جوک‌

بیوگرافی فریبا متخصص

فریبا متخصص که به دلیل عارضه پارگی تاندون از ناحیه دست در بیمارستان بستری شده بود، تحت عمل جراحی قرار گفت. این بازیگر در گفت‌وگویی درباره وضعیت جسمی خود با بیان اینکه یکشنبه (۱۴ بهمن ماه) تحت عمل جراحی قرار گرفته، توضیح داد که خوشبختانه شرایط نسبتاً مساعدی دارد.

به نقل از ایسنا، متخصص درباره علت عارضه رخ‌داده اینگونه بیان کرد که پیش‌تر سر صحنه فیلم‌برداری دچار کشیدگی تاندون از ناحیه شانه شده بود و اخیراً سر صحنه یکی از کار‌ها تشدید و منجر به این شد که تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

بیوگرافی فریبا متخصص

فریبا متخصص گوینده رادیو، دوبلور و بازیگر مطرح کشورمان ۱ مرداد ۱۳۴۰ در بروجرد متولد شد. پدر ایشان اهل بروجرد و مادرش تهرانی است.

خانواده خانم متخصص به دلیل شغل پدر سال‌ها در آبادان زندگی و بعد از بازنشستگی ایشان، در سال ۱۳۵۵ به تهران مهاجرت کردند.

فریبا متخصص در یک خانواده پرجمعیت با ۵ خواهر و برادر بزرگ شده و پدر خود را مشوق اصلی‌اش در عرصه بازیگری می‌داند. خانم متخصص در سال‌های گذشته برادر خود را به دلیل عارضه قلبی از دست داد. او فارغ‌التحصیل جامعه‌شناسی در مقطع لیسانس بوده و به عنوان کارمند رسمی صداوسیما بازنشسته شده است.

ازدواج و همسر فریبا متخصص

فریبا متخصص سال‌ها قبل با آقای محسن پوربهرامی، مهندس متالوژی ازدواج کرده‌اند و شرط ازدواج آن‌ها نیز کنار گذاشتن بازیگری توسط خانم متخصص بود که این شرط ۸ ماه بیشتر دوام نیاورده و خانم بازیگر با راضی کردن همسرشان به حرفه مورد علاقه خود تا به امروز پرداخته‌اند.

فریبا متخصص همسر خود را مهمترین حامی و همراه در کار خود عنوان می‌کند، چراکه در این سه دهه با همراهی و انتقادات درست خود، به او کمک کرده است.

فرزند فریبا متخصص

فریبا متخصص در دهه هفتاد مادر شده و پسر خود به نام پوریا را به دنیا آورد. پوریا پوربهرامی در ابتدا در رشته دیگری تحصیل می‌کرد، اما به دلیل علاقه ذاتی خود به بازیگری، برخلاف علاقه مادر، تغییر رشته داده و برای تحصیل در رشته بازیگری، ابتدا به قبرس و سپس به فرانسه رفت.

فرزند فریبا متخصص پیش از مهاجرت خود در چند فیلم و سریال همچون در چشم باد، سرزمین کهن و… نقش آفرینی کرده است.

ورود فریبا متخصص به دنیای هنر

فریبا متخصص از دوران مدرسه به تئاتر علاقه داشته و فعالیت خود را با تئاتر آغاز کرد. او در سن ۱۹ سالگی با نمایش مروارید به کارگردانی اکبر زنجانپور، فعالیت خود را به طور حرفه‌ای آغاز کرد و در سال ۱۳۶۳ با سریال طالب به کارگردانی عبدالرضا اکبری اولین تجربه تلویزیونی خود را بدست آورد. سپس در همان سال با فیلم شنگول و منگول و همچنین شب مکافات به عرصه سینما راه یافت.

از استخدام تا بازنشستگی فریبا متخصص

فریبا متخصص در سال ۱۳۶۸ در رادیو استخدام شد و با توجه به علاقه خود به اجرا و گویندگی در همین رسانه نیز بازنشسته شد و تا زمان بازنشستگی به عنوان بازیگر و دوبلور جایزه داخلی و بین‌المللی متعددی را به دست آورد.

علاقه ویژه فریبا متخصص به تئاتر

فریبا متخصص علاقه خاصی به تئاتر داشته و کار خود را نیز با تئاتر آغاز کرده است. او در هر فرصتی که بدست آورد با نمایشی متفاوت به روی صحنه می‌رود.

مروری بر نقش‌های فریبا متخصص

فریبا متخصص یکی از هنرمندانی است که سال‌ها به بازیگر در تئاتر، سینما، تلویزیون و اجرا در رادیو پرداخته و کارنامه پرباری در بیش از ۴ دهه فعالیت خود دارد که در این بخش برخی از نقش‌های او را مرور می‌کنیم.

فریبا متخصص در سریال شهرزاد

سریال شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی یکی از پربیننده‌ترین مجموعه‌های نمایش خانگی است که فصل اول آن در سال ۱۳۹۴ منتشر شده و داستان آن تا فصل سوم ادامه پیدا کرد.

