طرز تهیه دمنوش بابونه با 5 طعم جذاب+ بهترین زمان مصرف
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
دمنوش بابونه یکی از مفیدترین دمنوشهای گیاهی برای آرامش بدن و تقویت سیستم ایمنی است که میتوانید آن را با استفاده از بابونه خشک یا تازه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دمنوش بابونه به ۵ روش با بابونه خشک و تازه، با سیب، بهار نارنج و گل محمدی و همچنین همه فوتوفن های درست کردن این نوشیدنی مفید آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دمنوش با بابونه خشک ابتدا باید بابونه خشک یا تازه را همراه با آب جوش در قوری بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش آماده شود. سپس دمنوش را صاف کنید و مقداری عسل در آب بریزید.
برای درست کردن این دمنوش میتوانید مقداری بهار نارنج یا گل محمدی نیز به آن اضافه کنید. برای درست کردن دمنوش بابونه و سیب نیز میتوانید از تکههای سیب در این دمنوش استفاده کنید.
رسپی این دمنوش پرخاصیت و خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای دمنوش بابونه با بابونه خشک برای ۲ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازبابونه خشک۴ قاشق چایخوریآب جوش۲ لیوان فرانسوی دستهدارعسلبه مقدار لازم
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله اول: بابونه و آب جوش را در قوری بریزید
برای شروع باید بابونه خشک را در قوری بریزید و بعد ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و درب قوری را روی آن قرار دهید.
مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید
قوری را روی بخار کتری قرار دهید و اجاره دهید دمنوش شما برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد و آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان
مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید
بعد از این که دمنوش بابونه آماده شد، آن را صاف کنید و سپس در لیوان بریزید. صبر کنید تا دمنوش از حرارت بیفتد و بعد مقداری عسل به آن اضافه کنید. نوشیدنی شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
برای درست کردن دمنوش بابونه میتوانید از روشهای متفاوتی استفاده کنید. در ادامه به رایجترین روشهای درست کردن چای بابونه اشاره شده است.
دمنوش بابونه و سیب
برای درست کردن این دمنوش باید چند تکه سیب را در قوری بریزید. ۲ لیوان آب جوش به قوری اضافه کنید و آن را برای ۱۵ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا سیبها نرم شوند. در ادامه سیبها را با پشت قاشق فشار دهید و له کنید.
سپس ۲ قاشق بابونه خشک در قوری بریزید و اجازه دهید دمنوش برای ۵ دقیقه روی بخار کتری دم بکشد. بعد از این که دمنوش آماده شد، آن را صاف کنید و در لیوان بریزید و با مقداری عسل و آب لیمو مزه دار کنید.
دمنوش بابونه با بابونه تازه
برای درست کردن این دمنوش باید به جای بابونه خشک از مقداری بابونه تازه استفاده کنید. روش درست کردن این دمنوش مثل درست کردن آن با بابونه خشک است.
در این روش باید به ازای هر لیوان آب جوش از یک قاشق غذاخوری بابونه تازه استفاده کنید. بعد از این که دمنوش شما آماده شد، آن را صاف کنید و در لیوان بریزید. میتوانید این دمنوش را با مقداری عسل و نبات مزه دار کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش بالنگ
دمنوش بابونه و بهار نارنج
برای درست کردن این دمنوش میتوانید مقداری بابونه همراه با کمی بهار نارنج خشک شده در قوری بریزید. قوری را با آب جوش پر کنید و برای ۱۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش شما آماده شود. در انتها این دمنوش را با کمی عسل یا نبات شیرین کنید.
دمنوش بابونه و گل محمدی
برای درست کردن این دمنوش باید از ترکیب ۲ قاشق چایخوری بابونه خشک و ۱ قاشق گل محمدی خشک استفاده کنید. سایر مراحل آماده کردن دمنوش مثل روشهای قبل است. این دمنوش برای بهبود درد قاعدگی بسیار مفید است و به رفع عفونت در بدن نیز کمک میکند.
بهترین زمان مصرف چای بابونه
شما میتوانید از دمنوش بابونه در هر زمانی از روز استفاده کنید. انتخاب بهترین زمان مصرف این دمنوش به وضعیت شما بستگی دارد. در ادامه این بخش به نکاتی مهم در مورد بهترین زمان مصرف دمنوش بابونه اشاره شده است.
بهترین زمان مصرف دمنوش بابونه برای خواب، چند دقیقه قبل از خوابیدن است.برای کنترل قند خون میتوانید از این دمنوش به صورت ناشتا یا در طول روز استفاده کنید.بهترین زمان مصرف دمنوش بابونه برای لاغری شبها قبل از خواب است. به خاطر داشته باشید که نباید بیشتر از ۴ فنجان دمنوش بابونه در طول روز استفاده کنید.برای بهبود عملکرد سیستم گوارش میتوانید از دمنوش بابونه بعد از وعدههای غذایی استفاده کنید.برای درمان معده درد میتوانید از دمنوش بابونه صبحها به صورت ناشتا استفاده کنید.به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن میتوانید روزانه یک بار از دمنوش بابونه استفاده کنید.برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا میتوانید در طول روز از مقداری دمنوش بابونه استفاده کنید.هر زمان که به سردرد و میگرن مبتلا شدید، میتوانید از مقداری دمنوش بابونه استفاده کنید.اگر به استرس و اضطراب مبتلا هستید، میتوانید در طول روز از دمنوش بابونه استفاده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه دمنوش بابونه
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن دمنوش بابونه اشاره شده است، با ما همراه باشید.
استفاده از عسل برای مزه دار کردن دمنوش بابونه اختیاری است.در صورت تمایل میتوانید به جای عسل از مقداری مربای بهار نارنج برای مزه دار کردن این دمنوش استفاده کنید.میتوانید دمنوش بابونه را همراه با یک تکه چوب دارچین یا مقداری آب لیمو ترش تازه نیز آماده کنید.خانمهای باردار و شیرده نباید بدون مشورت با پزشک از دمنوش بابونه استفاده کنند.برای درست کردن این نوشیدنی باید به ازای هر لیوان آب جوش از حدود ۲ قاشق چایخوری بابونه خشک استفاده کنید.برای دم کردن این دمنوش میتوانید بدون قرار دادن قوری روی بخار کتری، درب قوری را روی آن بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید و سپس دمنوش را میل کنید.میتوانید دمنوش بابونه را با یک تکه نبات شیرین کنید و بعد بنوشید.افرادی که طبع گرم و صفراوی دارند، بهتر است از این دمنوش به مقدار کم استفاده کنند.برخی افراد به بابونه حساسیت دارند و ممکن است بعد از مصرف این دمنوش دچار واکنشهای آلرژیک مثل آبریزش، کهیر و مشکلات تنفسی شوند.افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون مثل وارفارین استفاده میکنند، نباید این دمنوش را مصرف کنند.مصرف الکل با دمنوش بابونه ممنوع است.اگر از بیماریهای مربوط به تیروئید رنج میبرید، قبل از مصرف این دمنوش حتما با پزشک خود مشورت کنید.به هیچ عنوان دمنوش بابونه را به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید، زیرا این کار موجب از بین رفتن خواص بابونه میشود.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه دمنوش بابونه و همه فوتوفن های درست کردن این نوشیدنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دمنوش را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…