جوک‌

طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی؛ دسر لایه‌ای خوشمزه در شیشه! 

مناسب برای

3-4 نفر

زمان آماده‌سازی

60-70 دقیقه

زمان پخت

15-25 دقیقه

جارکیک یکی از دسرهای ساده و خلاقانه‌ای است که به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. شما می‌توانید این جارکیک توت‌ فرنگی را با ظاهر مدرن و منحصر به فردش برای مراسم و مهمانی‌هایتان آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده‌سازی این دسر خوشمزه، ابتدا آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم بزنید. سپس آب و مواد خشک را اضافه و مایه کیک را آماده کنید.

مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر بپزید. توت‌فرنگی، شکر و آب را بجوشانید تا غلیظ شود. وانیل و آب‌لیمو را به مارمالاد اضافه و میکس کنید. خامه قنادی را هم بزنید تا فرم بگیرد.

در نهایت در شیشه، لایه‌لایه کیک، خامه و مارمالاد بریزید و با خامه و توت‌ فرنگی تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۵۰ گرمتخم مرغ۲ عددشکر۵۰ گرمآب۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خوریوانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریخامه قنادی۲۰۰ گرمشیربه میزان لازم

مواد لازم برای فیلینگ (مارمالاد توت‌ فرنگی)

مواد لازممقدار مورد نیازتوت فرنگی تازه۲۰۰ گرمشکر۱۰۰ گرموانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریآبلیمو تازه۱/۲ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: مایه کیک اسفنجی را آماده کنید

آرد و بیکینگ‌پودر را در کاسه مناسبی بریزید و با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار الک کنید تا سبک شود.

تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن برقی مواد را هم بزنید تا کاملاً پفکی و کشدار شود.

آب را به محتوای درون کاسه اضافه و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. سپس مواد خشک را کم کم و طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید.

همزن برقی را خاموش کنید و با لیسک مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مگنولیا توت فرنگی

مرحله دوم: کیک را بپزید

کف و دیواره‌های قالب را با کمک براش و کمی روغن‌مایع چرب کنید.

مایه را در قالب بریزید و آن را چند بار به میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف شود.

قالب را در فر از پیش گرم شده بگذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۱۵-۲۵ دقیقه کیک را بپزید تا کیک طلایی شود. سپس آن را خنک کنید.

مرحله سوم: مارمالاد توت‌ فرنگی را آماده کنید

توت‌ فرنگی‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و به خوبی بشویید تا از هرگونه آلودگی تمیز شوند.

با کمک چاقو کلاهک سبز توت‌ فرنگی‌ها را جدا سازید. آن‌ها را برش بزنید و در قابلمه بریزید.

شکر و کمی آب به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

وقتی شکر حل شد و جوش آمد، شعله را کم کنید و زمان دهید تا مارمالاد شما به غلظت مناسب برسد. سپس حرارت را خاموش کنید.

وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و با گوشت‌کوب، توت‌ فرنگی‌ها را له کنید تا بافت مارمالادی پیدا کنند. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: خامه را فرم دهید

خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا نیمه یخ‌زده شود.

سپس با همزن برقی به مدت ۸-۱۰ دقیقه خامه را با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.

مرحله پنجم: همه مواد را در شیشه بریزید

کیک اسفنجی را به اندازه قطر ظرف برش بزنید، یک لایه کیک کف شیشه قرار دهید و با کمی شیر مرطوب کنید.

یک لایه خامه قنادی روی آن بریزید. سپس یک قاشق مارمالاد توت‌ فرنگی اضافه کنید و همه این مراحل را تا پر شدن ظرف تکرار کنید.

بیشتر  بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی با توت فرنگی تازه

مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید

پس از پر شدن شیشه‌ها روی دسر را با خامه و برش‌های تازه توت‌ فرنگی تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت جارکیک توت‌ فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

آرد را حتماً الک کنید تا کیک سبک شود.استفاده از ماسوره برای ریختن خامه، نمای حرفه‌ای‌تری به دسر می‌دهد.برای طعم بهتر مارمالاد، می‌توانید چند برگ نعناع تازه در کنار توت‌ فرنگی‌ها بجوشانید.برای مرطوب کردن لایه‌های کیک از شربت توت فرنگی نیز می‌توانید استفاده کنید.ظروف شیشه‌ای را قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا هنگام سرو دسر خنک باشد.اگر وقت ندارید، می‌توانید از کیک آماده یا بیسکویت پتی بور هم استفاده کنید.می‌توانید لایه‌هایی از پودر مغزها مثل بادام یا پسته اضافه کنید.جارکیک را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.اضافه‌ کردن شکلات خرد شده یا چیپس شکلات در لایه‌ها طعمی خاص ایجاد می‌کند.بگذارید کیک کاملاً سرد شود تا هنگام برش خوردن پودر نشود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه جارکیک توت‌ فرنگی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!