جوک‌

طرز تهیه جوجه کباب به سبک رستورانی+ نکات و فوت‌‌و‌فن‌ ها

جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که اگر برای مزه دار کردن آن از ترکیبات درستی استفاده کنید، طعم آن درست مثل جوجه کباب‌های رستورانی لذیذ و خوش طعم می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه جوجه کباب رستورانی و جوجه کباب با مایونز، به روش لبنانی و در ماهیتابه و همچنین همه فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای پخت جوجه کباب همانند رستوران‌ها ابتدا باید مرغ را به صورت کبابی خرد کنید. سپس آن را با پیاز خرد شده، ماست چکیده، زعفران دم کرده، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، زنجبیل تازه رنده شده و نمک و فلفل مزه دار کنید. چند ساعت مواد را در یخچال قرار دهید و سپس مرغ‌ها را به سیخ بکشید.

حالا می‌توانید جوجه‌ها را روی منقل کباب کنید. در این مرحله می‌توانید از ترکیب کره آب شده و زعفران برای روی جوجه‌ها استفاده کنید. برای درست کردن جوجه کباب با مایونز می‌توانید مقداری مایونز به ترکیبات آن اضافه کنید. در جوجه کباب تابه‌ای باید مواد را به سیخ چوبی بزنید و در ماهیتابه سرخ کنید.

برای درست کردن جوجه کباب لبنانی نیز باید از مقداری سیر، سبزی، پاپریکا و رب گوجه برای مزه دار کردن جوجه‌ها استفاده کنید. برای خواندن روش طرز تهیه جوجه کباب رستورانی به صورت کامل می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای جوجه کباب همانند رستوران‌ها برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازمرغ۱ عدد متوسطپیاز۲ عددماست چکیده ۱۰۰ گرمزعفران دم کرده غلیظ۴ قاشق غذاخوریروغن زیتون۴ قاشق غذاخوریکره۱۰۰ گرمآب لیمو ترش تازه۶ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزنجبیل تازه (اختیاری)به مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه جوجه کباب

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۳۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطتعداد نفرات: ۴ نفر

مرحله اول: مرغ را خرد کنید

برای شروع باید مرغ را بشویید و قسمت‌های اضافه آن را جدا کنید. سپس آن را صورت کبابی خرد کنید. اگر دوست دارید طعم جوجه کباب شما لذیذتر شود، بهتر است تنها از سینه و ران مرغ استفاده کنید.

مرحله دوم: مرغ را مزه دار کنید

برای مزه دار کردن مرغ باید آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. در ادامه پیازها را بشویید و آن‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و روی مرغ‌ها بریزید. در ادامه روغن زیتون، آبلیمو، زنجبیل رنده شده، نمک، فلفل سیاه، ماست چکیده و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

مرحله سوم: به مرغ‌ها استراحت دهید

یک دستکش به دست کنید و مرغ‌ها را خوب هم بزنید. سپس روی ظرف را با یک سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و آن را برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها به خوبی مزه دار شوند. اگر دوست دارید طعم جوجه کباب شما رستورانی شود، باید از یک شب قبل مواد را آماده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب بدون دود و منقل

مرحله چهارم: جوجه‌ها را به سیخ بکشید

برای به سیخ کشیدن جوجه‌ها باید هر کدام از قسمت‌های مرغ را جداگانه در سیخ فرو کنید تا در زمان پخت مرغ‌ها همزمان بپزند و آماده شوند.

مرحله پنجم: جوجه کباب را آماده کنید

زغال را روشن کنید و سیخ‌های جوجه کباب را به ترتیب روی منقل بچینید. صبر کنید تا کباب‌ها کمی خودشان را بگیرند و سپس آن‌ها را به صورت متناوب بچرخانید تا تمام قسمت‌های جوجه کباب به خوبی بپزد و مغز پخت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه «تاس کباب به»

مرحله ششم: سس کره را آماده کنید

کره را ذوب کنید و باقی مانده زعفران را در آن بریزید. حالا مواد را به خوبی هم بزنید. یک قلم‌موی مخصوص آشپزی بردارید و بعد از این که جوجه‌ها پختند، این سس را روی آن‌ها بمالید.

۲ دقیقه دیگر صبر کنید و بعد سیخ‌ها را از روی منقل بردارید. حالا می‌توانید این جوجه کباب خوشمزه را همراه با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید و از طعم این غذا در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.نکات و فوت و فن‌های تهیه جوجه کباب همانند رستوران‌ها

جوجه کباب با سس مایونز

به منظور طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز باید برای مزه دار کردن مرغ‌ها از یک فنجان سس مایونز، ۲ قاشق ماست چکیده و ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف استفاده کنید.

جوجه کباب در ماهیتابه

برای درست کردن جوجه کباب در ماهیتابه می‌توانید جوجه‌ها را به هر روشی که دوست دارید مزه دار کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و سپس جوجه‌ها را بدون سیخ یا با سیخ چوبی در ماهیابه بچینید و در روغن سرخ کنید.

