جوک‌

دستور تهیه برگر مرغ خانگی با سس قارچ

برای تهیه برگر مرغ خانگی به کمتر از یک ساعت زمان و مواد اولیه تازه و سالم نیاز دارید.

نام: برگر مرغ با سس قارچ

آماده‌سازی : ۱۵ دقیقه

پخت : ۴۰ دقیقه

تعداد : ۶ نفر

مواد لازم:

گوشت مرغ (ترکیب ران و سینه) : ۶۰۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

سیر: ۵ حبه

جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل: یک قاشق غذاخوری

قارچ: ۱۰ عدد

شیر: یک لیوان

آرد سفید: یک قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا، پودر سیر، نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.مرغ را چرخ و با پیاز و سیر رنده شده و آب گرفته مخلوط کنید.

۲.جعفری خرد شده، ادویه‌ها، سس خردل و پودر سوخاری را به مرغ افزوده و خوب ورز دهید.

۳.مواد را نیم ساعت در فریزر قرار دهید. بعد به شکل دایره‌های هم‌اندازه دربیاورید و در ادامه سرخ کنید.

۴.قارچ‌های خرد شده را در کره سرخ کنید. آرد، شیر و پنیر پیتزا را افزوده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

۵.برگرها را در نان گرد بگذارید و روی آن سس قارچ بریزید تا ساندویچ آماده شود.

نکته : می‌توانید از پنیر ورقه‌ای به جای پنیر پیتزا استفاده کنید.

 

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!