طرز تهیه خمیر بنیه برای میگو سوخاری + نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
2 پیمانه خمیر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
خمیر بنیه یکی از خمیرهای خوب برای سوخاری کردن گوشت مرغ و ماهی است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه خمیر بنیه برای میگو سوخاری آشنا خواهیم شد.
برای آماده کردن خمیر بنیه، تخممرغ، شیر، نمک و فلفل، آرد و روغن را خوب مخلوط کنید. در نهایت جوش شیرین را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
غلظت خمیر باید به اندازه ماست غلیظ باشد. خمیر شما آماده است و میتوانید از آن برای پخت میگو سوخاری استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه این خمیر به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای خمیر بنیه
مواد لازممقدار مورد نیازشیر ½ پیمانهتخم مرغ ۳ عددآرد سفید ۱ پیمانهروغن زیتون ۲ قاشق سوپخوریجوش شیرین ۱ قاشق مرباخورینمک و فلفلبه میزان کافی
مرحله اول: تخم مرغ را هم بزنید
تخم مرغها را با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس شیر و نمک و فلفل را هم به تخم مرغ اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا یکدست شود.
آرد و روغن را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا همه مواد با هم ترکیب شوند. غلظت مواد باید به اندازه ماست نسبتا غلیظ باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه میگو سوخاری
مرحله دوم: بکینگ پودر را اضافه کنید
در مرحله آخر بکینگپودر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم: خمیر بنیه آماده است
خمیر بنیه شما آماده است. میتوانید گوشت سفید مانند میگو، مرغ و انواع ماهی را با کمک این خمیر سوخاری کنید. به این شکل که گوشت سفید را پاک کرده، بشویید، کاملا خشک کرده و سپس به خمیر آغشته کنید.
در نهایت آن را در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن پفکی و کاملا سوخاری شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سوخاری
نکات و فوتوفن های طرز تهیه خمیر بنیه
برای آماده کردن خمیر بنیه با بهترین کیفیت نکات زیر را رعایت کنید:
در صورت تمایل میتوانید بکینگپودر را جایگزین جوش شیرین کنید.جوش شیرین را در انتها اضافه کنید و کمتر هم بزنید تا هنگام سرخ کردن میگوها به قدر کافی پفکی شوند.اگر خمیر خیلی غلیظ شد، کمی شیر بیشتر به آن اضافه کنید تا به غلظت ماست نسبتا غلیظ دربیاید.خمیر بنیه را میتوانید تا ۲ روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه خمیر بنیه برای میگو سوخاری آشنا شدیم. میتوانید علاوه بر میگو، انواع گوشت سفید را با استفاده از این خمیر سوخاری کنید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.