جوک‌

طرز تهیه استیک مرغ خوش‌طعم؛ به روش رستورانی

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

30 دقیقه

استیک مرغ یک غذای خوش طعم و محبوب بین المللی است که برای درست کردن آن معمولا از گوشت سینه مرغ همراه با چاشنی‌های مختلف استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه استیک مرغ به ۵ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذای خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این استیک خوشمزه باید سینه مرغ را از عرض برش دهید و سپس آن را با آب پیاز، روغن زیتون، سس سویا، سیر رنده شده، شکر قهوه‌ای، رزماری، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید و کمی زنجبیل مزه دار کنید.

در ادامه مرغ‌ها را برای چند ساعت در یخچال بگذارید و بعد در ماهیتابه گریل کنید. می‌توانید استیک مرغ را در ساندویچ ساز، ماهیتابه عادی و فر نیز آماده کنید.

استیک مرغ سوخاری نیز یکی از خوشمزه‌ترین انواع این غذا محسوب می‌شود. رسپی این غذای پرطرفدار را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای استیک مرغ گریل برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ۱ عددپیاز۱ عدد متوسطروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریسس سویا۲ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهشکر قهوه‌ای۱ قاشق مرباخوریرزماری۱/۲ شاخهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمفلفل قرمز، فلفل سفید و زنجبیلبه مقدار لازم

مرحله اول: مرغ را خرد کنید

برای شروع باید استخوان‌های سینه مرغ را جدا کنید، سپس آن را از عرض به ۲ قسمت تقسیم کنید تا مرغ به تکه‌های نازک تقسیم شود.

برای درست کردن استیک مرغ، ضخامت مرغ‌ها باید بین نیم تا ۲ سانتی‌متر باشند. می‌توانید تکه‌های مرغ را کمی با بیفتک بکوبید تا پهن شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه استیک گوشت

مرحله دوم: مرغ‌ها را مزه دار کنید

در این مرحله باید تکه‌های مرغ را در یک کاسه بریزید. پیاز را به صورت ریز رنده کنید.

در ادامه پیازها را با دست فشار دهید یا از صافی رد کنید تا آب پیاز جدا شود. در ادامه آب پیاز را به مرغ‌ها اضافه کنید.

سپس مقداری روغن زیتون، سس سویا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، پودر زنجبیل، شکر قهوه‌ای و کمی نمک به آن اضافه کنید.

سیر را رنده کنید و همراه با رزماری را به مرغ‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم: مرغ‌ها را در یخچال بگذارید

بعد از مزه‌دار کردن تکه‌های مرغ باید آن‌ها را چندین بار زیر و رو کنید.

سپس روی ظرف را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و آن را برای ۶ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها به خوبی مزه دار شوند.

اگر زمان کافی برای مزه دار کردن مرغ ندارید، می‌توانید یک ساعت مرغ‌ها را در یخچال قرار دهید و بعد آن‌ها را آماده کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: مرغ‌ها را آماده کنید

بعد از این که مرغ‌ها به خوبی مزه دار شدند، باید آن‌ها را از یخچال خارج کنید.

مقداری کمی روغن در یک ماهیتابه گریل بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید ماهیتابه داغ شود و بعد استیک‌ها را در ماهیتابه بچینید.

قبل از آماده کردن استیک مرغ صبر کنید تا ماهیتابه کاملا داغ شود. داغ نبودن ماهیتابه مانع مغزپخت شدن استیک می‌شود.

شعله گاز را زیاد کنید و اجازه دهید مرغ‌ها به خوبی گریل شوند. کم کردن شعله گاز موجب آب انداختن مرغ‌ها می‌شود.

زمانی که یک طرف مرغ‌ها گریل شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله پنجم: استیک مرغ را سرو کنید

بعد از آماده شدن مرغ‌ها می‌توانید آن‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و در کنار سیب زمینی تنوری و سس قارچ سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه استیک مرغ

طرز تهیه استیک مرغ به روش‌های مختلف

در ادامه این بخش به چند روش درست کردن استیک مرغ اشاره شده است.

