طرز تهیه دیپ نخودفرنگی؛ پیشغذای سبز و سالم برای مهمانی
مناسب برای
4 تا 6 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
این روزها دیپها طرفداران زیادی پیدا کردند. انواع دیپ به عنوان پیشغذا یا به همراه تنقلات آماده و سرو میشوند. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دیپ نخود فرنگی آشنا خواهیم شد. این نوع دیپ را میتوان به شکلهای مختلفی آماده و مصرف کرد.
با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دیپ آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن دیپ نخود فرنگی تنها کافی است نخود فرنگی را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود، سپس آن را با دیگر مواد اولیه داخل غذاساز بریزید تا پورهای یکدست حاصل شود. این دیپ را میتوانید با نان سوخاری، چیپس، کراکر یا دیگر خوراکیهای سوخاری و ترد سرو کنید.
در ادامه این مطلب با طرز تهیه این دیپ با جزئیات و به صورت گامبهگام اشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای دیپ نخود فرنگی
مواد لازممقدار مورد نیازنخود فرنگی پخته ۲ پیمانهروغن زیتون ۳ قاشق غذاخوریسیر ۲ حبهنمک و فلفل به مقدار لازمنعناع تازه خرد شدهنصف قاشق غذاخوری
گام اول؛ نخود فرنگی را آماده کنید
اگر از نخودفرنگی منجمد استفاده میکنید، آن را در آبکش بریزید و در زیر آب نگه دارید تا یخزدایی شود. سپس آن را با کمی آب و نمک به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن جدا شود.
اگر از کنسرو نخودفرنگی استفاده میکنید هم آن را برای از بین رفتن سم بوتولیسم ۱۰ دقیقه در آب جوش بجوشانید و سپس محتویات کنسرو را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دیپ باقلا سبز
گام دوم؛ مواد را پوره کنید
نخود فرنگی را به همراه روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل و همینطور نعناع خرد شده در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پورهای یکدست حاصل شود. با توجه به این که کنسرو نخود فرنگی نمک دارد، در اندازه کردن نمک دقیق باشید تا دیپ شور نشود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
گام سوم؛ دیپ نخود فرنگی را سرو کنید
دیپ نخود فرنگی را با کراکر، چیپس نان یا هر خوراکی سوخاری دلخواه دیگر سرو کنید. بافت دیپ باید به شکلی باشد که بتوانید به آسانی آن را با نان سوخاری یا کراکر برداشته و مصرف کنید. در واقع دیپ نباید آن قدر رقیق باشد که از روی نان سوخاری بریزد.
طرز تهیه دیپ نخود فرنگی با طعمهای مختلف
آنچه که در ابتدای این مطلب خواندید طرز تهیه دیپ نخود فرنگی به صورت پایه بود. میتوانید این دیپ را با اضافه کردن برخی دیگر از مواد اولیه با طعمهای مختلفی آماده کنید. در ادامه با بعضی از این موارد آشنا خواهیم شد.
دیپ نخود فرنگی با گردو و ریحان
برای آماده کردن دیپ نخودفرنگی با گردو و ریحان کافی است به مواد اولیه این دیپ، نصف پیمانه پنیر خامهای، نصف پیمانه ریحان تازه و یک قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید. این مواد را به همراه دیگر مواد اولیه داخل میکسر بریزید و پوره کنید تا دیپ شما آماده شود.
دیپ نخود فرنگی با ماست
برای آماده کردن دیپ نخود فرنگی به همراه ماست، کافی است به مواد اولیه دیپ نخود فرنگی، یک قاشق آب لیموی تازه و نصف پیمانه ماست یونانی غلیظ هم اضافه کنید.
بقیه مراحل آماده کردن دیپ مانند قبل است و باید همه مواد را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا پورهای کاملا یکدست حاصل شود.
دیپ نخود فرنگی با آووکادو
اگر به دنبال آماده کردن یک دیپ خوشمزه، پرخاصیت و رژیمی هستید میتوانید به مواد اولیه دیپ، یک آووکادو هم اضافه کنید. این کار طعم متفاوتی به دیپ نخود فرنگی میدهد و آن را تبدیل به گزینهای مناسب برای یک صبحانه کامل و مقوی میکند.
دیپ نخود فرنگی با سس تاهینی
برای آماده کردن دیپ نخود فرنگی با سس تاهینی، میتوانید به مواد اولیه دیپ، یک و نیم قاشق سس تاهینی و ⅓ قاشق زست لیمو ترش به همراه ۵۰ گرم پنیر فتا اضافه کنید.
این نوع از دیپ نخود فرنگی نسبت به دیگر انواع دیپ نخود فرنگی ادویههای بیشتری دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی و سیر
دیپ نخود فرنگی با پنیر
برای آماده کردن این مدل از دیپ نخود فرنگی تنها باید ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده را هم به مواد دیپ اضافه کنید.
این کار بافت خامهایتری به دیپ شما میدهد اما آن را پرکالریتر هم میکند. میتوانید یک قاشق غذاخوری خامه هم به این دیپ اضافه کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه دیپ نخود فرنگی آشنا شدیم. این دیپ را میتوان به شکلهای متنوعی آماده کرد. انواع دیپ نخود فرنگی را هم میتوانید در مهمانیها به عنوان پیش غذا سرو کنید و هم میتوان آن را به عنوان یک صبحانه رژیمی آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.