جوک‌

طرز تهیه تیرامیسو پرتقالی + نکات و فوت‌وفن ها

تیرامیسو یکی از دسرهای محبوب و لذیذ ایتالیایی است. این دسر محبوبیت جهانی دارد و با طعم‌های مختلف و متنوعی آماده می‌شود. تیرامیسو پرتقالی با طعم تازه و متفاوت خود می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص پاییزی‌تان باشد.

در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه تیرامیسو پرتقالی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که برای خوشمزه‌تر شدن آن باید بدانید، به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش تهیه

ابتدا آب پرتقال تازه بگیرید و سریع به سراغ مراحل بعد بروید تا آب پرتقال تلخ نشود. پنیر ماسکارپونه و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کرمی و یکدست شود، سپس وانیل و خامه را اضافه کنید و به هم زنید تا مواد حجیم و پفکی شوند.

لیدی فینگرها را در آب پرتقال فرو کنید و در ظرف بچینید، سپس لایه‌ای از کرم روی آن زنید و این روند را برای لایه دوم تکرار کنید. دسر را حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها ترکیب شوند. در نهایت، با شکلات رنده شده یا پوست پرتقال تزیین کرده و سرو کنید.

مواد لازم تیرامیسو پرتقالی

پرتقال ۲ عددپنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرملیدی فینگر ۱ بستهخامه ۲۰۰ گرمشکر ۱۰۰ گرموانیل ۱ قاشق چای‌خوریشکلات رنده شده یا پودر کاکائو به میزان دلخواهپوست پرتقال رنده شدهبه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه تیرامیسو پرتقالی

مدت زمان آماده سازی: ۱۵-۲۰ دقیقهمدت زمان استراحت: ۴-۱۰ ساعتمناسب برای: ۴-۶ نفردسته‌بندی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی آب پرتقال‌

پرتقال‌ها را به خوبی بشویید.

با کمک آب‌میوه‌گیری دستی یا برقی آب پرتقال‌ها را بگیرید و در لیوان مناسبی بریزید.

توجه داشته باشید که آب پرتقال در اثر مجاورت با هوا تلخ می‌شود. پس از آب گرفتن آب پرتقال به سرعت به سراغ انجام مراحل بعدی روید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو

مرحله دوم: ترکیب پنیر ماسکارپونه و شکر

در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه و شکر را بریزید و کمی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند

سپس با دور تند همزن برقی ۲-۳ دقیقه مواد را به خوبی به هم زنید تا دانه های شکر در پنیر به حل شوند و کرم بافت کاملا یک دست و یکنواختی به خود گیرد.

مرحله سوم: افزودن وانیل و خامه

وانیل و خامه صبحانه را به ترکیب فوق اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد شما کرمی و حجیم شود.

مرحله چهارم: تهیه لایه‌های تیرامیسو

آب پرتقال تازه‌ای که از مرحله اول گرفته‌اید را در یک بشقاب مناسب بریزید.

لیدی فینگرها را یکی‌یکی در آب پرتقال فرو کنید تا تمام قسمت‌های بیسکویت به آب پرتقال آغشته شود. (فقط چند ثانیه) و بعد در ته یک ظرف مستطیلی بچینید.

توجه داشته باشید که بیسکویت‌ها را زیاد در آب پرتقال نگه ندارید تا بیش از اندازه مرطوب و خیس نشوند.

یک لایه کامل از بیسکویت لیدی فینگر در ته قالب بچینید سپس نصف کرمی که در مرحله قبل آماده کردید را روی بیسکوییت ها بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید.

دوباره لیدی فینگرهای دیگری که در آب پرتقال فرو کرده‌اید را روی کرم قرار دهید.

باقی‌مانده کرم ماسکارپونه را روی لایه دوم لیدی فینگرها بریزید و سطح آن را صاف کنید.

مرحله پنجم: استراحت دادن به تیرامیسو

روی ظرف را بپوشانید و تیرامیسو را به مدت حداقل ۴ ساعت یا حتی بهتر است که یک شب در یخچال قرار دهید.

این زمان موجب نرم شدن بافت بیسکویت‌ها و ترکیب بهتر طعم‌ها با هم می‌شود.

مرحله ششم: تزیین و سرو دسر

پس از استراحت تیرامیسو را از یخچال خارج کنید.

سطح دسر را با شکلات رنده شده یا پودر کاکائو، اسلایس‌های پرتقال یا پوست رنده شده آن تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: این تیرامیسو رژیمی را هر شب می‌توانید میل کنید!

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن تیرامیسو پرتقالی

برای متفاوت شدن طعم تیرامیسو می‌توانید از مقداری مغز فندق، گردو یا پسته در لایه کرمی دسر استفاده کنید.از آب پرتقال کارخانه‌ای یا صنعتی استفاده نکنید. استفاده از پرتقال تازه طعمی طبیعی و لذیذ به دسر شما می‌دهد.برای کرمی‌تر و خوشمزه‌تر شدن دسر بهتر است از خامه با چربی بالا استفاده کنید.میزان شکر را بسته به طعم پرتقال‌ها تنظیم کنید.برای لایه رویه دسر می‌توانید از شکلات تلخ استفاده کنید. ترکیب شکلات تلخ و پرتقال طعم بسیار جذابی را ایجاد می‌کند.لیدی فینگرها را سریع در آب پرتقال فرو کنید تا شل نشوند، این موضوع در بافت نهایی دسر شما تأثیر زیادی دارد.برای برش زدن راحت‌تر و ظاهر منظم، لیدی فینگرها را در ظرف مستطیل شکل مناسبی بچینید.تیرامیسو را بیشتر از ۱ شب در یخچال نگهداری نکنید که طعم‌هایش به بهترین حالت باقی بمانند.برای داشتن ظاهری متفاوت و جذاب تر می‌توانید مواد پنیری شکل را در قیف و ماسوره بریزید و روی بیسکویت‌ها به شکل دلخواه پایپ کنید.در صورت تمایل، از کمی پودر قهوه برای طعم‌دهی بیشتر در کرم تیرامیسو استفاده کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این دسر جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر در تهیه دسر تیرامیسو پرتقالی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم دسر می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!