جوک‌

دریافت لوازم ضروری زندگی با کد دستوری زیر

سایت سرگرمی روز :

روح‌اله صالحی ، اظهار کرد: رفع فقر و محرومیت، تقویت بنیه فرهنگی و توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت از مهم‌ترین رسالت‌های این نهاد است.

وی بیان کرد: خرید و اهدای لوازم ضروری زندگی به مددجویان با هدف تأمین، بخشی از وسایل مورد نیاز و آسایش آنها انجام می‌شود.

او با اشاره به اعطای ۴۹۸ لوازم خانگی به مددجویان زنجانی، اضافه کرد: این آمار در ارتباط با برنامه ابلاغی کمیته امداد امام خمینی (ره) ۱۳۴ درصد رشد یافته است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: این اقلام شامل یخچال فریزر، آبگرمکن گازی دیواری، بخاری گازی، اجاق گاز، تلویزیون، ماشین لباسشویی، فرش و پنکه بوده و بین افراد تحت حمایت که درخواست خانواده در سبد نیازمندی آنها در سامانه سها ثبت شده بود توزیع شد.

صالحی با قدردانی از مشارکت خیران در همراهی با طرح‌های حمایتی این نهاد با اشاره به اینکه بر اساس نیازسنجی‌های انجام شده به منظور تأمین نیازهای ضروری تمامی خانواده‌های تحت حمایت نیاز به مشارکت و همراهی بیشتر خیران در راستای ایجاد هم‌افزایی در این بخش است، افزود: مشارکت خیرین اثرگذاری بالایی در برنامه‌های این نهاد داشته و در حوزه خدمت‌رسانی به جامعه هدف بسیار اثرگذار است. امیدواریم با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های مردمی زمینه تأمین اقلام مورد نیاز مددجویان تحت حمایت فراهم شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان افزود: خیرین نیک‌اندیش زنجانی می‌توانند به منظور کمک به تامین اقلام ضروری منزل از طریق کد دستوری *۸۸۷۷* ۰۲۴# یا شماره حساب ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۴۲۰ در این زمینه مشارکت کنند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان اردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کمک‌هزینه درمانی و دارویی به مددجویان شهرستان پرداخت شده است.

مجید زارعی اظهار کرد: شعار روز جهانی داوطلب «صیانت از بشر دوستی» است که مردم شهرستان اردستان به معنای واقعی این شعار را مدنظر قرار داده و همواره در صحنه‌های مختلف حاضر شده و در نوع‌دوستی پیش‌قدم هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح ملی هلال رحمت در این شهرستان، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۰۰ بسته مواد غذایی و لوازم‌التحریر بین نیازمندان توزیع شده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان اردستان با اشاره به طرح جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی برای مردم غزه، لبنان و فلسطین تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته نیروهای جمعیت هلال‌احمر در سطح شهرستان مشغول جمع‌آوری کمک‌های مردم هستند و همکاران ما توانستند بیش از ۲۴۰ میلیون تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی را در شهرهای اردستان – زواره و مهاباد جمع‌آوری کنند.

زارعی یکی دیگر از فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر را پرداخت کمک‌هزینه درمانی و دارویی به مددجویان عنوان کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به مددجویان شهرستان پرداخت شده است. همچنین در راستای آگاهی بخشی مردم و همشهریان تاکنون ۲۰ ایستگاه سلامت نیز در نماز جمعه و دیگر تجمعات مردمی در شهرهای اردستان، زواره و مهاباد برپا شده است.

وی محور اصلی برنامه‌های جمعیت هلال‌احمر را انتقال پیام‌های جمعیت هلال‌احمر به عموم مردم و متجلی ساختن ارزش‌های اخلاقی و انسانی و ارتقای روحیه همدلی عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۱ خانه هلال با هدف ارتقای سطح ایمنی و افزایش سطح آگاهی مردم در شهرستان اردستان فعالیت می‌کند.

مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان گفت: بیمه سلامت در سال‌های اخیر ۵۹ خدمت را برای معلولان ستاره‌دار کرده و بیش از ۷۰ درصد از تعرفه خدمات توانبخشی در بخش خصوصی توسط بیمه پرداخت می‌شود.

عباسعلی اویسی ، با بیان اینکه در حوزه توانمندسازی معلولان، سازمان بهزیستی اقدامات قابل توجهی برای حرفه‌آموزی و آموزش‌های حرفه‌ای مرتبط با توانمندی هر دسته از معلولان انجام داده است، گفت: سازمان بهزیستی تسهیلات تبصره‌ای خوبی برای توانمندسازی این قشر از جامعه در اختیار آنان قرار داده است.

مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سه درصد از ظرفیت استخدامی دستگاه‌ها برای معلولان در نظر گرفته شد و برای نخستین بار در سالجاری آزمون ویژه استخدام معلولان برگزار شد.

وی با اشاره به استخدام بیش از چهار هزار نفر از معلولان در این آزمون در سراسر کشور، اظهار کرد: بیش از ۱۱۰ سهمیه علاوه بر این آزمون در سیستان و بلوچستان در دستگاه‌های مختلف جذب خواهند شد.

مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۸۰۰ واحد مسکونی در سال گذشته به معلولان و مددجویان بهزیستی این استان واگذار شد و امیدواریم این نهضت با همکاری بنیاد مسکن و راه‌ شهرسازی ادامه داشته تا مشکل مسکن این قشر از جامعه حل شود.

اویسی اظهار کرد: حدود ۷۶ هزار معلول در سیستان و بلوچستان شناسایی و در بستر بهزیستی خدمات دریافت می‌کنند.

وی افزود: طرح‌های غربالگری بینایی، شنوایی و ژنتیک در راستای شناسایی، ساماندهی به ویژه پیشگیری از معلولیت در سیستان و بلوچستان توسط سازمان بهزیستی در حال انجام است که امیدواریم با اجرای این اقدامات در آینده جامعه‌ای داشته باشیم که تعداد معلولان آن کم و کمتر باشد.

مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان بیان کرد: سازمان بهزیستی لوازم توانبخشی از جمله؛ عصا، واکر، ویلچر و تمام وسایلی که معلولان برای سازگار شدن با شرایط اجتماع و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی به آن‌ها نیاز دارند را در حوزه خدمات توانبخشی برای این عزیزان تامین می‌کند.

وی ادامه داد: ارائه خدمات فیزیوتراپی، کار درمانی، بیناسنجی، شنوایی سنجی و گفتار درمانی با استفاده از ظرفیت‌های اعتباری و تخصصی سازمان و ظرفیت‌های سازمان‌های بیمه به ویژه بیمه سلامت از دیگر خدمات توانبخشی ارائه شده برای معلولان است.

 

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!