جوک‌

طرز تهیه بورانی اسفناج+ نکات خوشمزه‌تر شدن

بورانی‌ها ترکیب جذابی از سبزیجات پخته شده، ماست و طعم‌دهنده‌های مختلف هستند که تنوع بسیار زیادی دارند. بورانی اسفناج یکی از سالم‌ترین و محبوب‌ترین انواع بورانی است که به راحتی و با مواد اولیه ساده‌ای می‌توانید آن را آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بورانی اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا اسفناج‌ها را شسته، خرد کرده و در تابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از خنک شدن اسفناج، با ماست، نمک و فلفل مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند. در نهایت، بورانی را با نعناع تازه یا خشک تزیین و سرو کنید. برای طعم‌دهی بیشتر می‌توانید گردو خرد شده نیز به آن اضافه کنید. رسپی این پیش غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بورانی اسفناج

اسفناج تازه۵۰۰ گرمماست چکیده یا ماست پرچرب۲ پیمانهسیر۲-۳ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمنعناع اختیاری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه بورانی اسفناج

مدت زمان آماده سازی: ۲۰-۳۰ دقیقهمدت زمان استراحت: ۱-۲ ساعتمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: شستشو و آماده‌سازی اسفناج

برگ‌های زرد، پلاسیده و ساقه‌های ضخیم اسفناج را جدا کنید.

اسفناج‌ها را درون کاسه مناسبی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید تا از هرگونه خاک و آلودگی پاک شود.

اسفناج‌ها را در آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس با کمک چاقو آن‌ها را خرد کنید.

توجه داشته باشید که اسفناج‌ها پس از پخته‌شدن تغییر سایز می‌دهند و نیاز نیست آن‌ها را زیادی خرد کنید.

اسفناج‌های خرد شده را در تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله دوم: پخت اسفناج

کمی زمان بدهید تا اسفناج‌ها نرم شوند و تغییر اندازه دهند. زمانی که آب درون تابه کاملا بخار شد روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا اسفناج‌ها تغییر رنگ دهند و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی کلم قرمز

مرحله سوم: افزودن سیر

سیر را پس از شستن و پوست گرفتن با کمک سیر له کن پوره کنید.

پوره سیر را به اسفناج‌های درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

سپس حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید تا اسفناج‌ها کاملا خنک شوند.

اگر اسفناج‌های داغ را به ماست اضافه کنید موجب شل شدن بافت و بد طعم شدن ماست می‌شود.

مرحله چهارم: ترکیب همه مواد بورانی

ترکیب اسفناج پخته شده و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و ماست را به آن اضافه کنید.

در همین مرحله با مقداری نمک و فلفل چاشنی بورانی را نیز مطابق ذائقتان تنظیم کنید.

به آرامی مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. مطمئن شوید که اسفناج به خوبی با ماست مخلوط شده و یکنواخت است.

مرحله پنجم: خنک کردن بورانی اسفناج

روی ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید تا بورانی سرد و خنک شود.

این مرحله باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شده و بورانی اسفناج نرم و لطیف‌تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی برگ چغندر

مرحله ششم: تزیین و سرو

قبل از سرو، می‌توانید بورانی اسفناج را با نعناع خشک یا تازه تزیین کنید تا طعم و ظاهر آن زیباتر شود.

بورانی اسفناج را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا همراه با انواع نان سرو کنید.

طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست و گردو

بورانی اسفناج با ماست و گردو یکی از طعم‌های پرطرفدار و محبوب در بورانی اسفناج است. برای آماده سازی این بورانی باید طبق مراحل بالا پیش روید و در مرحله تفت دادن اسفناج و سیر به دلخواه مقداری مغز گردو خرد شده به موادتان اضافه و تفت دهید تا بوی خامی گردو نیز گرفته شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بورانی اسفناج

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم بورانی اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ماست چکیده یا ماست پرچرب به بورانی طعم و بافت بهتری می‌دهد.روغن زیتون بی بو و با کیفیت طعم بهتری به بورانی می‌دهد.سیر تازه رنده شده طعم قوی‌تر و عطر بهتری به بورانی می‌بخشد. می‌توانید میزان سیر را بسته به سلیقه خود تنظیم کنید.اسفناج‌ها را تا زمانی که کاملاً نرم و از حالت آبکی خارج شوند بپزید.اجازه دهید بورانی اسفناج در یخچال خنک شود تا طعم‌ها بهتر ترکیب شوند.نعناع تازه به بورانی طعم و ظاهر جذاب‌تری می‌بخشد. می‌توانید بورانی را با سبزیجات دیگری مانند پیازچه یا جعفری تزئین کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این بورانی اسفناج خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه این بورانی اسفناج از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!