طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج؛ مناسب برای عصرانه بهاری
مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
30-40 دقیقه
زمان پخت
10-12 دقیقه
اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این رول جذاب غافل نشوید. این رول به راحتی و با مواد اولیه سادهای آماده میشود و عطر منحصر به فردی دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این رول جذاب، ابتدا با ترکیب شکر، آب، عسل، آبلیمو و عرق بهار نارنج شربت را آماده کنید. سپس بادامها را به همراه پوست پرتقال و دارچین در غذاساز خرد کنید و با مقداری شربت ترکیب کنید تا مواد مغزدار به دست آید.
خمیر یوفکا را بعد از مرطوب کردن با کره ذوب شده، پر و رول کنید. شیرینیها را روی سینی فر بچینید و در فر بپزید تا طلایی شود. در نهایت روی رولهای داغ شربت بریزید و در ظرف سرو بگذارید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازخمیر یوفکای مستطیلی۱۰ ورقخلال بادام۲۵۰ گرمعسل۱/۲ فنجاندارچین۲ قاشق چایخوریپوست پرتقال رنده شده۲ قاشق چایخوریلیمو تازه۱ عددعرق بهار نارنج۳ قاشق سوپخوریشکر۱/۲ پیمانهآب۱/۲ پیمانهکره ذوب شده۱۰۰ گرمکنجد (برای تزیین)به مقدار لازم
مرحله اول: شربت را آماده کنید
شکر را در قابلمه مناسبی بریزید، آب را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.
زمان دهید تا ۱۰-۱۵ دقیقه شربت بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و عسل، آبلیموی تازه و عرق بهار نارنج را به آن اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا همه مواد با هم یکدست شود. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا شربت کمی خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی پنیر و توت فرنگی
مرحله دوم: مواد میانی را آماده کنید
خلال بادام، پوست پرتقال رنده شده و دارچین را در غذاساز یا خردکن بریزید. چند پالس بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند.
سپس کمکم چند قاشق از شربتی که درست کردید را به این مواد پودری اضافه کنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود.
مرحله سوم: شیرینیها را رول کنید
توجه داشته باشید که قبل از آماده سازی این رولهای جذاب باید خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید به آرامی در یخچال یا در دمای محیط از حالت انجماد خارج شود.
یک ورق یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و با قلممو سطح آن را با کره ذوب شده کاملاً چرب کنید. لایه دوم یوفکا را روی آن قرار دهید و دوباره چرب کنید.
خمیر را با کمک چاقو تیزی از عرض به دو نیم تقسیم کنید. یک قاشق از مخلوط بادام را روی انتهای نوار خمیر بریزید.
دو طرف خمیر را به سمت داخل برگردانید تا مواد وسط باقی بمانند. سپس به آرامی رول کنید و انتهای رول را با کمی کره بچسبانید تا باز نشود.
همه رول ها را به همین ترتیب آماده کنید.
مرحله چهارم: رولها را بپزید
کف سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بگذارید. رولهای آماده شده را در سینی فر در کنار هم بچینید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. اجازه دهید رولها ۱۰-۱۲ دقیقه بپزند تا طلایی و ترد شوند.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: رولها را به شربت آغشته کنید
بلافاصله پس از خارج کردن رولهای داغ از فر، رولها را دانه دانه چند دقیقه در شربت فرو ببرید و سپس روی توری بگذارید تا اضافه شربت اضافی آنها جدا شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر شیر کاراملی سرخ شده
مرحله ششم: رولها را تزیین و سرو کنید
به دلخواه روی رولها کمی کنجد، پودر پسته یا خلال بادام بریزید و آنها را در ظرف سرو بچینید.
رولهای جذابتان را در کنار فنجانی چای یا قهوه میل کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مرطوب کردن کامل خمیر با کره باعث لایهلایه و تردتر شدن رولها میشود.اضافه کردن کمی پودر هل یا گلاب به مغز بادام موجب عطر بهتر شیرینی شما میشود.استفاده از خمیر یوفکای مرغوب کیفیت خمیر تأثیر زیادی در نتیجه نهایی دارد.آرام خارج کردن یوفکا از انجماد از باز شدن یا پاره شدن آن جلوگیری میکند.برای جلوگیری از خشک شدن رولهای آماده را در ظرف دربسته نگهداری کنید.استفاده از فر با حرارت یکنواخت باعث پخت یکدست رولها میشود.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.