جوک‌

“روشن و برگ رنگ” باز شد/ تلاقی تجربیات مختلف در نقاشی

به گفته مرکز روابط عمومی گروه هنرهای تجسمی گروه هنر ، نمایشگاه تنهایی نقاشی حسین اسماتی با عنوان “روی و برگ باران” با مشارکت مرکز هنرهای تجسمی ، در روز جمعه ، 6 ماه مه ، با حضور آزاد برگزار شد.

حسین اسماتی ، یک هنرمند ، در مورد این نمایشگاه گفت: بیشتر پانل های “رنگین کمان و برگ” گل و مرغ با عملکرد جدید و معاصر هستند که تاکنون تاکنون دیده نشده است ، البته 2 و 2 سال ، اما بقیه جدید هستند و به طور کلی نقاشی من روی دیوار Jujard است.

وی با بیان اینکه چقدر سعی کرده است در آثار نمایشگاه نوآوری و خلاقیت ایجاد کند ، گفت: “هر هنرمند سعی می کند در کار خود نوآوری و خلاقیت را نوآوری کند و همانطور که گفته های معروف می گوید ، نامه خود را در کار و کار خود در این زمینه نشان می دهد.” البته ، نیاز به تجربیات بسیاری برای دستیابی به این هدف وجود دارد ، همانطور که من در بیانیه نمایشگاه خود را تشخیص دادم ، و شاید این یک هنر بینابینی محسوب شود ، به عنوان بخشی از نقاشی و بخشی از نقاشی و خوشنویسی و بخش هایی از هنر که همه اینها را تجربه می کنیم. این تجربیات باید در جایی به هم پیوسته باشد که این به طور ناخودآگاه برای یک هنرمند باشد و وقتی این اتفاق بیفتد ، نوشتن شخصی و منحصر به فرد هنرمند برای تلاقی تجربیات مختلف شکل می گیرد.

Esmati مجدداً تأکید کرد: “نمایشگاه” و برگ “آن هدف را دارد و در مسیر چندین تجربه ای که من دارم ، می توانید این سردرگمی را ببینید ؛ از چه قسمت هایی از نقاشی و قسمت های نقاشی در کار من استفاده می شود و اگر هنرها در هنرها یکسان باشند یا هر یک به طور جداگانه دیده می شود.

کاظم چالیپا ، یک نقاش پیشگام و چهره ماندگار هنر انقلاب ، همچنین درباره آثار نمایشگاه “روشن و برگ باران” گفت: نقاشی هنر ایرانی است و همچنین هنر اسلامی محسوب می شود. البته ، من معتقدم که اسلام ایده آل هنر ، از جمله جهان ، از جمله بهشت ​​و جهنم را در این نوع هنری که این هنرمند نقش دارد ، مطرح کرده است. مسئله مهم دیگر در نقاشی ، نمایش عرفان اسلامی در رابطه با رفتار انسان و انسان است. در زیبایی شناسی نقاشی ایرانی ، بحث در مورد نور خدا (خداوند نور السوات) مطرح می شود و بنابراین ، هنرمند ایرانی به این امر اهمیت می دهد زیرا همه چیز در جهان تجلی جوهر خدا است.

وی با اشاره به نور نقاشی در نقاشی ، ادامه داد: این مشکلات در آثار حسین استماتی و به عنوان هنر ایرانی با همان عناصر مشاهده شده است. مباحثی از قبیل مشکلات اسطوره ای ، متن ترانه ، مذهبی و تزئینی که در هنر مهم هستند نیز با کار آقای Esmati دنبال می شوند.

“ورود یک هنرمند به یک فضای شخصی و بیان فضای شخصی در رنگ ها ، مضامین و ترکیب آثار آشکار خواهد شد ، نمونه هایی از هنرمندان در حومه شهر مانند حسین بهزاد و محمود فرشچیان ، که آن مکان را در هنر دارند.” از طرف دیگر ، اشتیاق و شیدایی که در آثار نسل آقای Esmati وجود دارد نیز بسیار مهم است.

بیانیه نمایشگاه “روشن و برگ رنگ” توسط حسین اسماتی خوانده شده است: “دوره تجربیات هنری و روشهای بیان و تفسیر ، شور و شوق هنرمند است و از یک طرف ، نیاز به ماندگاری در دنیای هنر. هنرمند به دنبال تقاطع و وحدت این تجربیات هنری و یافته های هنری و یافته های طولانی مدت است. رفتار.

۲۴۴۵۷

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!