دستور پخت غذای سال 2024 +نکات و فوتوفن ها
لازانیا راویولی یک غذای جذاب و آسان است که با کمترین مواد اولیه درست میشود. برای درست کردن لازانیا به روش سنتی، به زمان و مواد زیادی نیاز دارید اما این مدل لازانیا را تنها با ۴ ماده اولیه میتوانید درست کنید. بهتر است سس مارینارا را به میزان زیادی از قبل درست کنید و در یخچال نگهداری کنید تا هر زمان که هوس لازانیا کردید، در کمترین زمان آن را نوش جان کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا راویولی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن لازانیا راویولی ابتدا سوسیس را خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید. بعد از چند دقیقه سس مارینارا را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. کف یک ظرف مناسب را چرب کنید، ابتدا مقداری از مایه لازانیا را کف ظرف بریزید، سپس راویولی را روی آن بچینید. این کار را تکرار کنید و در آخر پنیر رنده شده را روی آن بریزید. ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا لازانیا بپزد. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم لازانیا راویولی
سوسیس۴۰۰ گرمسس مارینارا۳۰۰ گرمراویولی پنیر۱ بستهپنیر چدار رنده شده۱ فنجان
مواد لازم سس مارینارا
گوجه فرنگی۶ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریپیاز متوسط۲ عددسیر۴ حبهروغن زیتون½ فنجانفلفل قرمز۱ قاشق چایخوریآویشن خشک شده۱ قاشق چایخوریپونه کوهی۱ قاشق چایخورینمکبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سس مارینارا
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۲۵ دقیقهدرجه سختی: آسان
مرحله اول: پیاز را تفت دهید
پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. سیرها را خرد یا رنده کنید و به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید. چند دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید
گوجه فرنگی را پوست بگیرید و در غذاساز به پوره تبدیل کنید. سپس همراه پونه کوهی، نمک و فلفل قرمز به مواد تابه اضافه کنید. کمی هم بزنید و آویشن خشک شده را با دست فشار دهید تا خرد شود، سپس در تابه بریزید. این کار باعث میشود عطر آویشن ماندگاری بیشتری در سس داشته باشد.
بیشتر بخوانید: ۸ صبحانه آسان و خوشمزه برای روزهای سرد زمستانی
مرحله سوم: مواد را پوره کنید
بعد از اینکه همه مواد را با هم ترکیب کردید، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم آن را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. مواد را در مخلوط کن بریزید تا یکدست و به پوره تبدیل شود.
طرز تهیه لازانیا راویولی
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۶ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: مایه لازانیا را آماده کنید
سوسیسها را به صورت حلقهای برش بزنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و سوسیسهای خرد شده را در آن سرخ کنید. بعد از حدود ۸ دقیقه سس مارینارا را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
مرحله دوم: مواد را در ظرف بچینید
یک ظرف مستطیل شکل مناسب فر انتخاب کنید. کف آن را کمی با روغن اسپری کنید. سپس مقداری از مایه لازانیا را کف ظرف بریزید و روی آن را راویولی بچینید. این کار را تا زمانی که مواد دارید تکرار کنید و در لایه آخر پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: ۶ مدل پیش غذای آسان با ایر فرایر
مرحله سوم: لازانیا را در فر بگذارید
بعد از اضافه کردن پنیر، یک فویل آلومینیومی روی ظرف بکشید و آن را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا برای ۳۰ دقیقه بپزد. بعد از گذشت نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا روی پنیر طلایی شود.
مرحله چهارم: لازانیا را سرو کنید
بعد از طلایی شدن پنیر، لازانیا را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی دمای آن پایین بیاید. سپس آن را به اندازههای دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر همراه سبزیجات پخته، سالاد یا نان سیر سرو کنید.
نکات و فوتوفنهای درست کردن لازانیا راویولی
برای خوشمزهتر شدن این غذا، بهتر است به نکاتی که در ادامه به آنها اشاره میشود، دقت کنید.
میتوانید برای داشتن طعم قویتر، مقداری سیر تفت داده شده را به مایه لازانیا اضافه کنید.بهتر است به جای راویولی یخ زده از راویولیهای تازه استفاده کنید که سریعتر پخته میشوند و بافت نرمتری دارند.اگر از راویولیهای یخ زده استفاده میکنید، آنها را به هیچ عنوان نجوشانید زیرا بافت لازانیا را خراب میکند. بهتر است آنها را یک ساعتقبل از استفاده از فریزر خارج کنید تا در دمای محیط قرار بگیرند.لازانیا راویولی را میتوانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید به شرطی که روی غذا را با فویل بپوشانید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه لازانیا راویولی را همراه نکات آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این غذای آسان و خوشمزه را حتما یک بار امتحان کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
منبع: simplyrecipes
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.