جهت گیری برای درک عمیق از مفاهیم کلیدی سیاست جهان
این کتاب ، بر اساس کلاس روابط بین الملل دانشگاه روسیه HSE ، آن را به سفر در تاریخ و نظریه های روابط بین الملل می برد. در ابتدا ، اصول اساسی این زمینه شفاف معرفی می شود. سپس ، هنگام مشاهده تاریخ یونان باستان و تجزیه و تحلیل جنگ آتن و اسپارت از منظر Turivid ، ریشه های روابط بین الملل نشان داده می شود.
تأثیر مسیحیت بر ایده های اروپایی ، چالش های پس از جنسیت و لزوم تعریف مجدد مفاهیم در دنیای مدرن بررسی شده است. این بخش به ویژه به پیمان وستفالن و ظهور لیبرالیسم اختصاص یافته است.
ورود به دنیای مدرن ، جایی که علم روابط بین الملل به عنوان یک رشته دانشگاهی شکل می گیرد ، بخش های زیر کتاب را در بر می گیرد. از اثرات جنگ جهانی اول تا تئوری های نئورئالیسم و نئولیبرالیسم ، تکامل این زمینه به تفصیل شرح داده شده است.
این کتاب همچنین به بررسی مارکسیسم و نئو مارکسیسم می پردازد و نشان می دهد که چرا این تئوری ها در دنیای امروز اهمیت دارند. بخش ششم کتاب ، تجدید نظر نظریه های مارکسیستی از منظر روابط بین الملل است که با درک مشترک متفاوت است.
در فصل 7 ، تئوری های انتقادی مانند ساختارگرایی و پسامدرنیت بررسی شده است. در این فصل سؤالاتی در مورد دنیای مدرن ایجاد می شود ، دنیایی که دیگر فقط با ابزارهای تحلیلی سنتی نیست.
بخش های نهایی این کتاب به بررسی بازیگران نوظهور روابط بین الملل و مفهوم قدرت در دنیای امروز اختصاص یافته است. در این بخش ها ، تغییر در نقش دولت ها ، ظهور بازیگران غیر دولتی و نظریه های حاکمیت جهانی مورد بحث قرار گرفته است.
سرانجام ، این کتاب به وضعیت فعلی روابط بین الملل می پردازد. جایی که دستور مبتنی بر سازمان ملل در حال کاهش است و یک نئوپئالیسم کلاسیک از قلب بحران های جهانی ناشی می شود. عواقب این تحولات در جنگ ها و بحران های فعلی جهان مشهود است.
۲۴۵۲۴۵