جوک‌

طرز تهیه ترشک کیوی + نکات و فوت‌وفن‌ ها

اگر به طعم‌های ترش علاقه‌مند هستید بی شک از طعم این ترشک شگفت‌زده خواهید شد. این ترشک جز یکی از سالم‌ترین و جذاب‌ترین تنقلات خانگی است که به راحتی و با مواد اولیه ساده‌ای می‌توانید آن را در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشک کیوی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا کیوی‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به ورقه‌های نازک برش دهید. در قابلمه‌ای آب را به جوش آورید، نمک و جوهر لیمو را اضافه و کاملاً حل کنید. سپس شکر را به مخلوط اضافه و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

کیوی‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تا نرم و شفاف شدن آن‌ها را بپزید. پس از خنک شدن، ترشک را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. رسپی این ترشک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ترشک کیوی

مواد لازممقدار مورد نیازکیوی ۵۰۰ گرمآب ۲ لیوانشکر ½ لیوانجوهر لیمو ۱ قاشق غذاخورینمک ۲ قاشق مرباخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه ترشک کیوی

مدت زمان آماده سازی: ۵-۸ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰-۵۰ دقیقهدرجه سختی: آسان

مرحله اول: کیوی‌ها را آماده کنید

ابتدا کیوی‌ها را بشویید و با کمک چاقو یا پوست‌گیر، پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به صورت ورقه‌ای نازک با قطر یکسان برش زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کیوی

مرحله دوم: سس ترشک را آماده کنید

آب را درون قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید.

منتظر بمانید تا آب به نقطه‌جوش رسد سپس نمک و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا نمک به طور کامل در آب حل شود.

مرحله سوم: کیوی‌های ورقه شده و شکر را اضافه کنید

پس از این که نمک در آب حل شد شکر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و دانه‌های شکر کاملاً در آن حل شود.

سپس کیوی‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا کیوی‌ها نرم و شفاف شوند. این مرحله با توجه به ضخامت کیوی‌ها ممکن است ۲۰-۴۰ دقیقه طول بکشد. کیوی‌ها را تست کنید هر زمان که نرم شده باشند باید حرارت را خاموش کنید.

مرحله چهارم: ترشک کیوی را خنک کنید

پس از پختن کیوی‌ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ترشک به دمای محیط برسد.

سپس آن را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات و فوت‌و‌فن‌ های طرز تهیه ترشک کیوی

بیشتر بخوانید: چگونه کیوی‌های کال را در خانه رسیده کنیم

نکات و فوت‌و‌فن‌ های طرز تهیه ترشک کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن ترشک کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای بهترین طعم، از کیوی‌های رسیده استفاده کنید تا ترشک شما طعمی شیرین و طبیعی داشته باشد.پوست کیوی‌ها را با دقت بکنید تا هیچگونه خرده پوست در ترشک باقی نماند.کیوی‌ها را به صورت ورقه‌ای و یک اندازه خرد کنید تا پخت یکنواخت داشته باشند.جوهر لیمو تازه به ترشک طعم ترش و خوشمزه‌تری می‌دهد و از تغییر رنگ ترشک جلوگیری می‌کند.بسته به سلیقه خود می‌توانید میزان شکر را افزایش یا کاهش دهید تا ترشک به دلخواه شما ترش یا شیرین باشد.ترشک را با حرارت ملایم بپزید تا کیوی‌ها به خوبی نرم شوند، بدون اینکه سوخته شوند و طعم تلخ ایجاد کنند.برای پخت ترشک از قابلمه نچسب استفاده کنید تا از ته گرفتن یا سوختن مواد جلوگیری شود.قبل از برداشتن از روی حرارت، مطمئن شوید که کیوی‌ها به اندازه کافی نرم شده‌اند.ترشک را به طور کامل خنک کنید تا طعم بهتر به خود بگیرد و در یخچال نگهداری کنید تا تازگی و طعم خود را حفظ کند.

 

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این ترشک کیوی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه ترشک کیوی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!