این سریال که داستان آن در سال ۱۳۳۲ روایت می‌شود زندگی دختری به نام شهرزاد (دانشجوی پزشکی) و فرهاد (دانشجوی ادبیات) را به تصویر می‌کشد که عاشق هم هستند، اما تحولات ۲۸ مرداد، ازدواج آن‌ها را عقب می‌اندازد.

از سوی دیگر بزرگ آقا که شخصی با نفوذ در شهر است برای داشتن وارث، حاضر به داشتن هوو برای دخترش می‌باشد و قباد، داماد خود را که برادرزاده‌اش نیز می‌باشد را وادار به ازدواج با شهرزاد می‌کند و….

فریبا متخصص در این سریال نقش مرضیه مادر فرهاد را ایفا می‌کند و در کنار بازیگرانی همچون علی نصیریان، مهدی سلطانی، ترانه علیدوستی، مصطفی زمانی، پریناز ایزدیار، سهیلا رضوی و محمود پاک نیت به هنرمندی پرداخته است.

فریبا متخصص در سریال تولدی دیگر

سریال تولدی دیگر به کارگردانی داریوش فرهنگ در سال ۱۳۷۷ روی آنتن شبکه پنج سیما رفت. فریبا متخصص در این سریال نقش فروغ را به همراه عبدالرضا اکبری بازیگر نقش حمید، زندگی زوجی مرفه را روایت می‌کنند که در آستانه طلاق قرار دارند. فروغ و حمید سه فرزند خردسال داشته و در کنار خانم بزرگ مادر حمید با بازی جمیله شیخی زندگی می‌کنند.

داستان اصلی از زمانی آغاز می‌شود که این زوج به هنگام رفتن به یک مهعمانی، با هم مشاجره کرده و ماشین آن‌ها به دره سقوط می‌کند. در این تصادف، حمید از ماشین به بیرون پرت می‌شود اما اثری از فروغ پیدا نمی‌شود. فروغ که چهره خود را در اثر سوختگی از دست داده است توسط یک جراح پلاستیک و همسرش پیدا شده و مدتی در کنار آن‌ها زندگی می‌کند.

این دکتر صورت فروغ را جراحی کرده و چهره دیگری برای او تشکیل می‌دهد. فروغ با چهره‌ای دیگر (لعیا زنگنه) به عنوان پرستار کودک، به منزل خود بازگشته و خانم بزرگ، بچه‌ها و همسرش را به شدت مجذوب می‌کند تا جایی که حمید پی به شخصیت اصلی او برده و مجدد تقاضای ازدواج می‌کند.

فریبا متخصص در سریال گیلدخت

سریال گیلدخت به کارگردانی مجید اسماعیلی، یک درام عاشقانه و تاریخی است که از آبان ماه ۱۴۰۱ به روی آنتن شبکه یک سیما رفت. این سریال حکایت زندگی گلنار و اسماعیل را روایت می‌کند که در دوران قاجاری به هم دل باخته و قصد برهم زدن رویای آصف میرزای قاجاری برای ولایت دارند که دارالمرز گیلان را برای توطئه خود انتخاب کرده است. از سوی دیگر افرادی در دربار مظفرالدین شاه حضور دارند و قصد دارند مظفرالدین شاه را ترور کنند و جایش را بگیرند.

فریبا متخصص در این سریال نقش احترام السادات، مادر گلنار را در کنار بازیگرانی همچون محمود پاک نیت، سعید راد، ثریا قاسمی، میترا رفیع، رضا اکبرپور، سعید چنگیزیان، شقایق فراهانی، پریوش نظریه، حبیب دهقان نسب، صالح میرزاآقایی، محمد فیلی، نفیسه روشن و حمید ابراهیمی ایفا می‌کند.

فریبا متخصص در سریال افرا

افرا سریالی به کارگردانی بهرنگ توفیقی در سال ۱۴۰۰ روی آنتن شبکه یک سیما رفت. این سریال زندگی محیط‌بانی به نام مسعود را روایت می‌کند که از زندگی خود با همسرش مهتاب ناراضی است، از سوی دگیر خواهر کوچکترش دلباخته همکلاسی خود پیمان است و در یکی از قرار‌های آن‌ها سر رسیده و با پیمان درگیر می‌شود.

پیمان که مصمم به ازدواج با خواهر مسعو است همراه خانواده‌اش به خواستگاری ‌می‌روند و با کم لطفی پدر مسعود مواجه می‌شوند. پیمان برای پولدار شدن راهی شکار غیرقانونی شده و با تیراندازی مسعود، به طور غیر عمد کشته می‌شود و….

فریبا متخصص در این سریال ایفاگر نقش اعظم، مادر پیمان است و در کنار بازیگرانی همچون مهدی سلطانی، روزبه حصاری، پژمان بازغی، محمد صادقی، مینا وحید، اسماعیل محرابی، پیام دهکری، سارا باقری و هامون سیدی به هنرمندی پرداخته است.