جوجه کباب لبنانی

برای درست کردن جوجه کباب لبنانی ابتدا باید سیر رنده شده در روغن تفت دهید. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زعفران و کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. تکه های مرغ را همراه با فلفل  دلمه خرد شده، ماسک چکیده، آب لیمو ترش و روغن مایع به این ترکیب اضافه کنید. می‌توانید کمی شوید و جعفری خشک نیز به مواد اضافه کنید. مواد را یک شب در یخچال قرار دهید و بعد به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه‌ای

سفت شدن جوجه کباب

مهم‌ترین علت سفت شدن جوجه کباب اضافه کردن نمک و آبلیمو به مرغ است. برای جلوگیری از این مشکل باید ابتدا مرغ‌ها را به مقداری روغن آغشته و بعد آبلیمو و نمک را اضافه کنید. اضافه کردن آبلیمو به مقدار زیاد نیز موجب سفت شدن جوجه کباب می‌شود.

مقدار مرغ برای جوجه کباب جمعیتی

اگر قصد دارید برای تعداد زیادی از افراد جوجه کباب آماده کنید، بهتر است طبق استاندارد اتحادیه رستوران دارها از وزن مشخصی استفاده کنید. وزن هر سیخ جوجه کباب با استخوان باید حدود ۴۰۰ گرم و وزن هر سیخ جوجه کباب بدو استخوان باید حدود ۳۰۰ گرم باشد.

نکات و فوت‌و‌فن‌ های طرز تهیه جوجه کباب همانند رستوران‌ها

در این بخش به نکاتی طلایی برای پخت جوجه کباب همانند رستوران‌ها اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای پخت جوجه کباب رستورانی بهتر است از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید تا مزه جوجه کباب شما لذیذتر شود.تکه‌های جوجه کباب را به صورت متوسط خرد کنید. کوچک بودن مرغ‌ها موجب سوختن آن‌ها می‌شود و اگر تکه‌های مرغ را بزرگ برش دهید، ممکن است داخل آن نپخته باقی بماند.یکی از نکات طلایی جوجه کباب این است که به جای پیاز خرد شده از آب پیاز نیز استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن جوجه کباب و آبدار شدن آن بهتر است آن را همراه با پوست کباب کنید، این کار موجب نرم‌تر شدن بافت جوجه کباب نیز می‌شود.
در کنار جوجه کباب حتما مقداری گوجه فرنگی، فلفل و پیاز کبابی نیز استفاده کنید.برای مزه دار کردن جوجه کباب رستورانی به هیچ عنوان از ادویه‌هایی مثل دارچین، سماق و پودر لیمو استفاده نکنید، زیرا این ادویه‌ها موجب تلخ شدن مزه جوجه کباب می‌شوند.اگر دوست دارید طعم جوجه کباب شما تند باشد، می‌توانید از مقداری فلفل قرمز یا فلفل سیاه پودر شده برای مزه دار کردن مرغ‌ها استفاده کنید.برای این که طعم جوجه کباب رستورانی شما خوشمزه‌تر شود، بهتر است از مرغ‌هایی زیر یک کیلوگرم استفاده کنید؛ زیرا این مرغ‌ها مزه بهتری دارند.برای مزه دار کردن مرغ‌ها حتما از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.هر چقدر مرغ‌ها را به مدت بیشتری در مواد قرار دهید، جوجه کباب شما خوشمزه‌تر می‌شود. بهتر است مرغ‌های مزه دار شده را یک شب در یخچال قرار دهید و بعد آن‌ها را کباب کنید.در زمان سیخ کردن مرغ‌ها حتما مرغ‌های بدون استخوان را به صورت جدا و مرغ‌های استخوان دار را جداگانه به سیخ بزنید تا بهتر بپزند.برای طعم دار کردن جوجه کباب به هیچ عنوان از پیاز رنده شده استفاده نکنید، زیرا در زمان پخت تکه‌های پیاز روی حرارت می‌سوزند.برای این که جوجه کباب شما نرم و خوشمزه شود، حتما مقداری روغن زیتون، روغن کنجد، سس مایونز یا خامه به آن اضافه کنید.برای مزه دار کردن جوجه کباب می‌توانید از ادویه‌هایی مثل پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر گشنیز استفاده کنید.یک راهکار ساده برای مزه دار کردن جوجه کباب استفاده از ماست موسیر است.به منظور ترد شدن جوجه کباب می‌توانید مقداری روغن به آن اضافه کنید.در صورتی که از مرغ با استخوان استفاده می‌کنید، حتما زمان بیشتری برای پخت آن صرف کنید تا مغز پخت شود.در حالت استاندارد برای هر سیخ جوجه کباب از حدود ۴۰۰ گرم مرغ و برای مرغ بدون استخوان از ۳۰۰ گرم مرغ استفاده می‌شود.برای خوشمزه‌تر شدن جوجه کباب می‌توانید در زمان پخت یا قبل از آن مقداری کره روی مرغ‌ها بریزید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به بهترین روش طرز تهیه جوجه کباب رستورانی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن جوجه کباب رستورانی را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

مطالب مشابه را ببینید!