده است. با تلخ تر ، مجید موزافاری ، نمادی از نقش های مدرن و جدی سینمای ایران نیز با او بود. مخاطبان ، که به افتخار عظمت افرادی مانند موزافاری در آثار باشکوه سینمای ایران روی سکو نشسته اند ، اکنون نه تنها از محتوا ، بلکه نمادی از عزت هنری نیز مورد آزار و اذیت قرار می گیرد.
این رفتار به جای تحمل مخاطب به دلیل محتوای برنامه ، هنرمندانی را که در دهه ششم خود هستند آزار می دهند و سابقه ای غنی از آثار مهم دارند. البته ، نمی توان انتظار یک هنر و کمدی خوب را داشت ، اما وقتی صحبت از هنرمندانی مانند عبدی و موزافاری می شود ، این انتظار نه نامناسب است و نه غیرمنطقی.
نمونه هایی از مواضع هنری تعریف شده در تاریخ سینمای ایران می تواند الگوی خوبی برای دنبال کردن باشد. بازیگرانی مانند Ezzat … Entezami ، Ali Nasirian ، محمد علی کشوارز و غیره ، با دقت در نقش های خود ، زندگی حرفه ای خود را به احترام و عزت آورده اند. آنها تحت هیچ شرایطی هیچ نقشی را قبول نکردند و عزت مخاطب را حفظ کردند. اکنون ، حضور این برنامه قبل از ارائه و الگوهای گذشته برای سرگرمی به هر قیمتی شکاف عمیقی در بین برخی از هنرمندان ایجاد کرده است.
و نکته مهم این است: لباس زن عبدی تلخ نیست. تلخی واقعی این است که دیده می شود که برنامه یک هنرمند را برای انجام هر کاری می بینید. بدون تلاش و خلاقیت. این “هر شغلی” است که مضر است ، نه انتخاب لباس یا ظاهر. عبدی قبلاً در نقش های مشابه ظاهر شده بود ، اما در آن زمان این انتخابات داستان را خدمت می کرد. این بار ، با این حال ، هیچ خبری هنری وجود ندارد ، فقط یک ابتذال برای برخی از لحظه های خنده است. Ehsan Alikhani ، که زمانی منبع برنامه های خوب تلویزیونی بود ، اکنون گامی را به روشی برداشته است که با ساختن فصول جدید جوکر ، عزت هنر را زیر سوال برده است. ارزشش را دارد؟
23302