طرز تهیه 5 مدل بستنی با موز بدون شکر و ثعلب
فراروـ بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف میشود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسبتر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه میکردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود 60 سال قبل برمیگردد؛ اما در دهه 30 و 40 بود که بستنی فروشیها در ایران رونق گرفتند.
به گزارش فرارو؛ یکی از مشهورترین بستنیهای سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین میانجامد که شادیآور است. شما میتوانید به جای خوردن بستنیهای پرکالری بازاری خودتان در منزل با چند قلم مواد سالم بستنیهای طعمدار خوشمزه و متنوع درست کنید. ما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه 5 مدل بستنی خانگی خوشمزه با موز را به شما آموزش بدهیم که نیازی به شکر و ثعلب ندارد و میتوانید با خیال راحت آن را مصرف کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه 5 مدل بستنی با موز همراه ما باشید.
بستنی موز و بیسکوییت
مواد لازم
موز یخ زده: 2 عدد
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتیپور: 3 عدد
عسل: به میزان دلخواه
پودر نارگیل: 1 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
همه مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید و با دور تند به اندازهای بزنید که مواد به صورت یکدست و کامل با هم مخلوط شوند و بافت نرمی داشته باشد. مواد بستنی را داخل ظرف سر بسته بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا بستنی یخ بزند. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا یخ بستنی باز شود، سپس با اسکوپ بستنی را داخل ظرف بریزید یا توی قیف بستنی بگذارید.
بستنی موز و توت فرنگی
مواد لازم
موز یخ زده: 2 عدد
توت فرنگی: 5 عدد
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
عسل: به میزان دلخواه
شکلات تختهای تلخ: به میزان دلخواه
طرز تهیه
همه مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید و با دور تند به اندازهای بزنید که مواد به صورت یکدست و کامل با هم مخلوط شوند و بافت نرمی داشته باشد. مواد بستنی را داخل ظرف سر بسته بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا بستنی یخ بزند. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا یخ بستنی باز شود، سپس با اسکوپ بستنی را داخل ظرف بریزید یا توی قیف بستنی بگذارید.
بستنی موز و طالبی
موز یخ زده: 2 عدد
طالبی خرد شده و یخ زده: 1 لیوان
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
عسل: به میزان لازم
طرز تهیه
همه مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید و با دور تند به اندازهای بزنید که مواد به صورت یکدست و کامل با هم مخلوط شوند و بافت نرمی داشته باشد. مواد بستنی را داخل ظرف سر بسته بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا بستنی یخ بزند. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا یخ بستنی باز شود، سپس با اسکوپ بستنی را داخل ظرف بریزید یا توی قیف بستنی بگذارید.
بستنی موز و شکلات
مواد لازم
موز یخ زده: 2 عدد
پودر کاکائو: یک و نیم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
عسل: به میزان لازم
طرز تهیه
همه مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید و با دور تند به اندازهای بزنید که مواد به صورت یکدست و کامل با هم مخلوط شوند و بافت نرمی داشته باشد. مواد بستنی را داخل ظرف سر بسته بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا بستنی یخ بزند. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا یخ بستنی باز شود، سپس با اسکوپ بستنی را داخل ظرف بریزید یا توی قیف بستنی بگذارید.
بستنی موز و نسکافه
مواد لازم
موز یخ زده: 2 عدد
نسکافه فوری: 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
عسل: به میزان دلخواه
طرز تهیه
همه مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید و با دور تند به اندازهای بزنید که مواد به صورت یکدست و کامل با هم مخلوط شوند و بافت نرمی داشته باشد. مواد بستنی را داخل ظرف سر بسته بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا بستنی یخ بزند. بعد از این مدت زمان ظرف را از فریزر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا یخ بستنی باز شود، سپس با اسکوپ بستنی را داخل ظرف بریزید یا توی قیف بستنی بگذارید.
نکات مهم
ـ اگر میخواهید بستنی کاملا رژیمی باشد، میتوانید به جای خامه صبحانه از ماست یونانی استفاده کنید.
ـ به هر کدام از بستنیها میتوانید وانیل هم اضافه کنید، در این صورت طعم بهتری خواهد داشت.
ـ مواد بستنی را بیش از حد با دستگاه غذاساز نزنید؛ زیرا شل میشود.
ـ این مدل بستنیهای خانگی را نمیتوانید زیاد داخل فریزر نگه دارید و باید درنهایت ظرف دو تا سه روز میل کنید.