طرز تهیه خوراک مرغ روسی؛ خوشمزه و لذیذ
خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ، سبزیجات و روشهای طبخ گوناگون تهیه میشوند و در سفره غذای ایرانیها جایگاه خود را دارند. خوارکها معمولا غذاهای سبکی هستند که برای وعده شام سرو میشوند و برای کسانی که رژیم غذایی دارند یا نیاز به خوردن غذاهای سبک و کم کالری دارند، بسیار مناسب هستند.
خوراک مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که معمولا در سفره ایرانیها حضور پررنگی دارد و نوعی غذای حاضری محسوب میشود. خوراک مرغ روسی نوعی خوراک مرغ بسیار خوشمزه است که روش پخت متفاوتی دارد. اگر به دنبال درست کردن غذاهای جدید و متنوع هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خوراک مرغ روسی همراه ما باشید.
مواد لازم خوراک مرغ روسی
سینه مرغ: 1 عدد
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
قارچ درشت: 6 عدد
سیر: 2 حبه
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: نصف لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
دستور پخت خوراک مرغ روسی
برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را پوست و به صورت نگینی ریز خرد کنید. مقداری روغن توی ماهی تابه بریزید و سیب زمینیها را داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال مخصوص جذب روغن بریزید تا روغن اضافهاش گرفته شود. در مرحله بعد سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه با سیر رنده شده داخل همان ماهی تابه بریزید و کمی تفت بدهید. حالا قارچ خرد شده را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا قارچ نرم شود و مرغ بپزد. در مرحله بعد سیب زمینیهای سرخ شده را به مواد بالا اضافه کنید و خامه را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا خامه به صورت یکدست با مواد ترکیب شود. بعد از اینکه مواد 5 دقیقه جوشید، پنیر پیتزا بریزید و جعفری خرد شده را روی سطح پنیر پیتزا پخش کنید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید پنیر با حرارت کم آب شود و خوراک جا بیفتد. در این مرحله خوراک مرغ روسی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم در درست کردن خوراک مرغ روسی
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه این خوراک مرغ بهتر است از قارچهای ریز و دکمهای استفاده کنید و قارچ را به صورت درسته داخل خوراک بریزید.
ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه میشود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامینهای گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث میشود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کمتر جذب بدن شوند. از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه پس از پخت روغن پس نمیدهد. برای خوشمزهتر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید.