جوک‌

روش‌های تشخیص گرمک، طالبی، ملون و شاه پسند

گرمک، طالبی، ملون، سمسوری و شاه پسند، همگی از میوه‌های تابستانی هستند که کم کم روانه بازار می‌شوند. مصرف این میوه‌ها در روزهای گرم سال هم به عنوان عصرانه و هم در آماده کردن دسر، رواج دارد. با این حال بسیاری از افراد این چند نوع میوه تابستانی را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند.

در این مطلب از مجله اکالا با روش‌های تشخیص گرمک، طالبی، ملون و شاه پسند آشنا خواهیم شد پس با ما همراه باشید.

این روش‌ها شامل توجه به پوسته بیرونی میوه هستند؛ گرمک پوست نارنجی بدون خط، طالبی پوست سبز با خط‌های سبز پر رنگ، ملون پوسته زرد رنگ و بدون خط و شاه‌ پسند پوست نارنجی با خطوط سبز دارد. در ادامه با ویژگی‌های هر یک از این میوه‌ها با جزئیات آشنا خواهیم شد.

تفاوت‌های گرمک، سمسوری، طالبی، ملون و شاه پسند

این میوه‌ها هرچند ممکن است در ظاهر تا حد بسیار زیادی شبیه به هم به نظر برسند اما در پوسته بیرونی، گوشت میوه و همین‌طور عطر و طعم با یکدیگر متفاوت هستند. در ادامه با ویژگی‌های هر یک از این میوه‌ها آشنا خواهیم شد.

روش تشخیص گرمک

گرمک، پوستی نارنجی رنگ و بدون خط دارد. اگر گرمکی که انتخاب کرده‌اید پوست مایل به سبزی دارد، یعنی میوه شما هنوز کال است و طعم خوبی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: آموزش تصویری برش هندوانه با روش‌های خلاقانه برای مجالس

روش تشخیص سمسوری

این میوه از نظر ظاهری بسیار شبیه گرمک است. رنگ پوست آن نارنجی است اما برخلاف گرمک، خط‌های سبز کم‌رنگی هم روی پوست خود دارد. طعم این میوه بسیار آبدار و شیرین است.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

روش تشخیص طالبی

طالبی رسیده، پوستی سبز با خط‌های سبز پر رنگ دارد. اندازه طالبی معمولا کوچک و حالت آن گرد است. گوشت داخل طالبی هم رنگی سبز دارد.

روش تشخیص طالبی رسیده

روش تشخیص ملون

ملون پوستی زرد رنگ و نازک بدون خط دارد. ملون را می‌توان شیرین‌ترین نوع از میان انواع میوه‌های نام برده در این مطلب دانست.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ملون

روش تشخیص شاه پسند

شاه پسند پوست نارنجی رنگی با خطوط سبز دارد. تفاوت شاه پسند و سمسوری این است که حالت آن بر خلاف سمسوری کشیده است. اندازه شاه پسند، متوسط تا کوچک است و گوشت آن رنگی نارنجی دارد.

طعم شاه پسند، طعمی بین خربزه و ملون است. بافت این میوه نرم و آبدار است و عطر و طعم شیرین و طبوعی دارد.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با روش های تشخیص گرمک، طالبی، ملون و شاه پسند آشنا شدیم. این میوه‌های تابستانی هرچند ظاهری نزدیک به یکدیگر دارند اما در عطر و طعم بسیار با هم متفاوت هستند. شما چه راه‌های دیگری برای تمایز دادن این میوه‌ها از یکدیگر سراغ دارید؟

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!