تریاک ادوارد براون در ایران در پاریس قدیمی / کرمان / بریتانیا درمان شد
حسن دالواند: داستان تریاک ادوارد براون در ایران بسیار جالب است. این پرونده توسط مرحوم دکتر کافی پاریس در یکی از جلساتی که این فیلم در کانال SIP منتشر شده است ، ذکر شده است. ویکی پدیا در مورد او می نویسد: ادوارد گرانویل براون (ادوارد گرانویل براون ؛ متولد 2 فوریه 2008 – 1 ژانویه 2008) ، معروف به ادوارد براون ، یک شرق شناس و ایران شناس انگلیس بود. او کتابهای زیادی را در تاریخ و ادبیات ایران نوشت. در لندن در لندن ، براون با این کار به ایرانیان تبدیل می شود. و مکاتبات وی با ایرانی ها از این نام استفاده کرد و نوشته های خود را در مورد ایران امضا کرد. خاطره کاخ پاریسی به شرح زیر است:
“هنگامی که ایران وارد ایران شد ، ادوارد براون در حال تحقیق در مورد ادیان جدید بود که وی پیدا کرده بود ، و سپس فهمید که بحث هایی که وی دنبال کرده است در طرف دیگر کرمان پیدا شده است ، و این بحث ها در آنجا بسیار قوی است. سپس او رفت و به کرمان رفت. وقتی او وارد کرمان شد ، چشمان من در چشمان من سیگار می کشد. خواب عمیق خوابم برد تا اینکه بیدار شدم. گفتم ، خوب ، یک چای به من بدهید. آنها چای درست کردند. من به پیشخدمت گفتم که اینقدر خوابیده است ، آیا سه یا چهار ساعت طول می کشد؟ وی گفت: “شما دیروز در خواب هستید و از خواب بیدار می شوید.” این باعث شد ادوارد اون در کرمان بماند. ادوارد براون تریاک شد و به کشورش نمی رفت. کرمان مکان خوبی بود. ادوارد براون نیز به کرمان درمانی عادت کرده بود. (می خندد) کنسولگری شیراز ، کنسولگری سفارت کرمان در تهران ، از دانشگاه لندن نوشت ، بابا چرا این مرد نمی آید. این باید به دانشجویان بیاید. و سرانجام ، او مجبور شد او را به کشور خود بفرستد.
دامنه ادوارد براون بر سر ادبیات فارسی
ادوارد براون در زمینه ادبیات فارسی و تاریخ آن بسیار روان صحبت کرد. ادوارد براون در کتاب تاریخ ادبیات ایرانی وی می نویسد: “تضمینی که اکنون به آن استناد می کنم یکی از معدود شعرهایی است که نویسنده این کتاب به زبان فارسی نوشته است و توسط یکی از دوستان که با یک زن جوان به نام مه ناسسگاه بوده است ، جستجو شده است.” شیخ سعدی شیرازی در گلاستن بگویید:
مست نیمه شب بیدار می شود
مستی
براون می نویسد: و من ضمانت زیر این شعر را تهیه کردم:
شیخ گفت: “نیمه شب بیدار”
این مکان اعتماد نیست ، اگرچه وعده شیخ
من می دانم که همه به کسی مست می شوند
زمین روز صبح نمی گیرد
کارشناسان خاطرنشان می کنند که علاوه بر ضمانت کامل (در کلمه “مه”) ، اغراق وجود دارد.
برخی از آثار براون در ایران
-تاریخ ادبی ایران
-Nulo Volume: از قدیمی ترین زمان تا فردووی[۱۲]
-din دوم ، نیمه اول: از فردووی تا سعدی
-بین دوم ، نیمه دوم: از فردووی تا سعدی
-Tho III ، از سعدی تا جامی
-بودو چهارم ، از صفوی تا قانون اساسی
-مشروطه ایران
-طرح مختصر وقایع ایرانی
-من از ایران آمده ام
-یک انقلاب 1-5
فشار و شاعر در ایران
-دولت ترسناک در تبریز
-ترهای تبریز
-تصحیح al -sha’arah از Dowlatshah Samarkandi در 1
-تصحیح Labab al -labab محمد آوافی (با همکاری محمد غزوینی) ، دو جلد ، در 1 و 2
-ترجمه تاریخ تابارستان ابن اسپهیار در 1
-ماد الله مصطفی ، دو جلد ، در 1 و 2
-Translada برای چهار مقاله نظامی در 1
تاریخچه طب اسلامی
-سال در میان ایرانیان (تصاویر مسافرتی)
216216