جوک‌

تاکید وزیر فرهنگ بر احیای اقتدار رسانه ای و افزایش عمر کاری خبرنگاران

به گزارش خبرگزاری فارسیرو، سید عباس صالحی درباره مهم ترین مشکلی که باید از رسانه ها رفع شود، گفت: به دلایل مختلف ثبات رسانه اهمیت پیدا کرده است. در گذشته عمر رسانه ها بیشتر بود اما اکنون به دلایل مختلف باید بررسی کرد که چرا عمر رسانه ها کوتاه شده است. این عمر کوتاه طبیعتاً تأثیرات خود را بر کیفیت و کمیت رسانه خواهد گذاشت.

به گزارش ایسنا، صالحی همچنین با اشاره به تفاوت زندگی کاری روزنامه نگاران دیروز و امروز اظهار کرد: در گذشته افرادی را داشتیم که نه تنها 30 سال عمر کاری داشتند، بلکه تمام عمر خود را در عرصه رسانه کار کردند. اما در حال حاضر عوامل متعددی که این عبارت می تواند بحث های مربوط به فناوری های نوین نیز باشد، باعث شده است که عمر رسانه ها در این اکوسیستم هر روز کمتر شود و این می تواند برای کیفیت رسانه ها خطرناک باشد.

وی در خصوص وضعیت فعلی رسانه ها و رفع موانع پیش روی فعالان این عرصه گفت: رسانه بودن یک حرفه است و نه یک سرگرمی کوتاه مدت که مدتی کار می کند و بعد انصراف می دهد. مهم ترین سوال این است که چگونه می توان عمر رسانه ها و اهالی رسانه را در اکوسیستم رسانه ای طولانی کرد؟

وزیر ارشاد در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر احیای اقتدار رسانه ای گفت: اقتدار رسانه بخش مهمی از این کوچک شدن اکوسیستم رسانه است. اینکه اقتدار رسانه ملی ما به مرور زمان از صدا و سیما گرفته تا رسانه های مکتوب و آنلاین کمتر شده است، تحت تاثیر عوامل متعددی بوده است، اما به نظر من یکی از دلایل مهم این است که تعداد افراد حرفه ای در رسانه ما وجود دارد. در حال افزایش است. در حال کاهش است.

صالحی در حاشیه انتخابات نمایندگان مدیران مسئول در بیستمین دوره هیات نظارت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر دستور کار وزارت فرهنگ در خصوص استفاده از هوش مصنوعی در رسانه ها؟ و اقدامات موجود بیان کردند: جریان هوش مصنوعی یک جریان رو به رشد است و سریع است و تغییرات خاص خود را طی می کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص کاربرد فناوری هوش مصنوعی در فضای رسانه ای گفت: به طور طبیعی هوش مصنوعی می تواند فرصت های زیادی را برای همه حوزه ها از جمله رسانه ایجاد کند اما جایی که باید بیشتر فکر کنیم این است که چگونه می توانیم از آن استفاده کنیم. فناوری به ما باید بهتر از حوزه های محتوایی با کیفیت و معتبر رسانه ها استفاده کنیم. البته هوش مصنوعی می‌تواند در حوزه‌های نظارتی موثر باشد، اما به جای اینکه به حوزه‌های نظارتی فکر کنیم، قطعاً می‌توانیم از این مسیر برای کیفیت و اقتدار بیشتر رسانه‌ای بهتر استفاده کنیم.

سید عباس صالحی اظهار داشت: زمانی که فضای داده ما متنوع شود و توانایی پردازش بهتر آن را پیدا کنیم، طبیعتا امکان کیفیت بالاتر و رقابت بهتر به ما داده می شود. زمانی بود که داده‌های ما جغرافیایی و محلی بود، اما با توجه به فضای بزرگ‌تر جهانی، داده‌های ما جهانی هستند، اما مشکل ما در فضای فرآیندها و مسیری است که از پردازش تا یک سری خدمات ویژه می‌تواند وجود داشته باشد. . و محصولات مناسب برای این فرآیندها.

وی افزود: اکنون فناوری به ما این فرصت را داده است که از طریق هوش مصنوعی داده های جهانی را به فرآیندهای جدید تبدیل کنیم. طبیعی است که اگر بتوانیم شکاف فناوری خود را کاهش دهیم، بتوانیم میانبرهایی پیدا کنیم تا رسانه ها بتوانند با رسانه های جهانی رقابت کنند.

سید عباس صالحی در پایان خاطرنشان کرد: پیش از این بحث رقابت رسانه های محلی و منطقه ای با رسانه های بزرگ جهانی سخت بود زیرا رسانه های بزرگ پایگاه هایی با امکانات وسیع داشتند که به راحتی در دسترس ما نبود. اگر بتوانیم از هوش مصنوعی به خوبی و به سرعت استفاده کنیم، چشم انداز رقابت رسانه های منطقه ای و ملی با برخی رسانه های بزرگ را افزایش می دهد و امیدواریم که چنین باشد.

۲۴۴۵۷

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!