جوک‌

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی+ نکات و فوت‌وفن ها

بورانی کدو حلوایی یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌طعم‌ترین انواع بورانی است که برای درست کردن آن باید پوره کدو حلوایی پخته شده را با ماست یا کشک و چاشنی‌های مختلف ترکیب کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه بورانی کدو حلوایی با ماست و کشک و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این پیش غذای خوش طعم آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این بورانی با ماست ابتدا باید کدو را بپزید و بعد پوره کنید. پوره کدو را با سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، ماست و نعنا خشک ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا بورانی شما آماده شود.

برای درست کردن بورانی کدو حلوایی با کشک باید پوره کدو حلوایی را با عدس پخته شده، سیر، پیاز و نعنا خشک سرخ شده ترکیب کنید و بعد کشک غلیظ را به مواد اضافه کنید تا بورانی شما آماده شود.

رسپی این بورانی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بورانی کدو حلوایی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکدو حلوایی۱ عدد کوچکسیر۲ حبهماست۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارنعنا خشک۱ قاشق چای‌خوریگردو و بادام خرد شدهبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی با ماست

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۳۰ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: کدو حلوایی را خرد کنید

برای شروع باید کدو حلوایی را بشویید و سپس آن را از وسط نصف کنید. تخمه‌های کدو حلوایی را یا یک قاشق جدا کنید و کنار بگذارید. در ادامه کدو را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

مرحله دوم: کدو را بپزید

کدوهای خرد شده را همراه با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید. اجازه دهید کدو حلوایی برای نیم ساعت روی حرارت بپزد و کاملا نرم شود.

مرحله سوم: کدو حلوایی را پوره کنید

بعد از این که کدوها به خوبی پختند، شعله گاز را خاموش کنید. کدوها را از پوست جدا کنید و در یک ظرف بریزید. حالا می‌توانید کدوها را با گوشتکوب برقی یا دستی میکس کنید تا کاملا پوره شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی لبو

مرحله چهارم: پوره کدو را با سیر و چاشنی‌ها ترکیب کنید

پوره کدو را در یک کاسه بریزید. پوست سیرها را جدا و آن‌ها را به صورت ریز رنده کنید. در ادامه سیر رنده شده را همراه با مقداری نمک و فلفل به کدوها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله پنجم: بورانی کدو حلوایی را آماده کنید

ماست را همراه با نعنا خشک به ترکیب کدو و سیر اضافه کنید و بعد مواد را خوب هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کنند.

مرحله ششم: بورانی را سرو کنید

بعد از اینکه بورانی شما آماده شد، آن را در ظرف مناسب بریزید و با مقداری گردو و بادام خرد شده و همچنین کمی نعنا خشک تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

بورانی کدو حلوایی با کشک

برای درست کردن بورانی کدو حلوایی با کشک باید کدو حلوایی را بپزید و پوره کنید. در ادامه مقداری عدس را نیز به صورت جداگانه بپزید تا کاملا نرم شود. یک عدد پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید و سپس سیر رنده شده و نعنا خشک را به آن اضافه کنید.

پوره کدو حلوایی را با عدس پخته شده و ترکیب سیر و پیاز مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در ادامه مقداری کشک غلیظ به مواد اضافه کنید و این پیش غذای خوشمزه را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک کدو حلوایی مازندرانی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت بورانی کدو حلوایی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

اضافه کردن نعنا خشک و سیر به بورانی کدو حلوایی با ماست اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن این بورانی تنها از کمی نمک و فلفل سیاه استفاده کنید.برای آماده کردن پوره کدو حلوایی می‌توانید کدوها را در غذاساز بریزید یا با چنگال نیز میکس کنید.برای مزه دار کردن این بورانی با ماست می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از چاشنی‌های مختلفی مثل دارچین و پودر زیره استفاده کنید.طبع کدو و ماست سرد است و اضافه کردن سیر و نعنا خشک موجب متعادل شدن این بورانی می‌شود.اگر به سیر تازه دسترسی ندارید، می‌توانید برای مزه دار کردن این بورانی از مقداری پودر سیر استفاده کنید.اضافه کردن مقداری دانه خردل به این بورانی طعم بی‌نظیری می‌بخشد.برای مجلسی‌تر شدن این بورانی می‌توانید از گردو و بادام خرد شده نیز در ترکیبات آن استفاده کنید.برای پخت کدو حلوایی به هیچ عنوان از آب زیاد استفاده نکنید. این کار موجب از بین رفتن مزه کدو حلوایی می‌شود.بعد از آماده شدن بورانی کدو حلوایی با ماست بهتر است آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند و بعد آن را سرو کنید.برای خوشمزه‌تر شدن این بورانی می‌توانید به جای آب پز کردن کدو حلوایی آن را در فر گریل یا کبابی کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه بورانی کدو حلوایی و همه فوت‌وفن های درست کردن این پیش غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این بورانی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!