طرز تهیه تارت سیب زمینی و گوشت؛ غذای جدید و خوشمزه
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
1 ساعت
زمان پخت
1 ساعت
تارت سیب زمینی و گوشت یکی از خوشمزهترین غذاهای بین المللی است که مزه و ظاهر بینظیری دارد. میتوانید این تارت را با خمیر تارت یا با استفاده از پوره سیب زمینی آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه تارت سیب زمینی و گوشت به ۲ روش مختلف و همه فوتوفن های درست کردن این غذای خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این تارت ابتدا باید سیب زمینی را بپزید و بعد همراه با شیر، کره و مقداری ادویه پوره کنید. برای مواد میانی ترکیب پیاز، گوشت، فلفل دلمهای، رب و ادویهها را در روغن سرخ کنید.
پوره سیب زمینی را کف یک قالب پهن کنید و بعد مواد میانی را روی آن بریزید. در ادامه پنیر پیتزا را اضافه کنید و تارت را در فر بپزید. میتوانید این تار را با استفاده از خمیر تارت نیز آماده کنید.
رسپی این غذای جدید را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تارت سیب زمینی و گوشت برای ۲ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازسیب زمینی۵ عدد متوسطپیاز۱ عددکره۳۰ گرمشیر۱ قاشق غذاخوریگوشت چرخ کرده۲۵۰ گرمفلفل دلمهای رنگی۱/۲ یک عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریپنیر پیتزا۱ لیوان فرانسوی دستهدارروغنبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم
مرحله اول: سیب زمینیها را بپزید
برای شروع باید سیب زمینیها را بشویید و بعد همراه با آب در یک قابلمه بیندازید و بپزید. تا آماده شدن سیب زمینی به سراغ مرحله بعد بروید.
مرحله دوم: پیاز را سرخ کنید
پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی ریز کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
در ادامه پیاز را در ماهیتابه بریزید و به خوبی سرخ کنید تا طلایی شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی
مرحله سوم: گوشت، فلفل دلمهای و چاشنیها را اضافه کنید
در این مرحله باید گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید.
سپس فلفل دلمهای خرد شده را همراه با مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم: رب گوجه را اضافه کنید
بعد از چند دقیقه باید رب گوجه را در ماهیتابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته و خوشرنگ شوند.
سپس کمی آب جوش به ماهیتابه اضافه کنید و درب ماهیتابه را روی آن بگذارید. اجازه دهید همه مواد با حرارت ملایم بپزند.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: سیب زمینیها را پوره کنید
بعد از این که سیب زمینیها پختند باید پوست آنها را جدا کنید.
سپس سیب زمینیهای پخته را همراه با کره و نمک و شیر در یک ظرف بریزید و با گوشتکوب یا غذاساز خوب میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ششم: مواد تارت را در قالب بریزید
کف یک قالب تارت را با مقداری روغن چرب کنید. سیب زمینی را کف قالب بریزید و با دست خوب پهن کنید تا سیب زمینی به دیوارها و کف قالب بچسبد.
سپس مایه گوشتی را روی سیب زمینی بریزید و با قاشق پخش کنید. مقداری پنیر پیتزا به تارت اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت پیتزای خانگی
مرحله هفتم: تارت سیب زمینی و گوشت را در فر قرار دهید
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب تارت را برای نیم ساعت در فر قرار دهید.
در ۵ دقیقه آخر، شعله بالا یا گریل فر را روشن کنید تا روی تارت طلایی شود.
بعد از آماده شدن تارت آن را از فر خارج و با سس کچاپ میل کنید.
تارت سیب زمینی و گوشت با خمیر
برای درست کردن این تارت ابتدا باید خمیر تارت را با استفاده از مقداری آرد، کره، تخم مرغ، نمک و آب سرد درست کنید. سپس خمیر را برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. در ادامه خمیر را کف قالب تارت پهن کنید.
مواد میانی تارت را به روش قبل آماده کنید و بعد سیب زمینیها را به صورت مکعبی خرد و در روغن سرخ کنید. میتوانید از سیب زمینی پخته و خرد شده نیز در این تارت استفاده کنید.
مخلوط گوشت و سیب زمینی را روی خمیر بریزید و بعد پنیر پیتزا را اضافه کنید. در انتها تارت را برای نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا تارت شما آماده شود.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه تارت سیب زمینی و گوشت
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت تارت سیب زمینی و گوشت اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این تارت میتوانید از هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید استفاده کنید.برای مزه دار کردن این تارت میتوانید از مقداری سبزی معطر خرد شده نیز استفاده کنید.اگر نگران جدا شدن تارت از قالب هستید، میتوانید مقداری پودر سوخاری کف قالب بریزید و بعد سیب زمینیها را در قالب پهن کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری ژامبون خرد شده نیز در این تارت استفاده کنید.برای درست کردن این تارت بهتر است از گوشت چرخ کرده گوسفندی استفاده کنید.برای مزه دار کردن این تارت میتوانید از مقداری آویشن، دارچین یا زنجبیل استفاده کنید.میتوانید روی این تارت را با پوره سیب زمینی یا خمیر تارت بپوشانید تا مواد میانی در قسمت میانی تارت قرار بگیرد.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه تارت سیب زمینی و گوشت و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این تارت خوشمزه را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…