استیک مرغ در فر: برای درست کردن استیک مرغ در فر باید مرغ مزه‌دار شده را برای نیم ساعت با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید.استیک مرغ در ماهیتابه معمولی: اگر به ماهیتابه گریل دسترسی ندارید، می‌توانید مقداری روغن زیتون در ماهیتابه عادی بریزید و مرغ‌ها را در ماهیتابه سرخ کنید.استیک مرغ در ساندویچ ساز: برای درست کردن استیک مرغ در دستگاه ساندویچ ساز باید مرغ‌های مزه‌دار شده را برای چند دقیقه در این دستگاه قرار دهید.استیک مرغ سوخاری: برای خوشمزه‌تر شدن استیک مرغ می‌توانید بعد از مزه‌دار کردن تکه‌های مرغ، آن‌ها را در شیر و بعد آرد سوخاری بغلتاند و بعد در فر یا ماهیتابه آماده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه استیک مرغ

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت استیک مرغ اشاره شده است، با ما همراه باشید.

اضافه کردن شکر قهوه‌ای به استیک مرغ اختیاری است و این کار موجب می‌شود استیک شما خوشمزه‌تر و خوشرنگ‌تر شود.برای خوشمزه شدن استیک مرغ باید ۶ ساعت تا یک شب مرغ‌ها را در یخچال بگذارید تا استیک شما طعم بهتری پیدا کند.برای مزه دار کردن استیک مرغ می‌توانید از مقداری پاپریکا استفاده کنید.در زمان مزه دار کردن مرغ‌ها حتما کمی روغن زیتون به آن‌ها اضافه کنید. این کار موجب نرم و خوشمزه‌تر شدن مرغ‌ها می‌شود.برای مزه دار کردن استیک مرغ می‌توانید به جای آب پیاز و سیر رنده شده از مقداری پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید.می‌توانید استیک مرغ را با نان یا برنج سرو کنید.برای نگهداری استیک مرغ رستورانی می‌توانید آن را در ظرف در بسته بریزید و به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال قرار دهید.اضافه کردن مقداری سس سویا به استیک مرغ، موجب می‌شود تا بافت مرغ تردتر شود.در صورت تمایل می‌توانید بعد از آماده شدن استیک مرغ مقداری پنیر پیتزا یا هر پنیر دیگری که دوست دارید روی استیک‌ها بریزید.برای درست کردن استیک مرغ خوشمزه به روش رستورانی بهتر است از ماهیتابه گریل یا چدن استفاده کنید.در زمان گریل کردن مرغ‌ها نباید تکه‌های مرغ را تکان دهید. اجازه دهید یک سمت مرغ‌ها گریل شود و بعد آن‌ها را برگردانید.می‌توانید استیک مرغ را در کنار سس قارچ سرو کنید. برای درست کردن سس قارچ باید قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد و در کره تفت دهید. در ادامه مقداری سیر رنده شده، پیاز داغ، آرد، شیر و خامه به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارت قرار دهید تا سس قارچ شما آماده شود. سپس این سس را در کنار استیک سرو کنید.در زمان آماده کردن استیک مرغ باید شعله گاز را روی حرارت متوسط رو به زیاد تنظیم کنید تا مرغ‌ها آب نیفتند و خشک نشوند.برای درست کردن استیک مرغ باید از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید.برای مزه دار کردن استیک مرغ می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.در صورتی که قصد دارید سینه مرغ را به صورت درسته گریل کنید، بهتر است چند برش عرضی روی آن ایجاد کنید تا به خوبی بپزد.برای مزه دار کردن استیک مرغ حتما از آب پیاز استفاده کنید. اضافه کردن پیاز رنده شده به استیک موجب سوختن تکه‌های پیاز در زمان آماده کردن استیک می‌شود.اضافه کردن فلفل سفید به این استیک اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.اضافه کردن شکر قهوه‌ای موجب شیرین شدن مزه استیک مرغ نمی‌شود و تنها استیک شما را خوشرنگ‌تر می‌کند.قبل از گریل کردن استیک مرغ در دستگاه ساندویچ ساز، حتما آن را با کمی روغن چرب کنید.می‌توانید استیک مرغ را با سس خردل یا سس کچاپ میل کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری زعفران دم کرده برای مزه دار شدن استیک مرغ استفاده کنید.در زمان تفت دادن استیک مرغ می‌توانید به جای روغن از مقداری کره استفاده کنید.برای این که مرغ‌ها به خوبی مزه دار شوند، بهتر است در زمان استراحت، هر چند ساعت یک بار مرغ‌ها را زیر و رو کنید.برای اینکه تکه‌های مرغ را به ضخامت دلخواه درآورید، می‌توانید قبل از مزه دار کردن مرغ، آن را تنها با بیفتک بکوبید و خوب پهن کنید.به منظور مزه دار کردن استیک مرغ می‌توانید تکه‌های مرغ را با سس خردل، روغن زیتون و ادویه دلخواه مزه دار کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه استیک مرغ و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این استیک خوشمزه را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!