تله‌تئاتر و سریال‌های تلویزیونی فریبا متخصص

طالب: عبدالرضا اکبری، ۱۳۶۳

اندر لطائف روزگار: منصور کوشان، ۱۳۶۴

گالش‌های مادربزرگ: بهمن زرین پور، ۱۳۶۷

وزیر مختار: سعید نیکپور، ۱۳۷۰

قابیل: حمید تمجیدی، ۱۳۷۰

مزد ترس: حمید تمجیدی، ۱۳۷۱

بیا تا گل برافشانیم: خسرو ملکان، ۱۳۷۱

نوروز ۷۲: داریوش کاردان، ۱۳۷۲

همسایه‌ها: حسن فتحی، ۱۳۷۲

استپان ۱۳۷۲

باغ گیلاس: مجید بهشتی، ۱۳۷۲

ملکه‌های فرانسه (تله تئاتر): حسن فتحی، ۱۳۷۲

نیمه پنهان ماه: مجید جعفری، ۱۳۷۳

آوای فاخته: بهمن زرین پور، ۱۳۷۳

علاءالدین: حسن فردرو، ۱۳۷۳

جای خالی دریا: هوشنگ توکلی، ۱۳۷۴

ببخشید: رضا کرم رضایی، ۱۳۷۵

خسیس دهکده روگافورد (تله تئاتر): کوروش نریمانی، ۱۳۷۵

در پی فاخته: مسعود آب پرور، ۱۳۷۶

دل‌های شاد: حمید قدکچیان، ۱۳۷۶

جان گابریل بورکمن (تله تئاتر): حسن فتحی، ۱۳۷۶

قطار ارواح(تله تئاتر): رضا کرم رضایی، ۱۳۷۶

تولدی دیگر: داریوش فرهنگ، ۱۳۷۷

چشم به راه: اصغر فرهادی، ۱۳۷۷

همه پسران من (تله تئاتر): محمد رحمانیان، ۱۳۷۷

زمان شوریدگی: محمدعلی نجفی، ۱۳۷۸

تلفن مشترک: خسرو ملکان، ۱۳۷۸

خواستگاری پرماجرا: محمد بنایی، ۱۳۷۹

همسفر: قاسم جعفری، ۱۳۷۹

شب آفتابی: قاسم جعفری، ۱۳۸۱

در چشم باد: مسعود جعفری جوزانی، ۱۳۸۲

بوی غریب پاییز: مجتبی یاسینی، ۱۳۸۳

به دنیا بگویید بایستد: محمدرضا آهنج، ۱۳۸۵

سایه تنهایی: بیژن شکرریز ۱۳۸۶

به کجا چنین شتابان: ابوالقاسم طالبی، ۱۳۸۸

ملکوت: محمدرضا آهنج، ۱۳۸۹

حق السکوت (تله فیلم): ۱۳۸۹

زمانه: حسن فتحی، ۱۳۹۱

عملیات ۱۲۵(سری سوم): مسعود آب پرور، ۱۳۹۱

ستاره حیات: جواد ارشاد، ۱۳۹۲

کیفر: حسین تبریزی، ۱۳۹۳

قرعه: برزو نیک نژاد، ۱۳۹۵

ر‌هایم نکن: محمدمهدی عسگرپور، ۱۳۹۷

ملکاوان: احمد معظمی، ۱۳۹۸

شرم: احمد کاوری، ۱۳۹۹

روز‌های آبی: محمدرضا حاجی غلامی، ۱۴۰۰

فرشتگان بی بال: امیرحسین عنایتی، ۱۴۰۰

افرا: بهرنگ توفیقی، ۱۴۰۰

موج اول: سیدامیر سجاد حسینی، ۱۴۰۰

برف بیصدا می‌بارد: پوریا آذربایجانی، ۱۴۰۰

آتش سرد: رضا ابوفاضلی، ۱۴۰۱

گیلدخت: مجید اسماعیلی، ۱۴۰۱

فیلم‌های سینمایی فریبا متخصص

برای مرجان: حمید زرگرنژاد، ۱۳۹۹

بی پی‌ام بند: فرناز امینی، ۱۳۹۹

مارپیچ: سعید جلیلی، ۱۳۹۹

زنی با ارابه چوبی: خداداد جلالی، ۱۳۹۷

زیر سقف دودی: پوران درخشنده، ۱۳۹۵

آبا جان: هاتف علیمردانی، ۱۳۹۵

عشقولانس: محسن ماهینی، ۱۳۹۵

پشت دیوار سکوت: مسعود جعفری جوزانی، ۱۳۹۵

ایران برگر: مسعود جعفری جوزانی، ۱۳۹۳

آشیانه‌ای برای زندگی: حمید طالقانی، ۱۳۸۷

مکس: سامان مقدم، ۱۳۸۳

سیب سرخ حوا: سعید اسدی، ۱۳۷۷

روزی که خواستگار آمد: فریال بهزاد، ۱۳۷۴

ماه پیشونی: علی اکبر کوهکی و جواد افشار، ۱۳۷۴

خواب زمستانی، ۱۳۶۸

شنگول و منگول، ۱۳۶۳

شب مکافات: فرامرز باصری، ۱۳۶۳

جوایز و افتخارات فریبا متخصص

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن تئاتر ایران در سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر

بهترین بازیگر زن سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، ۱۳۹۵

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!